keskiviikko 16. helmikuuta 2011

wanhat '10

jee nyt pääsin tekee tätä postausta mun wanhoista! oonki jotai tainnu noista mainita täällä blogin puolella, mut nyt saatte kuulla kaiken :-D toi oli oikeesti ihan hirveen kiva päivä ja oikeestaan koko ajan oli hauskaa! meillä oli/on tosi kiva vuosikurssi ja suurin osa porukkaa tulee toimeen kivasti, joten jo harjotuksetki oli hauskoja. laitan kuvia, mut pahottelen joidenki kuvien laatua, mua harmittaa itteeniki et me ei tollon vielä omistettu järkkäriä ja meillä oli hellan järkkäri lainassa, mut mun sisko ei oikeen osannu kuvata sillä, nii noi illan tanssikuvat on kauheen tärähtäneitä ja huonon värisiä :(



1. kuten sanottu mun äiti on toiselta ammatiltaan ompelija, joten se teki ite mulle ton puvun ja tuleva vaatesuunnitelija siskoni suunnitteli sen mun ideoiden pohjalta. alunperin tarkotuksena oli et siitä ois tullu vähän lyhyempi ja siihen ois tullu pallo helma, mut luovuttiin siitä ideasta koska en halunnu olla ainoo koko koulussa kellä on lyhyt puku :D mut tykkäsin tosta ihan hirmusesti vaik näin jälkeenpäin aatellen väri ois saanu olla ehkä vähän korallisempi! myöhemmin äiti lyhensi ton tälläseks joten voin käyttää sitä suuremmissa juhlissa yhä :) kenkinä mulla oli ihan perus mustat teräväkärkiset korot, joissa on ehkä 4cm korko, ne oli tosi hyvät jalkaan koska korko oli noin matala ja tosiaan wanhojen avulla opin ylipäänsä käveleen koroilla :-D

2. kauheen nätti toi kuva, mut se oli paras mitä löysin mun kampauksesta! laitoin sen kampaajalla, ja siitä ei nyt kyllä ihan tullu sellanen ku olin ajatellu, mut kyl mä siitä tykkäsin :) tarkotuksena oli siis sellane niskassa oleva pallonuttura, mut siitä nyt tuli tollane.. koruina mulla oli jotain rihkamasormuksia ja äitin aidot helmet+niihin kuuluva rannekoru ja näköjään joku muukin rannekoru.

3. kävin laittamassa myös meikin meikkaajalla ja se oli ihan hyvä juttu! pohja oli tosi kestävä ja pysy vaan pienellä korjailulla koko päivän nättinä. silmämeikistä en niin paljon tykänny, mut kyl se noissa kuvissa näyttää hyvältä ja tuskin tollon vuosi sitte oisin ite osannu tehä parempaa!

:-D noi kuulosti nyt siltä et mulla ei menny oikee mikää ulkonäköjuttu putkeen tona päivänä, ja totta etten ehkä näyttäny ihan siltä ku olin ajatellu, mut uskokaa mua se ei haitannu menoo yhtään! eli älkää siis saako itkupotkuraivaria jos tukka ei ookkaa viimestä karvaa myöden niinku olitte ajatellu, tai ripset ei oo ihan täydellisessä rivissä, iso hymy vaa naamalle ja hyvä fiilis nii kukaa ei edes huomaa tollasia, ette edes te ite!




me tanssittiin siis aamulla koululla, jonka jälkeen jäätiin sinne hengaileen ja ottaan toisistamme kuvia, sekä siihen ihan viralliseen Wanhojen päivä kuvaukseen. sen jälkee lähettii pienten kyytiongelmien jälkeen kohti The Grilliä, missä oli meille varattu ihan sairaan hyvää ruokaa :-D nam nam! sen jälkee mentii kotii hetkeks lepäilee ja sit illalla uus tanssikierros vanhemmille, sukulaisille ja kavereille Kaukajärvellä ja siitä jatkoille! meiän tyttöporukasta siis Laura, mä ja Sarkku tanssittiin, mut Hella ja Saaraki oli innokkaina mukana jatkoilla (jotka sitte lopulta vähä venähti mutta hauskaa oli!)
ps eiks ollu kauheen söpöö et meillä mätsäs toi rusetti+taskuliina ja puku? kiitti äiti!




valitettavasti noi kuvat tosiaan on huonoja, mut nää on sieltä illan tansseista! noi on ehkä ainoita kunnon kuvia, kaikissa muissa ku toiset vaa tanssii tai seisoo ihan sivistyneesti, ni me nauretaa tai jutellaa iha koko ajan :-D me tanssittiin mun mielestä ihan hyvin ja hymyiltiin paljon. olin vielä edellisenä iltana ihan paniikissa et mitä jos unohdan askeleet ja blaablaablaa mut oikeesti, ei sitä kukaan huomaa jos pari askelta unohtaa!

en tiä oliks tää postaus nyt vähä sekava, mut anyway, mulla on yks neuvo teille joilla tää suuri päivä koittaa perjantaina: pitäkää hauskaa, nauttikaa tosta päivästä, älkääkä huolehtiko liikaa kyllä se menee hyvin! :-) okei tossa tais olla jo kolme neuvoo..

nyt alotan pakkaileen abiristeilyä varten ja viilaan viimeset penkkarijutut, ootellessa iltaa et mun poikaystävä tulee näyttään sen lyhyttä tukkaa tänne! jänskättää :s
ps ymmärrätte varmaan et mä tuskin ehin tehä sitä penkkarit postausta huomenna missään välissä, joten teen sitte sunnuntaina luultavasti pari erillistä postausta penkkareista + jatkoista ja abiristeilystä, mikäli kerrottavaa/kuvia on!

6 kommenttia:

  1. missä kävit meikattavana ja paljon makso? :)

    VastaaPoista
  2. kävin tampereella kehräsaaressa semmmosessa meikkaaja/kampaamo First Floorissa :) siellä laitettiin samalla hiukset, ja oiskohan se maksanu n. 80 e!

    VastaaPoista
  3. kiitos!! :) ens vuonna sitte :) meki katottii kavereiden kaa iha kateellisina perjantaina koululla kakkosia jokka oli puvuissaan ja meikeissää alkamas tanssii, ku ite oltii krapulassa lähössä risteilylle :D:D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...