lauantai 5. helmikuuta 2011

sit pudotit sen yllärin, sul on poikaystäväs synttärit

tän viikon oonki enemmän tai vähemmän aherrellu erilaisten juttujen parissa liittyen poikaystäväni synttäreihin, ja vihdoin oon saanu kaikki jutskat valmiiks ja tänää ois sit tarkotus lähtee juhlistaa synttäreitä vähä ajoissa ja samassa meiän kuukausipäivää. ohjelmassa ei sinänsä oo mitään uutta ja ihmeellistä mut kyllähän sitä nyt synttäreitä jollain tapaa täytyy juhlia! koska tää postaus tulee ajastettuna, uskallan jopa paljastaa teille näitä juttuja esim. lahjan!




ihan ekana täytyy vähä hehkuttaa teille, leivoin nimittäin aivan itse täytekakun! siis mä? mä en ikinä leivo, joten kultaseni saa olla imarreltu tästä tilaisuudesta syödä mun leipomaa täytekakkua :-D toivon että maku on hivenen parempi kun ulkonäkö, vaikka uskokaa tai älkää, panostin taas kerran kaikki mun taiteelliset lahjat tohon "hyvää synttäriä kulta"-tekstiin.. tietysti hcleipuri siskoni autto esimerkiks ohjeissa ja sellasessa ihan vähän, mut muuten ihan omaa kädenjälkee alusta loppuun! reseptin voitte siis halutessanne kattoo täältä (kiitos avusta mussukakku!)

tosiaan, sitte synttäreiden paras osuus, synttärilahja! kuten oon varmaa aiemminki maininnu, niin tykkään ostaa lahjoja varsinki sillon ku tiedän että lahjan saaja oikeesti tykkää niistä. ja tää todellakin on sellane lahja :-D eli siis niille jotka on autuaan tietämättömiä tollasesta esineestä tuolla oikeessa yläkulmassa, se on nuuskatykki/ruitta, eli sillä ammutaan nuuska huuleen ihan näin maallikon sanoin. sen siitä saa ku poikaystävän parhaat kaverit on hokareita, nuuskahuulen ja takatukan.. no mut miten se sanotaan että rakkaus on sokee, joten ilmeisesti edistän poikkikseni nuuskausta! mut mä nyt satun tietään et se on himoinnu tollasta kunnollista rautaa olevaa nuuskatykkiä, niinpä tehtiin sitte keskiviikkona hellan kanssa retki 2h+k nimiseen baari/ravintolaan ja ei niin asiantuntijoina kävin ostaan tollasen icetoolin 3 mm tykin! haluaisitte varmasti kuulla vielä hirveesti lisää yksityiskohtia, mut ei :D ps jos jollain teistä lukijoista on jääkiekkoilija/muuten vaan nuuskaava poikaystävä joka ei omista tollasta härkästä tykkiä, oon lähes satavarma et tollane seuraavana lahjana ilahduttais!

jotta tästä postauksesta ei nyt tulis ihan poikaystävä keskeinen, ni mainittakoon, että eilinen ilta tosiaan kulu sitte leffoja kattellessa. koska ootte viimeks kattonu 3 leffaa saman illan aikana? itellä tosta oli kulunu hetki, mutta oli kyl ihan kivaa! valitettavasti mun siskosta on tullu kauhuleffa-fani joten noista kolmesta leffasta kaks kuulu tähän  kategoriaan.. onneks sain kuitenki lopulta poikaystäväni viereeni nukkuu joten ei jääny ihan yöunet välistä!

musta tuntuu että tää kirjottaminen ei nyt ihan suju niinku pitäis, joten taidan lopettaa :-D illan asua ja sellasta sitte huomenna, pitäkää tekin hauska lauantai :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...