torstai 24. maaliskuuta 2011

a part of me sayin', keep shinin'

kauheeta mikä päivä! vaikken yleensä oo kateellinen ihminen, ni sillon kyllä iskee kateus ku heräät ite klo 7 töihin neljän tunnin unien jälkee, ja poikaystävä jää sun sänkyy nukkuu iha onnessaan.. suhteen vaikeimpia hetkiä :-D no lähin sit kuitenki hoitaa söpöjä ja vallottavia lapsia kaheksaks tunniks, ja päivään mahtu taas monenmoista, mua mm. veikattiin 45-vuotiaaks, oon ylpee! ps tiettekö sen tunteen ku oot kävelemässä bussipysäkille ja näät ku kaikki bussit joilla pääsisit lipuu sun ohi just hetkee liian aikasin? sillon on kauheen ihanaa ootella seuraavaa bussia yksin kylmällä pysäkillä vartti! :-)

no töiden jälkee kaipasin kuitenki ees jotai pientä energiapiikkiä, joten pakotin Hellan mukaani pienelle kävelylle, tohon aurinkoiseen mutta liian kylmään ilmaan! mitä tää oikeesti on että kohta on huhtikuu ja pakkasta yhä? entäs toi lumen määrä? no anyway, pikku kävely kyllä piristi, vaikka oon edelleenki iha poikki ja kauhulla odotan ku Salkkareiden jälkee ois pakko raahautua suihkuun..

asukuvia en teille ottanu, koska ketään tuskin kiinnosti nähä mun abihupparia ja farkkuja taas kerran :-D mut otin ehkä elämäni ensimmäisiä luontokuvia, hieno:



joo älkää pelätkö, näistä ei oo tulossa tän blogin uus muoti :-D ei todellakaa! lisäks oon tänää lueskellu Cosmoo, kattellu maailman huonoimman lasten leffan, (Möröt vastaan muukalaiset - mitä vi, en tajunnu mitää siitä! :-D) hehkutellu Hellan kanssa meiän tulevaa Kyproksen reissua ja jättäny romanttisia lappuja! myöhemmin käyn ehkä viä tsemppaamassa Ramin huomisee terveystiedon kokeesee ja yritän kerranki päästä ajoissa nukkuu, jos vaikka jaksais viä ton viimesen työpäivän täysillä. (en malta oottaa mun palkkaa haluan shoppaileen, NYT!)


huomenna ois sitte pitkästä aikaa vuorossa sitä kauan kaivattua juhlimista! siipien kautta baariin mitä parhaimmassa seurassa, koitan ennen lähtöö käydä laittamassa kuvia asusta ni saatte huomennaki tänne jotai juttua :-) perjantai-illan tunnelmista lisää sitte lauantaina, nyt syömään ja niiden Salkkareiden pariin! koittakaa teki jaksaa viä yks koulu-/työpäivä, huomenna on perjantai! heippa!

7 kommenttia:

  1. Silloin kun vielä seurustelin, niin omassakin suhteessa suhteen vaikeimmat hetket oli ne, kun toinen sai jäädä nukkumaan ja itse joutui heräämään aikaisin :D

    VastaaPoista
  2. Laura: hyvä etten oo ainoo! se on oikeesti kamalaa :D tuun niin katkeraks!

    Siiri: kyllä kyllä, vielä ku sulais noi lumet ni mäki tykkään ;)

    VastaaPoista
  3. mistä on tuo tosi kiva harmaa huppari? pisti silmään että ois tosi kiva tonne omanki kaapin täytteeks(:

    VastaaPoista
  4. kiva että tykkäät, nii mäki:) mutta valitettavasti sun kannalta, toi on mun abihuppari :( eli fruit&loomin iha perusharmaa + painatus mikä valittiin koululla, kenties noita samoja ainaki ilman painatusta saa just Fruit&Loomilta, ku ne taitaa tehä tollasia esim. abihuppareita, ja cheerhuppareita/muita tollasia "mainosvaatteita" :)

    VastaaPoista
  5. aasia selvä ! harmi ku on nii kivan näkönen!:(

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...