sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

day 13 - this week

maanantai - valvottii hellan kans koko sunnuntai-maanantai yö, joten maanantai oli aika kooma päivä, mut illalla selvittii kuitenki Hookiin siiville.

tiistai - luin ja kävin tyttöjen kaa kaupungissa :-) illan taisinki viettää postaillen ja tv:n ääressä.

keskiviikko - yllättäen luin enkkua ja illalla Rami tuli meille, salkkareitten jälkee lähettii syömää ja katottii leffaa.

torstai - Ramin lähettyä shoppailee, mä luin (oonpas ollu ahkera tällä viikolla!) ja kävin ulkoilemassa tuolla ihanassa kevätsäässä sekä iha vaa hengailin ja kattelin tietysti Idolsin yms.

perjantai - nukuttuani mukavan pitkää, sain luettua hyvin enkkua ja sit lähettiinki Hellan kaa kuskaa äitiä ja isiä yhtii juhlii, ja käytii metsästämässä Texas Pete kastiketta meiän Poliisit-iltaa varten :-D oli hauska ilta ja hyvää ruokaa, mut meni taas vähä myöhäsee Hellan kaa höpötellessä.

lauantai - lähes heti sängystä ylös päästyäni pakkasin kamani ja suuntasin hakee Ramia, mentiin siis Edeniin kylpylään :-) oli iha sairaa hauskaa lillua siellä ja tulihan sitä pari liukumäkeeki laskettua! illalla haettiin siipiä (ylläri..) ja mentiin Ramille yöks. ainii katottii me Life as we know it-leffa tuitui söpö vauva ja syötii hyvää juustokakkua nam!

sunnuntai - romanttisen puolvuotis-päivän aamun jälkee Ramin piti valitettavasti lähtee hakee sen veljee lentokentältä yms joten tulin kotii ja ajattelin tänäänki pitää vapaapäivän lukemisesta ja ahkeroida sit taas huomenna! eli tänää vaa rentoudun tv:n ja herkkujen kera ni jaksan ens viikon viä panostaa!

mun viikko we heart it-kuvina näytti siis aikalailla tältä:


ens viikko taitaaki sit mennä aikalailla lukiessa, sillä viikko ja yks päivä ni istun taas siä salissa väsäämässä äikän esseetä hyi että! mut toivottavasti kaikilla on ollu yhtä kiva viikonloppu ku mulla, huomiseen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...