perjantai 18. maaliskuuta 2011

i'm so done with this sh*t !

nyt se on ohi ja fiilikset on mitä mahtavimmat! enkusta en sano vielä yhtään mitää, koska mahdoton sanoo miten se meni mut hyvä fiilis jäi, ja tällä hetkellä mua ei edes kiinnosta tuleeko sieltä M vai A :-D en viäkää jotenki tajuu et seuraavan kerran mun täytyy tepastella noilla Kalevan käytävillä sillo 4.6 upouudessa ihanassa yo-mekossa (jonka toivottavasti löydän!) heti ku käsitän tän oon sikke tyytyväinen tän hetkisee elämääni!

kirjotusten jälkee oltii Hellan kans sitä mieltä et ansaittiin palkkioks siivet ja suunnattiin Siipiweikoille herkutteleen. siitä lähtien ku tulin kotii oonki sit jumittanu tässä koneella, oon maailman eniten poikki iha oikeesti. tästä illasta (kyllä uskokaa tai älkää erinäisten syiden takia aion kerranki jättää Deluxen väliin) sekä myös suurilta osin ens viikosta saattaa tulla tylsähkön puoleinen, sillä Hella matkaa huomenna kohti Lontoota - ja ei, en oo kateellinen:-) - ja Ramin sekä muiden tyttöjen kirjotukset jatkuu vielä, joten niiltä ei kauheen paljon seuraa heru. no mutta, ainaki on aikaa hoitaa asioita ja käydä salilla, vois vihdoin alottaa sen kesäkuntoon-projektin!

itseasiassa perun sanani tosta tän illan tylsyydestä, sillä muistin just että isihän osti mulle jotain :-)


sillä aikaa ku säästän rahaa ens viikonlopun juhlintaa, ni juhlistan kirjotusten loppumista tällä! eiköhän lemppariskumpalla fiilikset saada kohillee ja jos vaikka kuitenki saisin Hellan tai Ramin ainaki käväsee täällä, ni eiköhän mun illasta tuu ihan mukava :-) huomenna voisin koittaa saada aikaseks sen lupailemani kesäkenkä-postauksen ennen ku suuntaan Ramille. toivottavasti muilla on menny kirjotukset ihan nappiin ja hyvää viikonloppua kaikille ihanille! :-) ps juhlikaa munki puolesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...