keskiviikko 2. helmikuuta 2011

uus tukka!





jee! nyt on sit uutta väriä päässä ja kevättä kohti tietysti vähä vaalempaa :) oon kyl aikalailla tosi tyytyväinen tohon uuteen väriin, muutos ei oo kauheen radikaali, mut on se selkeesti vähä valeempi, mut silti viä brunette! eli siis tukalle ei tehty mitää muuta ku laitettiin paljon ohuita vaaleita raitoja joka puolelle, pohjaväri joka on käytännössä mun oman tukan väri, pidettiin koskemattomana. raidat voi kuulostaa pieneltä jutulta, mut mulla ku tota hiusta on sen verran paljon, ni vietettii sit iha kunnolla aikaa siä pyynikintorin I.L.O:ssa, meni meinaan sellaset kolme tuntia tohon värjäykseen ja latvottamisee :-D

mut oli se sen arvosta, tykkään :) noissa kuvissa noi raidat ei näy nii hyvin, mut kyl niitä siellä on! eiköhä ne vielä paremmin näy joissai tulevissa kuvissa ja etenki jos toi aurinko vaikka joku päivä pilkottais ni sais kuvia iha luonnonvalossa!

tää päivä ton kolmetuntisen kampaajan lisäks on kulunu kirjottaen äikän preliä, ostellen poikaystävän synttärilahjaa (jeejee!) ja yllättäen syöpötellen vähä siipiä! huomenna sit taas vapaapäivä, katotaan löydänkö mitää jutun juurta tänne, mutta kuullaan viimeistää perjantaina :) mitäs tykkäätte uusista hiuksista?

4 kommenttia:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...