tiistai 22. maaliskuuta 2011

i got my money, let's spend it up

korjaus otsikkoon: rahoja ei oo vielä, mutta oon vaa nii innoissani elämäni ensimmäisistä palkoista! :-D
täällä sohvan nurkassa siis kyhjötetään niinku aiemmin lupailin, mut iskän herkku pitaleipien jälkee alko vireystaso nousta sen verran et jaksoin uuden hennes-lehden innottamana käydä vähä selailee nettikauppoja! ylläri..

tosiaan nyt ku sitä rahaa on tulossa ni ketään ei varmaa yllätä et kaikki, mikä ei mee Kyproksen matkaan, menee shoppailuun :-D tästä innottuneena keräsin pari kollaasia vaatteista joista ainaki suurimman osan aion ostaa (riippuen tietysti siitä miltä ne sit näyttää siellä sovituskopissa) palkan rapsahtaessa tilille! valitan tällä kertaa näitä ei-niin-upeita kollaaseja, koittakaa niiden sijaan keskittyä sitäki upeempii vaatteisiin:





kuten monet varmaa huomaa, valitettavasti kaikki vaatteet on tällä kertaa joko Ginasta tai Hennesiltä, mut aattelin et ne nyt on ekat kaupat joihin ryntään ku pääsen shoppaileen, joten niihinpä suurin osa rahoistaki tulee uppoon!

kollaasi 1: kaikki ihania hempeitä sävyjä, kukkakuosia ja pitsiä, just sitä mitä kaipaan kesään! oon varmaa ennenki sanonu et korkeet shortsit tulee olee mun tän kesän must-juttu, ne yhdistettynä kukkakuosiin tai löysään pitsiin ja asu on valmis! noi molemmat pitsipaidat on sellasia joita oon jo pitempää himoinnu Hennesiltä, mut en vaa oo huonon rahatilanteen takia saanu aikaseks käydä sovittaa/tarkistaa saatavuutta kaupoissa, mut pian meen ja jos ei kaupoista löydy ni ei muuta ku postimyynti kutsuu :-D noi kengät on myös aivan täydelliset, ja kuten sanoinki nii uusia kesäkenkiä vois tänä keväänä ostaa, alotan siis noista! ei niin kesävaate, mut tänä keväänä trenssi on vähintääki vakavassa harkinnassa nahkatakin syrjäyttäjäks, katotaa miten käy ;)

kollaasi 2: ronskimpaa ja ei niin hempeetä ilmettä, myöskin just se mitä kesään kaipaan! kauheen kiva ku pysyttelen tällee yhessä tyylissä :-D mut tosiaan vihdoin ja viimein ton tyyliset reisitaskuhousut on sulattanu munki sydämen ja toivottavasti löydän vielä oman täydellisen parini jostain! niiden, sekä farkkujen ja farkkushortsien kanssa tarviin uuden täydellisen nahkavyön tai pari ton mun Piecesin vyön lisäks. oon suunnitellu yhtä tollasta ohutta ja toista vähä paksumpaa. noi bikinit, joita himoitsin jo aiemmin on tilattava, koska kaupoissa niitä ei näy, myös noin seittemäs pari aurinkolaseja ja parit uuden kesäkengät löytää toivottavasti täältä hyvän kodin mahollisimman pian :-) (okei, oon vähä fuskannu tässä listassa, noi harmaat kangastennarit nimittäin on jo mun ja Ramin Hennesin yhteistilauksessa tulossa, toivotaan parasta että tänä keväänä käy parempi tuuri noitten kanssa ku viime keväänä, ja noi jopa oikeesti saapuis mulle asti!)

eli ainaki tälläsiä tai vähintääki tällästen tyylisiä vaatteita lähetään metsästään ne palkkarahat kädessä sit joku päivä :-) mitäs te tykkäsitte mun must have-vaatteista?


laitetaan tähä ny vielä tää aina niin hyvä shoppailubiisi:
fergie - labels or love

ps ihan kiva toi hennesin uus miesmalli, mutta yynel, missä Noah Mills?

2 kommenttia:

  1. Ihania noi kollaasit! Varsinkin toi kukkatoppi on supersöpö (:

    VastaaPoista
  2. noi vaatteet on kyllä ihania :) itekki ihastuin toho toppii!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...