tiistai 1. maaliskuuta 2011

this is my town, this is my city now

tänään aamun koulupanostuksen jälkee suuntasin kaupungille parhaiden tytsyjen kanssa. hui ku siitä on kauan ku olin viimeks käyny Tampereen keskustassa. kaikissa kaupoissa oli kauheesti kaikkee uutta ihanaa ja keväistä, tuli kauhee shoppailuhimo ja viimeistään kirjotusten jälkee aionki palkita itteni kunnon kevätshoppailukierroksella! mistä tuliki mieleeni et tyttöjen kanssa jutellessani sainki siinä kehitettyä itelleni stressin yo-mekosta :-D Saara, Laura ja Sarkku on jo hommannu mekot ja Hella suuntaa tän kuun lopussa Lontoosee ja siitä ny ei oo epäilystäkää etteikö se löytäis mekkoo sieltä! oon siis käytännössä ainut kellä yo-mekkoo ei vielä oo, enkä ees tiedä yhtään millasen tai edes minkä tyylisen mekon haluan, kääk! tää on siis toinen asia johon pistän kaiken panostukseni kirjotusten jälkeen. arvaakkaa ootanko et kirjotukset on ohi ku mulla on tälläsiä astetta kivempia velvollisuuksia odottelemassa siellä? :-D






liikkeellä olin siis Lauran, Hellan ja Saaran kanssa ja pienen kauppakierroksen jälkee suunnattii Picniciin herkkutteleen. ihanaa ku voin taas syödä ja ruokahalu on palannu :-D okei ehkä ois parempi et se ois jääny johonki matkan varrelle.. mut tosiaan söin ton maailman parhaan vuohenjuusto-toastin, suosittelen kaikille jotka tykkää vuohenjuustosta! kun tolla on hintaa se 3,90 ni mun mielestä todellaki on hinta-laatu-suhde kohallaa. juoruttii ja jutskailtii pari tuntia Picnicissä ja pitihän sitä vielä suunnata jälkkärille Arnoldsii. nam, en muistanukkaa kui hyviä ne arnoldsin donitsit oikeesti on! nyt saa kyllä syöpöttelyt taas hetkeks riittää, mutta hauskaa oli kuten näitten tyttöjen kanssa aina!




fiilistelläkseni noita aurinkoisia päiviä (joiden joukkoo tää päivä ei sit valitettavasti lukeutunukkaa) ja sitä, et mittari näytti vaan -4, päätin pukee shortsit! ootan niin, et shortseja vois käyttää ilman jotai tylsiä mustia sukkahousuja. mut siis päällä oli:
  • kauluspaita H&M
  • farkkushortsit H&M
  • perustoppi H&M
  • nahkavyö Pieces
  • ylipolven sukat Gina Tricot


taidan kattoo nyt parit missatut salkkarit ja sit väsään teille sen kauan odotetun my best friends-postauksen, kuulemiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...