perjantai 11. maaliskuuta 2011

day 26 - your fears

taisinki jo sanoo etten haluu tehä tota "something that makes you cry" ja mikä ihme toi "a first" on olevinaa :-D tää haaste on välillä vähä outo, mut joka tapauksessa nyt siis niinki kivasta aiheesta ku pelot. hyi noita joitain kuvia varokaa!

alottaen tälläsistä konkreettisista peloista, pelkään ihan hirveesti kaikkia ötskyjä ja varsinki hämähäkkejä! yök yök ja yök, totta kai mä tiän ettei ne mua tapa tai mitää mut ne vaan on jotai nii hirveetä. mulle on suuri voitto jos pystyn tappaa ötökän kärpäslätkällä, ja viime kesänä teinki läpimurtoni ku oltii Hellan kaa meillä yhessä viikko ilman vanhempia ja tapoin kirjalla heittäen ainaki kolme sellasta hörhöö, siis vaaksiaista tai jättihyttystä mitä ne nyt on :-D



pelkään myös murhaajia :-D tää pelko mulla on ollu pienestä asti ja aina ku oon kattellu jonku kauhuleffan se palaa mun mieleeni, joskus yöllä ku kuulen ääniä, voisin vannoo et joku pyrkii sisää mun huoneeseen aikeissa tappaa mut. (joku niistä mun miljoonista aseen omistavista vihollisista esim) lisäks pelkään tulipaloja, pommeja ja vieraita koiria!



ja sit niihin vähä abstraktimpiin pelkoihin, joihin ei törmää ja joita ei tuu ajatelleeks iha joka päivä. pelkään esimerkiks et joku mun läheisistä kuolis ja pelkään myös omaa kuolemaani. pelkään myös menettäväni/joutuvani eroon jostain mulle tärkeestä ihmisestä jollain muulla tavalla esim et Hella tai Rami muuttaa toiseen maahan :-( ja oon tainnu ennenki sanoo että oon iha hirveen luulosairas, joten välillä pelkään iha oikeesti et mulla on joku ihan kamala sairaus jota en oo huomannu!


kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...