perjantai 11. maaliskuuta 2011

another shot of whiskey

älkää kysykö tosta otsikosta, mutta pitkästä aikaa taas ihan tavallista postausta! (okei oks 3 päivää pitkä aika?)

anyway, eilen ehittii pitkästä aikaa nähä koko porukalla, eli siis päivä kulu näiden tyttöjen seurassa, eikä mun varmaa tarvi eriksee mainita kuinka hauskaa oli päästä koko porukan voimin vaihtaa kuulumisia muutaman viikon tauon jälkee! ilta taas suju lepposasti Ramin seurasta nauttien, eikä siitäkää hauskuutta puuttunu. tyttöjen kanssa ohjelmassa ei ollu sen kummempaa ku perusbousailua meillä, mut sehä onki yleensä just parasta. käytii hakee vähä herkkuja kaupasta ja vuokrattiin The Last Exorcism-leffa, jonka aikana ainaki osa meistä oli aika kauhuissaan ja epäilen muutamien saaneen jonku verran painajaisia, sen verran karmiva toi leffa kyllä oli! :-D





ainii, pelkän juoruilun ja syöpöttelyn seassa saatiinha me jotai hyödyllistäki aikaseks, nimittäi pientä edistystä meiän kevään huipennus-suunnitelmille! oon kuitenki sen verran taikauskonen, et hehkutan niistä vasta sitte ku asia on täysin varma :-D tyttöjä oli tosi ihana nähä, mut ei-niin-ihanaa oliki sitte erotessa sanoo "nähää maanantaina - kirjotuksissa". ihan kamalaa et kaks päivää ja sit se on menoo.. koitan kuitenki olla ajattelematta sitä ja nauttia viikonlopusta, mm. Rami leffaseurana!




kauhuleffan aikana rauhottelin itteeni lakkaamalla kynsiä ja tässä tulos! ihan kivat vaikka ite sanonki :-) toisin onki sitte asukuvien laita, Vilman kamera ei tykänny tarkentaa itselaukasimella (vika on mitä luultavimmin käyttäjässä, ei kamerassa..) eikä kuvaajaa näkyny mailla halmeilla joten joudutte taas kerran tyytyyn näihin tylsiin peilikuviin:


päivän asu oli ihanan kesänen, vaikka ulkona ilma oli taas kaikkee muuta!
  • huivi H&M
  • perustoppi Gina Tricot
  • toppinappi liivi systeemi Gina Tricot
  • legginsit Gina Tricot
(kuka joskus sano et mun päällä näkyy muutaki ku Ginan ja Hennesin rättejä peruu varmaan sanansa nähdessään tän asun... oikei hävettää vaikka asu oliki aika kiva :-D)


tää päivä on siitä asti ku Rami toi mut kotii, kulunu lähinnä enkkua lukien, enkä pysty ymmärtää et kello on yhtäkkiä jo seittemän ja mun pitää lähtee viemää sitä leffaa takas Makuunii! iltasuunnitelmiin ei kuulu sen suurempia biletyksiä eikä bailauksia, joten eiköhä tästä tuu ihan koti-ilta Hellan kanssa sohvalla makoillen :-D kelpaa! ja jos oikein ahkera oon ni väsään teille vielä illan kuluessa tosta päivähaasteesta viimesen kohan ni pääsen siitäki eroon. luvassa ois siis toi "something that you miss", jonka jälkeen mun blogi on taas vapaa mun täysin omille ideoille, joita toivottavasti saatteki ens viikolla ihan urakalla :-) mutta nyt later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...