sunnuntai 20. helmikuuta 2011

penkkarit !

tosiaan toi torstai-lauantai bileputki vaati veronsa ja viime yönä nukuinki sitte sellaset 15 tuntia, joten tääkin postaus vähä viivästy. teen siis todellakin erilliset postaukset penkkareista ja abiristeilystä, koska molemmista on paljon juttua, ettei tuu liian pitkä postaus!

torstaiaamuna lähettii siis koululle kaheksaks reenaa abishowta. näin sen ekaa kertaa tollon ja ainaki parin skumppalasin jälkee se oli aika hauska, pakko sanoo! kivoja palkintoja ja etenki kaikkien meiän laulamat yhteislaulut mm. muunnelma pokemontunnarista oli iha parhaita :-)


























kuten kuvista näkyy siä on pari (rumaa) kuvaa possusta, sit on kaunis Marianne-karkki (meiän rekan toinen juliste oli karkkivero ja toinen semmone koira!) hurjan söpö Tipu, sulonen Elefantti, kaunis Kroko ja härkäsin tapaamani Vanki :-) ja muutenki meiän koulussa tosi monilla oli ihan loistavat penkkariasut ja suurin osa oli panostanu oikei kunnolla, kuten meki!






















abishown jälkee puettii sit pää kolmantena jalkana noiden pukujen alle toppavaatteet ja lähettii kirmaan kohti rekkoja! en tiä kuinka hyvin noista kuvista näkyy (ei onneks ainakaa hirmuhyvin noi mun kauheen kauniit ilmeet..) noi meiän rekan julisteet, mut ne oli just söpöjä! meiän koululla oli siis yhteensä 4 rekkaa, mitää yhteistä teemaa ei ollu vaan yks rekka oli Kiina aiheinen "pitkä farssi Maolin viitoittamalla tiellä" toinen oli Wikileaks tai siis Brainleaks "lunttasin tai en, so what" kolmas oli taiderekka jossa oli muunnelma "toipilas" maalauksesta ja neljäs oli sit tosiaan toi meiän karkkivero/loppuunKalutut rekka. musta meillä oli tosi hyviä noi julisteet ja kaikissa oli oikeesti jotain ideaa, toivottavasti voitetaan kolmatta kertaa peräkkäin toi Moron penkkarirekka kisa!

rekassa oli hauskaa ja fiilis oli niin katossa! heti ku nähtii ihmisiä ni kaikki vaa alko kiljua ja huutaa, ja oli nii ihanaa oikeesti tajuta et tässä tää nyt oli ja nyt se on ohi. luojalle kiitos että olin varautunu kauheella vaatekasalla, kylmä nimittäin oli mut mulla ei ollu ongelmaa muuta ku et kasvot jääty! tuleville abeille tiedoks et ostakaa sitä karkkia IHAN HIRVEESTI! mulla oli päälle kilo ja lopussa jouduin vähä säästelee niitä :-D siellä tuli meinaa kauhee himo koko ajan heittää iha hirveesti niitä, varsinki ku kaduilla oli jotain söpöjä pikkulapsia kerjäämässä karkkia!

tulin kotiin siinä kahen maissa, aivan poikki ja kauhee olo, kävin suihkussa, äiti teki mulle ruokaa ja menin nukkuu! heräilin sit viiden maissa ja aloin laittautua illan juhlimista varten. oltiin alottelemassa Hellalla kaikkien tyttöjen kanssa ja siitä siirryttiin Tivolin jonoon kymmenen jälkeen. ja voin sanoo etten enää ikinä mee talvella jonottaan baariin, me jonotettiin Hellan kanssa puol toista tuntia ku muut tytöt oli jo luovuttanu! en oikeesti oo ikinä ollu niin jäässä ja nyt voi sanoo et varmasti oli pahempaa ku Pepillä kaivossa :-D (salkkarit...) no päästiin sit kuitenki sisää vähä ennen kahtatoista ja kyl siellä muutama tunti vierähti ja hauskaa oli kunhan kroppa suli!



tälläsessä asussa olin liikkeellä ja tykkäsin iha hirveesti :) noi sukkahousut vaa ei ollu iha nii hyvä vaihtoehto tohon puolentoista tunnin jonotuksee mut kauneudesta saa kärsiä! älkää huoliko mulla oli uggit vaihtokenkinä, muuten en olis tässä!
  • toppi H&M
  • shortsit Mic Mac
  • kengät H&M



nyt mä oon sen verran kipee, et mun on mentävä syömään ja lepään, mutta lupaan tehä teille vielä myöhemmin postauksen siitä abiristeilystä, heippa toistaseks!

10 kommenttia:

  1. hahahahahahah toi ylärivin oikeenpuolimmaine rekkakuva!!!!!!! :D noi ilmeet :D:DDD <3:sarabiii

    VastaaPoista
  2. joo älä!!! :D mä en voi ku kiittää luojaani etten näkyny niissä aamulehden kuvissa, ois meinaa pikkase hävettäny ku mun ilmeet näytti olevan tota luokkaa :Dd

    VastaaPoista
  3. Hyvän näköinenhän toi asu on, mutta jotenkin vaikea kuvitella, että tollaisissa ohuissa sukkahousuissa ja shortseissa voisi lähteä ulos näillä ilmoilla. Ainakin kuvittelis että noi sukkahousut ei voi lämmittää yhtään mitään. Olen mies, joten en tiedä asiasta mitään, täytyis varmaan kokeilla noita sukkahousuja joskus, niin tietäis.

    VastaaPoista
  4. :D haha, jep hyvältä se näyttää, mut oot kyllä ihan oikeessa! siis totta kai noi vähän lämmittää, mut kyllä siellä jonossa tunnin seisottuani tuli pieni masokisti olo! kyllä niillä sellasen 30 min tarkenee pihalla mut ei sen kauempaa, en tosiaan ollu ihan uskonu et joutuisin jonottaa noin kauan, seuraavalla kerralla varaudun paremmin!

    VastaaPoista
  5. näyttää ihan huikeelle! voisin ottaa kans noi kaikki abijuhlingotkin jo, vaikkei lukiolle näy loppua vie hetkee..

    VastaaPoista
  6. todellakin, huikeeta olikin :)
    :D hahaa, no oikeesti nää tälläset juhlimiset: wanhat, abiristeily, penkkarit, yojuhlat on nimenomaa sitä lukion parasta antia :D

    VastaaPoista
  7. Heippa!:) Hullun kiva blogi, ja aiiivan ihania asuja! Satutko muistaan oliko noi ihanat kroko ja norsu-asut ostettuja vai ihan ite tehtyjä? Omat penkkarit lähestyy iiihan pian ja iskee pian paniikki:D

    VastaaPoista
  8. voi kiiiitos paljon! :) noi asut oli kyllä parhaita meiän porukan eläinteema oli hauska :Dd ja siis juu noi muiden paitsi mun eläinasut oli ostettu Punanaamiosta täältä Treeltä, mutta jos et oo tamperelainen nii mun mielestä Punanaamiolla on myös nettikauppa! :) ja oii penkkarit on niin kivat, pitäkää hauskaa!! :)

    VastaaPoista
  9. hih okei! oon kyllä täältä tampereelta että jee kiva, pitää mennä katseleen:) varmasti pidetään, kiitos paljon!!

    VastaaPoista
  10. noni hyvä homma, eli ei muuta ku Punanaamioon vaan! :) ja pitääki tulla katteleen penkkarit tänä vuonna jos vaan pääsen, tulee hyviä muistoja viime vuodelta :D toivottavasti teillä vaan sattuis vähän lämpösempi päivä ku meille! :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...