tiistai 22. helmikuuta 2011

day 01 - introduce yourself

onpas tää vähä vammanen ku monet teistä varmaan tietää kuka mä oon, mut tottelen ohjeita ja teen niinku käsketään :-D

eli moi, oon veera 18 v ja oon Kalevan lukion abi ja mulla alko eilen virallisesti lukuloma! ja tähän nää mun ajatukset sitte loppuki.. miks itestään on nii kauhee vaikee keksii mitää sanottavaa, oon varmaa vaa sit tylsä tyyppi :-D ehkä mä koitan kertoo jotai sellasta mikä ei oo viä nii tullu tästä mun blogista esiin. eli oikeesti en todellakaan oo aina niin ilonen ku  tää blogi antaa useimmiten ymmärtää, nykyään tosin ku mun elämässä on kaikki tosi hyvin ni harvoin oon sillee oikeesti kunnolla huonolla tuulella, mut huonoja hetkiä ja päiviä tulee silti. oon myös ihan hirveen kärsimätön, (huomattiin taas esim siellä abiristeilylle jonottaessa) ja elän elämääni aikalailla "mulle kaikki tänne heti nyt"-asenteella, mikä ei todellakaan aina oo niin hyvä juttu. vaikka oon välillä kauheen spontaani, nii periaatteessa oon yleisesti tosi suunnitelmallinen. saatan suunnitella asioita viikkoja tai kuukausia eteenpäin, ihan minuuttiaikataululla ja etenki pukeutumisessa mietin usein jo paljon etukäteen mitä laittaisin päälle johonki tiettyyn tilaisuuteen. noni ja nyt tää taas kuulostaa kauheen ristiriitaselta, mut sitä mä oon..

mulla on ihana perhe; äiti, isi ja sisko, 4 ihan parasta ystävää joiden kanssa mulla on aina hauskaa, sekä ehkä kivoin ja mahtavin poikaystävä ikinä! mä oon harrastanu cheerleadingia 8 vuotta, mut lopetin tossa lukion ekalla ja sen jälkeen oon käyny salilla, vaik tällä hetkellä seki on vähä katkolla ihan tän koulu-urakan takia.

öö ehkä mä jätän tän esittelyn nyt tähä ja teen sitte lisää näitä hurjia paljastuksia noissa seuraavissa tän haasteen postauksissa! :-D
ps apua mun kone on huollossa ja joudun taas totutella tähä siskon minisamsungiin, joten suokaa kirjotusvirheet anteeks, vaik yritän oikolukee nää mahdollisimman monesti!




nyt nukkuu tätä kuumetta pois, palaillaa huomenna vähä mielenkiintosemmissa merkeissä ku saatte kuulla my first lovesta ;)

2 kommenttia:

  1. ookko säkin kipee?! tuntuu, että kaikki on tällä hetkellä :( pikaisia paranemisia!

    VastaaPoista
  2. no oon! oon ollu jo 5 päivää, mitä ihmettä :( no täällä ainaki lähes kaikki abit on kipeinä :D vissii juhlittu kunnolla, mut äsryttävää ja kiitos koitan parantua pian et pääsen sit lukeen :) jee..

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...