lauantai 12. helmikuuta 2011

seriously

seikkailin tossa aikani kuluks eilen illalla iltalehden sivuilla, (no okei, iha himoissani selasin uutisia ku kuulin et Mubarak luopuu vallasta :-D) anyway, törmäsin kamaluuksiin!



"unohda hetkeksi pillifarkut, hanki kevääksi liehulahkeet", siis anteeks mitä? joo taidettii tätä trumpettilahkeiden paluuta yrittää tossa pari vuottaki sitte, mutta ilmeisen huonolla menestyksellä! hartaasti toivon et menestys ei tälläkään kertaa oo sen hääppösempi, en nimittäin jotenki nää itteeni viipottamassa ympäri kesästä Tamperetta lahkeet liehuen. jo housuihin siirtyneinä, mutta yhä vankkana legginsien kannattajana oon sitä mieltä että pillilahkeet vaan yksinkertasesti näyttää huomattavasti paremmalta. ne vaan saa yhdistettyä niin paljon helpommin muihin vaatteisiin ja kenkiin ja ne on myös huomattavasti mukavemmat!
never say never, mutta silti sanoisin 99 % varmuudella että ainakaa mun jalassa levee lahkeisia farkkuja ei tulla iha heti näkee! oonko iha yksin tän asian kanssa, mitä mieltä te muut ootte voittaaks pillilahkeet vai leveemmät lahkeet?

joo tosiaan emmä oo sillee yhtää pinnallinen, ku tää oli mun mielestä se uutinen josta piti kirjottaa :-D oli siä iltalehden sivuilla iha oikeestikki hirveitä uutisia, kuten parin tamperelaistytön katoominen ja söpöjen kuusvuotiaiden kaksosten tappo :(

4 kommenttia:

  1. joo oon ihan samaa mieltä sun kanssas noitten leveälahkeisten housujen paluusta! ihan kauheat eikä sovi kun harvojen jalkaan. ite kans rakastan pitää legginsejä tai pillejä :)) ps. ihana ja raikas blogi!

    VastaaPoista
  2. haa hyvä et on muitaki samaa mieltä mun kanssa! :D tosiaan, noi istuu aika harvalle kropalle..
    ja kiitos paljon, kiva kuulla :))

    VastaaPoista
  3. oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä kanssas! ei tullut jäädäkseen kultaisessa menneisyydessä, ei pari vuotta sitte eikä nyttenkään. Eikä muuten tuu ikinä eksymään munkaan jalkaani:D

    VastaaPoista
  4. nimenomaan! oot oikeella kannalla :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...