tiistai 8. helmikuuta 2011

tekniikan maailma

ihan vaan vältelläkseni pääni räjähtämistä ajattelemalla kirjotuksia sekä jättääkseni pari kiiviä syömättä (miks kiivit on nii vaikeita syödä ja miks oon allerginen niilleKIN?) ja koska mulla ei edelleenkään oo mitään järkeviä kuvia päivästäni joka on tähän mennessä koostunu koulussa kävämisestä, yhtä tylsän näkösenä ku eilen, niin ajattelin siis postata teille aiheesta kännykkä! ainaki mun elämässä todella suuressa roolissa, veikkaisin et pärjäisin ehkä just ja just yhen päivän ilman kännykkää ja oon joka päivä kiitollinen sille ihmiselle joka sen keksi (yleistieto 100 tällä abilla ku en osaa nimetä kyseistä henkilöä) niinpä innostukseni tällä hetkellä ei ole suuri, kun mun puhelin kirjaimellisesti vetelee viimesiään!




eli kuten kuvasta näkyy (huom toi näyttää kuvissa vielä ainaki 13 kertaa paremmalta ku mitä se oikeesti on) ulkonäöltään tää mun rippilahjaks saatu Nokian 5700 xpress music on kammottava! takakuori on irronnu koska toi kahen vuoden välein vaihdettu akku on tollai kivasti turvonnu ettei kuori mahdu siihen päälle, muutamia kulumia ja naarmuja siellä sun täällä yms. ja mikä pahinta, ei se sisäisestikkään kauheen hyvin toimi.. se sammahtelee yleensä pahimmilla hetkillä (ku oon kirjottanu poikaystävälle 3 sivua pitkän viestin ja just lähettämässä sitä) ja akku kestää ehkä 10 tuntia lataamatta, varsinki pakkasessa soittaminen on käytännössä mahdotonta! kauheen kiva tässä suomen talvessa eikö totta?

toi puhelin on siis tosiaa lähes neljä vuotta vanha eli siihen nähden tosi hyvin palvellu ja oon tykänny tosta ku sinne saa paljo musiikkia ja helppo kuunnella ku voi kääntää ton! joskus vannoinki etten luovu just ton musajutun takia tosta kyseisestä kännykästä koskaan, mut nyt oon jo antanu periks ipodille koska eihän tolla ton akun takia kauheesti musiikkia kuunnella.

toki vaan uus akkuki vois auttaa asiaa MUTTA: isi tekniikkafriikkinä ilmotti jo joku aika sitte että miten ois yo-lahjaks iPhone 4? aluks en kauheesti innostunu, koska mulle puhelin ei oo nii tärkee asia, lähinnä sillä pitää voida soittaa ja tekstata, mut sit jonku aikaa tota siskon iPhone 3 gs testailtuani ja asiaa tarkemmin mietittyäni, tulin tuloksee et ku tästä kohta muutenki muutetaa omillee ja sillon ei varmaa kauheesti opiskelijabudjeteilla uusia puhelimia ostella, ni miks en hyödyntäis tilannetta ku äiti ja isi haluaa sellasen mulle ostaa? ja se ois sillai iha kiva ylppärilahja koska se on kuitenki aika pysyvä, ja en todellakaan himoitse mitään kallista korua tai laukkua ja mitähän muutakaa noi porukat mulle keksis!




ihan kivahan toi on! mun poikaystävä on sitä mieltä et iPhonessa hinta-laatu-suhde kusee, mut ite en noista jutuista mitään tiedä, mut iPhone on mun mielestä tarpeeks helppo käyttää mulle, oon oppinu jonku verra kirjottelee sillä, siinä on sopivasti noita ohjelmia yms mun käyttöö ja toi ulkonäkö miellyttää mun silmää! puhuttii isin kanssa et koska toi mun Nokia nyt on mitä on, ni heti ku Apple vaan sais ton valkosen iphonen (koska valkosen haluan ehdottomasti) myyntii ni ostetaan se jo etukäteisenä ylppärilahjana mahollisimman pian. mulla eikä kai kellään muullakaan meiän perheestä oo koskaan ollu muita ku Nokian puhelimia, paitsi mun siskolla nyt keväästä asti tosiaa toi Apple, nii iha senki takia ostopäätös on vaikee, mut koska kerran Appleen on nyt jo sorruttu ni ehkä pysyttelen sit siinä enkä osta esim Samsungia tai sellasta..
eli nyt jos jollain on kokemuksia hyviä tai huonoja iPhone 4:sta saa ehdottomasti kertoo! ja jos jollain on jotain sisäpiirin tietoo tosta valkosen nelosen myyntiin tulemisesta, ni please jakakaa se kanssani! :-D
johan tuli paljon tekstiä yhestä/kahesta kännykästä, mut onpahan nyt välillä jotai muuta ku stressipallo tekstejä!

ps: vaikka yleensä postailen lähes joka päivä ni nyt huomiselle ja torstaille en lupaa mitään ihan vaan sen takia et se tekstitaito! (kuolen ku ajattelenki sitä..) eli palaillaan viimeistään sitte perjantaina ku se tappo kuustuntinen on ohi :)

6 kommenttia:

  1. "ainaki mun elämässä todella suuressa roolissa, veikkaisin et pärjäisin ehkä just ja just yhen päivän ilman kännykkää"
    "aluks en kauheesti innostunu, koska mulle puhelin ei oo nii tärkee asia"

    haha noi sun lauseet vähän kumoo toisensa:D

    VastaaPoista
  2. aaa, joo toi toinen lause on tosiaan näköjää kirjotettu hivenen vaikeesti ymmärrettävästi :D
    mut siis jos katot pikkasen tarkemmin tota kontekstia nii toi lausehan jatkuu "lähinnä sillä pitää voida soittaa ja tekstata" eli siis tarkotin tolla että puhelin ei oo mulle niin tärkee asia, sitä, että en kaipaa siihen pakollisesti kauheesti mitää hctoimintoja, eli riittää et sillä voi soittaa ja tekstata. sori jos hämmensin :)

    VastaaPoista
  3. ittenikin mielestä iphonessa hinta-laatu-suhde kusee! :S

    VastaaPoista
  4. Valkosia iphone 4 ei ainakaan tuu, että saat ootella kesään asti et 5 tulee ja siitä vie pari kk et jos se sit tulis valkosena :)
    Mä oon metsästäny samaa valkosta 4 julkasupäivästä asti, enkä oo antanu periks kunnes kuulin, ettei niitä tuukkaan :)

    ja äiti sano ettei vaihtais iphoneaan enään ikinä pois :) joten hyviä ja huonoja uutisia :D

    VastaaPoista
  5. vähän palautetta! elikkäs sulla on kivat tekstit kun ne jaksaa lukea mutta on useasti niin että kirjotat ihan hirveästi yhteen postaukseen ja et laita juuri ollenkaan kuvia eli väheemän tektiä enemmän kuvia tai jotain kannattais tehä nii lukijatkin vois lisääntyä!:)

    VastaaPoista
  6. Siiri: jep oon kuullu tota muualtaki.. ite en tosiaa ymmärrä noista mtn joten paha lähtee sanoo :D

    Tuuli: no todellakin huonoja uutisia toi eka! siis voi ei, no mut hyvä tietää, täytyy si vähä miettii et mitäs tässä lähtis tekee :D kiitti tiedosta :) ilmeisesti joudun odottelee, koska mustaa en tahdo!

    anonyymi: kiitos palautteesta :) kiva et tykkäät teksteistä koska ne todellaki on tän blogin kerma, nimittäin kuten sanottu noissa mun kuvissa ei kauheesti näkemistä oo :D ja oon tälläne lörpöttelijä, en osaa sanoo mtn lyhyesti kuten vissii tästäki postauksesta huomaa! yritän toki panostaa vähä enemmän kuviin, mut ite tykkään siitä et on enemmän tekstiä ja kuitenki enemmän itteni takii tätä kirjottelen enkä kerätäkseni lukijoita, mut tosiaan kiitos mielipiteestä ja informoinnista, palautetta on aina kiva saada ja otan sitä mieluusti vastaa jatkossaki! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...