sunnuntai 13. helmikuuta 2011

penkkariasua



kuva taitaa taas kertoo enemmän ku tuhat sanaa :-D eli siis jos joku ei viä tajunnu ni oon penkkareissa possu! me sovittii jo aikaa sitte tyttöjen kaa et pistetää jokku kunnon asut eikä mitää tylsiä peruukkeja ja aurinkolaseja, ja päädyttiin sit siihen et kaikki on jotain eläimiä. alunperin siis ideahan oli et kaikki tekee ite puvut, mut taitojen ja ajanpuutteessa muut sitte luopu tästä ideasta ja kävi hakemassa hurjan hauskat eläinpuvut Punanaamiosta, mulla kuitenki on ihana äiti joka on myös toiselta ammatiltaan ompelija, joten se pyöräytti tän puvun tossa eilisen aikana! aluks mua ärsytti et oon nyt sit meistä ainoo kellä on tälläne ite väsätty puku, mut tän puvun nähtyäni muutin mieleni :-D mun mielestä tää on ihan loistava ja ihan kauheen söpö ja hakkaa 6-0 minkä tahansa niistä punanaamion eläinpuvuista!

toi on siis vaaleenpunasta fleecekangasta, eli tosi lämmin ja mulla on tossa kuvassaki tuolla alla untuvatakki ja toppahousut, sekä lämmön että näön vuoks, koska halusin et oon oikee lihava porsas! näytän halinallelta ja voin vaan kuvitella kuinka monen tekee mieli vetästä tosta saparosta :-D nyt alkaa penkkarifiilis olee jo aika katossa, eikä mulla oo kun kaks ongelmaa:
1. itse penkkariajelu kestää noin tunnin ja sitä ennen on luultavasti tullu juotua jonkin verran, joten kiinnostais tietää  miten kestän siä rekassa ku vessaa ei oo mailla eikä halmeilla
2. foreca ennustaa torstaille -21 astetta ja kovan tuulen! voiko olla huonompi tuuri?

no mut eiköhän näistäki selvitä ja hulvattoman hauska päivä on varmasti luvassa! ei muuta ku kaikki 17.2 noin kello 12 bongailee eläinlaumaa kalevan lukion rekasta :-D

ps multa oli toivottu kaveripostausta, ja teen sen kyllä todellaki mielelläni, mut päätin et haluun tehä sen vasta ens viikolla penkkareiden ja abiristeilyn jälkeen, joten toivottavasti maltatte odottaa :)

2 kommenttia:

  1. kiitti! :D nii mustaki, viä ku on kunnolla toppatäytettä tuolla alla ni sopivan pyöree possuks :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...