tiistai 15. maaliskuuta 2011

mulla kauas menolippu on!

jeejee wuhuu jippii ja party party! vois sanoo et oon jonku verran innoissani! okei kerrottakoon syy näi heti alkuun, me varattiin eilen matka Kyprokselle toukokuulle! ja "meillä" tarkotan ainaki mua, Saaraa, Hellaa ja Lauraa. nyt se on siis varmaa, 16.5 kello 7 nää tytöt suuntaa etelän lämpöö ja viä ihan parhaaseen biletyspaikkaa, nimittäin Agia Napaan. hotelli on peruskiva, vaatimuksina oli suihku ja uima-allas, eli ei mitää luksusta mut tärkeimmät löytyy! :-D nii ja ohan siä lentopallokenttä (tulee varmaa kauheesee käyttöö tolla matkalla..) ja allasbaari, heaven!


tää on ehkä paras päättäjäislahja itellemme mitä voidaa toivoo! ollaa suunniteltu ylioppilas kevään huipentavaa etelänreissua nyt tässä vuosi, ja nyt se on sitte totisinta totta, en malta odottaa. vielä ku selviäis bikinikuntoo ja Kyproksen auringon alta mukava rusketus, ni en vois olla kauniimpi yo-juhlissa :-D tästä voitte siis varmaa päätellä, et matkalla tulee olee kolme tarkotusta; hauskanpito, biletys ja auringonotto. Cyprus here we come ja tästä päivästä alkaa päivien laskeminen (tänää jäljellä 60 päivää) ja hervoton googlen selailu (parhaat baarit yms on hyvä selvittää etukätee!)

mun piti varmaa kertoo kauheesti kaikkee muutaki hauskaa toho matkaa liittyen, mut just nyt oon nii innoissani et muisti ei ihan pelaa, mut etteköhän saa kuulla tästä viä muutamaan otteeseen tässä parin kuukauden aikana, joten ehkä tyydyn esitteleen näitä kuvia ja hykertelee mielessäni!






laitetaa tähä ny kuitenki tjäreborgin fiilistely biisi! tää ja mun muut matkatoimistomainosten suosikkibiisit tulee olee nii kova juttu tota reissua odotellessa! :-D

onks joku käyny Agia Napassa, vinkkejä parhaista bileistä otetaan vastaan! minne te suuntaatte keväällä/kesällä lämmittelee jos Suomen kesä ei oo yhtä hyvä ku viime vuonna? :-)

4 kommenttia:

  1. paljon teijän matka suunnilleen makso per nokka? ku olis tarkotus suunnata johonkin ulkomaille kaverin kanssa tossa kesällä ja kypros on pyöriny mielessä:) auttais vähän jos sais jotai noin summaa omaa budgettiani varten, hehe :)

    VastaaPoista
  2. toi on sellasen 450 per naama! :) siihen kuuluu siis kaikki, lennot, kuljetukset, hotelli yms yms, eli ei paha! tietysti noi vaihtelee tosi paljo et kannattaa olla haukkana, varsinki ku sesongin aikaan on vähä kalliimpaa.
    mut ehdottomasti suosittelen kyprosta, loistava paikka, varsinki tollaselle ei niin kulttuuriselle matkalle :D

    VastaaPoista
  3. okei joo. siis bilematkaahan mekin suunnitellaan että kypros vaikuttaa erittäin passelilta!:D

    VastaaPoista
  4. sitä se varmasti on! kannattaa vaa tosiaa kyttäillä noita halpoja matkoja koska hintatasoltaa kyproksen matkat on huomattavasti kalliimpia ku esim. turkin, mut kyl halpoja löytyy ku jaksaa ettiä! :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...