sunnuntai 20. helmikuuta 2011

abiristeily

no nyt pääsin taas tähä koneelle, siinä toivossa et jaksaisin väsätä jonkun näköstä postausta meiän perjantai-lauantai abiristeilystä. tällä hetkellä on iha järkky olo, oon nimittäi kuumenuhaflunssayskässä että hienoa :-D tosiaan tästä ois iha hirveesti kerrottavaa mut (julkastavia) kuvia vähän joten koitan supistaa myös tän tekstiosuuden hieman pienemmäks! päällimmäisenä mielessä on kuitenkin se, että meillä oli aivan järkyttävän hirveen hauska reissu!



edellisen päivän ja illan juhliminen näkyy aika selkeesti kasvoilta, mut tän näkösenä lähettii matkaa sillon 10. tarkimmat lukijat ehkä huomaa et kuvasta puuttuu Saara, ihan p*skaa ja kamalaa, mut Saara oli niin hirveen kipee et se ei päässy mukaa :( monet alotti jo tuolla bussissa juomisen, mm eräällä herralla kokonaisen tequilapulllon vetäminen ton matkan aikana näky kyllä sit illalla aikasessa välikuolemassa :-D me koettiin parhaaks jättää juominen ihan laivaan saakka, eikä myöskään salakuljetettu mitään omia juomia mukana. ens vuoden abeille muuten tiedoks, et vaikka teitä pelotellaan sillä et laivaan ei pääse jos juomia löytyy ja et laukut tarkastetaan, no laukut tarkastetaan kyllä, mut ruumintarkastusta ei tehä, joten huppuu tai taskuu vaa pulloo ja takki päälle jos mieli tekee säästää! myöskään meiän koululaisia ei ainakaa jätetty laivasta, vaikka niiltä löyty kaljaa.




kauheen nätti toi kuva, mut vasemmanpuoleiset oli fiilikset alkumatkan hankaluuksien takia.. mm 2,5 tunnin jonottaminen terminaalissa, sen jälkeen vielä jonkun aikaa jonottaminen että meiän hytti siivottais ja se, että hytti oli veden alla ja siellä oli aivan järkyttävä meteli, vaati hieman veronsa ja itkupotkuraivari meinas tulla enemmän ku kerran, tytöt tietää :-D kiitos kultaseni mun mieli kuitenki parani huomattavasti ja illan aikana aloin näyttää enemmänki tolta oikeenpuolimmaiselta kuvalta!

pienen hyttisäädön (hella ja laura sai maksua vastaan luxushytin) sekä minipäikkäreiden jälkeen lähettii sit jonottelee buffettii ja kiitos poikien päästiinki sit nopeesti syömää ja juomaan viiniä.. :-D kiitos Henkka jälkkäritarjoiluista! voin muuten kertoo et meiän koulun osalta toi abidraama alko jo buffetissa ja jatku oikeesti sinne aamuun asti, mut luojan kiitos omalta osaltani säästyin noilta draamoilta aika hyvi! syömisen ja pienen piristelyn jälkee alko sitte laittautuminen, omalta kohaltani vähä myöhemmi ku muilta tytöiltä, alotin juomisen 23 aikoihin, mut kyl mä kerkesin muiden mukaa iha hyvi!


tää oli ainoo julkasukelponen baarikuva, ja tänki laatu hipoo taivaita kuten näkyy! sex on the beacheja, siidereitä sekä abinoita tuli juotua muutama ja rahaaki meni. Fintelligens oli iha jepa niiltä osin ku sitä ehin kuunnella :-D ainoo miinus tuolla laivassa oli se, että varsinkaa yöllä, puhelimella ei saanu kerrassaan minkäänlaista yhteyttä missään vaiheessa! oli kauheen kiva ku hukkas jonku ni siinä se seuraava tunti kulu et löysi sen takas käsiinsä, onneks mulla ei mitää iha kauheeta paniikkia tullu missää vaiheessa.


Annzalle kiitos vp-lasien lainaamisesta, tykkäsin :-D tosiaan tanssiminen mulla ei niin sujunu (ylläri) mut juominen ja muu hauskanpito sitäki paremmin. oli hirveen kiva nähä uudempia, mutta myös vanhempia tuttuja jotka oli sattunu samalle risteilylle, mm muutamia yläaste aikasia kavereita/tuttuja oli mielenkiintosta tavata!



koitin saada teille edes jonkunnäkösen asukuvan tosta mun mekosta jonka olin ostanu tätä varten! valitettavasti muistin sen liian myöhää, jollon näytin jo aika hirveeltä ja kuvan laadusta päätellen ei kuvaajakaa ihan selvänä ollu :-D mut tosiaan tolla Spiritin mekolla ja Piecesin pitsilegginseillä mentii ja tykkäsin asusta ihan kauheesti! mun tukka oli tosiaan alunperin ihan kiharalla ja tollain pinneillä toiselle puolelle vedettynä, mut yllätys yllätys ne jotenki lässähti ton illan aikana ja kiharoista ei ollu enää tossakaan vaiheessa ennen kolmee enää tietookaan :(
































nukkuun päästii tosiaa siinä puoli kuuden maissa ja monien mutkien kautta sain hyttiini seurakseni poikkikseni. aamun herätys ei ollu ihan niin kiva ku Laura soittaa sisäpuhelimella (meillä siellä veden alla ei tavallisessa puhelimessa ollu kenttää ei nii millää) et Sarkku tulee nyt vaihtaa vaatteita meiän hyttii. kerettii nukkua sellaset 4 tuntia ja sitte suunnattiin aamiaiselle. ton seuraavan päivän hengasin suurimmaks osaks poikaystävän ja sen kavereiden kanssa, minkä ansiosta kuulin parhaat poikajuorut ja myöhemmin tietysti tyttöjen kautta myös tyttöjuorut! kuten sanottu draamaa niin riitti. risteilyn aikana mm. hyviä pareja eros, kummallisia uusia pareja synty, juttuja hivenen suurenneltiin, juoruja kehiteltiin, ihmisiä sammu mitä kummallisimpiin paikkoihin mm. tanssilattialle, vetoja lyötiin ja hävittiin tai voitettiin ja yhteenvetona vois sanoo et meininki oli todellakin suurimmaks osaks melkosta ABINOINTIA! mut uskon et lähes kaikilla oli ihan hirveen hauskaa ja ainaki ite tuun muistaan ton risteilyn varmaa loppuelämäni :-D

toivottavasti tästä postauksesta ei nyt tullu ihan kamalan sekava ja joku jaksaa lukee tän. ja ennen kaikkea toivottavasti kaikilla, mut etenki muilla abiristeilijöillä ja wanhojen tanssijoilla on ollu yhtä hauska viikko/viikonloppu ku mulla! nyt sängyn pohjalle idolsin pariin ja toivoon et tää kuumeflunssa katoo mahollisimman pian! :-)

4 kommenttia:

  1. Mulle täytyy myös kertoo juoruja :D

    VastaaPoista
  2. :D haha, no todellakin! veikkaan et niitä kuuluu viä yopäivänäki koulussa :Dd

    VastaaPoista
  3. Täytyy heti soittaa jollekki joka oli abiristeilyllä :D
    Olin kyllä niin seipäät torstaina (ja kun perjantaina heräsin) että mua ei ois ehkä laivaan päästetty ku näytin siltä et oli vetäny viikon viinaa ja heroiinia, lisättynä vielä jotain muita huumausaineita. Onneks penkkarit on vaa kerran elämässä. :D

    VastaaPoista
  4. :D hahaa, voi ei! eipä itelläkää tosiaa mikää iha paras olo ollu sillo aamulla nut kyl se sit siitä! ja todellakin ei noita iha heti uusiks pystyis o´ttaa vaikka nii hauskaa oliki! :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...