maanantai 28. helmikuuta 2011

day 06 - your dreams

tää unelmat on musta ihan kauheen vaikee aihe! tottakai kaikilla on unelmia, enemmän tai vähemmän toteutettavia. mun omat unelmat ei oo koskaan ollu mitää superhehkeitä kuten Hollywood stara tai kaikkien tuntema Idols-tähti, lähinnä mun suurin unelma on olla onnellinen. tällä hetkellä mä oon, ja haluan olla jatkossaki. sikskpä mun unelmiin kuuluu asioita jotka tekee mut onnelliseks; mm. rakkaus ja ystävät.



1. & 2. ku aloin miettiä tätä unelmat-postausta, ekana tuli heti mielee et vauva :-D kukaa mun lähipiiristä tuskin yllättyy siitä et mun suurin unelma on saada perhe, kuulostaa varmaa iha hirveen tylsältä, mut mä haluan vauvoja, mut ehdottomasti haluan ensin miehen ja kunnon avioliiton, yksinhuoltajaa musta ei tuu! eli siis avioliitto ja lapset on yks unelma, mut se on vielä aika kaukana.

ennen sitä, haluan kunnon työn, jossa viihdyn. eli opiskelupaikka ois kiva, ja koska mä rakastan lapsia, tulee mun ammattiki liittyy lapsiin. näillä näkymin musta tulee kätilö. pikkuseikat kuten opiskelupaikka ja opiskelujen alotus on vielä auki, mut ehdottomasti haluun mahollisimman pian opiskeleen ja mahollisimman pian työelämään.

3. & 4. toisaalta haluun mahollisimman pian töihin, mutta toisaalta haluan matkustella ja nauttia mun nuoruudesta muuallaki ku koulun penkillä. mahollisen Kyproksella ja/tai Egyptissä vietetyn kesän lisäks oon miettiny, et jos välivuoden aika tulee haluun matkaoppaaks! haluan nähä uusia paikkoja ja olla lämpimässä niin paljon ku voin, koska se mulle on selvää et palaan joka tapauksessa Suomeen opiskeleen, vaikka tulevasta asuinpaikasta mulla ei vielä oo mitään ehdotonta mielipidettä. toisaalta Suomessa kaikki on niin hyvin, mutta toisaalta täällä on tylsää ja kylmää :-D onneks näitä asioita ehtii vielä miettiä, ku ensin nyt pääsis matkustelee ja opiskeleen!

sellasia unelmia, toivottavasti tää nyt ei ollu iha hirveen tylsä postaus :-D tänää tulee poikkeuksellisesti myös muuta postausta, ainaki päivänasua pitkästä aikaa ja kenties jotai muuta jutustelua, nyt kuitenki laittautuun, heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...