keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

does anybody remember laughter?

moi! (outo alotus :-D) tänää oltii siis taas tyttöjen kaa Loimaalla, hoitelemassa sitä mallijuttua joka huipentuu viikonloppuna Loimaan messuihin :-D päivä oli kyllä tosi hauska ja naurettii varmaa enemmän ku aikoihi, saatto johtua osittais myös siitä et herättiin kaikki kello 6, joten oltii hysteerisen väsyneitä, mutta ainaki oli kivaa!

tänää vuorossa oli siis koekampaukset (tai oli tarkotus olla...) ja vaatteiden sovitukset, sekä vähä koreografioiden kertausta. kaikki ei menny ihan putkee, mutta niistäki selvittiin ja nyt on kaikki hyvin! joissai kuvissa näätte pientä esimakua mun viikonlopun kreppikampauksesta :-D siitä tulee varmaa iha kiva, toivon! vaatteista mulla ei oo nyt mitää kuvia mut toivon mukaa sellasiaki saatais viikonloppuna. mutta ihan omia asukuvia mulla kuitenki on  joten olkaa hyvä:


  • farkkulegginsit Vila
  • tunika Gina Tricot
  • neule/viitta Gina Tricot
hienot asennot by vetu..



ulkona lisäsin asuu vaa Onlyn nahkatakin, Guessin huivin, saappaat x ja Ginan aurinkolasit, tykkäsin! ps ihana toi keväinen ilma tänää <3






joku luppakorva koira, saara ja Petriiiiiiiiiiiiii :-D


matkaan mahtu paljon kommelluksia, ja todettiin myös että Loimaalaiset on ihan ääriuteliaita mutta hirveen auttavaisia ihmisiä :-D tällä kertaa ei saatu terkkuja kaupunginjohtajalta, mutta monilta muilta kylläkin! mahtuhan päivään myös aivan loistavia friteerattuja kanapalleroita kiinalaisessa ja rotseja ja naisia :-D tän päivän jälkeen pistän pääni pantiks että viikonloppuna tuun nauraan pääni irti, mutta myös oleen aivan puhki ja poikki! ja niin oon nytki, joten lähen nukkumaa ja koitan ehtiä huomenna vielä kertoilla vähä jotai kuulumisia, sillä pahottelen jo etukätee et mulla tuskin on aikaa väsäillä teille viikonlopuks mitää ajastettua, joten palaillaa langoille huomenna ja sitte viimeistää sunnuntaina :-) nyt hyviä öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...