maanantai 28. helmikuuta 2011

so just pull the trigger

ilmottaudun virallisesti takas elävien kirjoihin! kuumetta ei oo ollu enää kahtee päivää ja tänää poistuin neljän seinän sisältä muuallekki ku poikaystävälle :-D illan suunnitelmanahan oli siis viettää iltaa poikaystävän kanssa, mut siihen tuli sitte pari meistä riippumatonta muuttujaa, jotka alko pikkasen ärsyttää ja koska salille en toipilaana uskaltanu lähtee raivooni purkaa, ni päätettii sit Hellan kanssa purkaa sitä syömisee :-D wingsejä vitutuksee ja johan lähti raivo siinä hottia texas peteä syöden! siivet saa aina hyvälle tuulelle ja oli myös kiva pitkästä aikaa laittaa päälle jotai muutaki ku höntsyt ja jopa meikata!


  • farkkulegginsit Pieces
  • kauluspaita H&M
  • neule Mango


toinen juttu minkä takia oon ilonen parantumisestani, on se et sain tänää alotettua sen hirviöurakan, eli enkun lukemisen! huomasin et ei sitä luettavaa nyt iha nii tuhottomasti oo ja niillä mennää mihi pystytää, parhaani teen, mut stressin yritän pitää aisoissa. kyllä tästä viä hyvä tulee ja parin viikon päästä alkaa sit se todellinen stressitön loma!

huomenna nään parhaita tyttöjä ja sen lisäks yritän väsätä teille your best friendS-postauksen :-) nyt koitan pikkuhiljaa mennä nukkuu, nimittäi viime yö ku tuli valvottua oscareiden seurassa ja nyt alkaa silmäluomi jo vähän painaa, joten huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...