keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

the way you move ain't fair you know

huhhuh, eilen oli rankka, mutta tosi hauska päivä! lupasin tosiaa valottaa teille mistä syystä lähettii tänää tytsyjen kanssa ajelee kohti Loimaata, veikkaan et paikka ei sano monelle mitää, koska itekkää en tiä muuta ku et se on jossai Turun lähellä, ja sentää ajoin sinne eilen :-D perille selvittiin siis kiitos Ramin navigaattorin, ja yhä soi päässä se ääni "after 200 meters, turn right, then take the exit"  "you have reached your destination"
ps jos jollain on tietoo, miks ihmeessä Turun tiellä, jossa on mm. miljoona kameraa, nähtii eilen valehtelematta 5 poliisiautoo, päivällä kello 13?? :-D


mutta siis, homman nimi on Loimaan messut, joihin kuuluu mm. muotinäytös, jossa me esiinnytään Saaran, Hellan ja Sarkun kanssa :-D nyt kaikki siä ruudun toisella puolella on varmaa taas kerran sillee "whatcha saaaay, toi pullukka mallina?!" mut totta se on, siellä siis esitellään ihan vaatemerkkien vaatteita ja esittelijänä toimin mm. minä! älkää pelätkö, en todellakaan oo ite pyrkimässä malliks tai mitään, tää keikka tuli meille Saaran siskon kautta ja suostuttii hommaa koska se vaikuttaa kauheen hauskalle.

ensimmäiset harjotukset oli siis tänää, ja idiootiltaha mä siellä varmaa suurimman osan ajasta näytin yrittäessäni jotai mallikävelyä ja pyörahdyksiä, mut hei ei oo nii justiinsa ku hauskaa oli ja muut oli tosi hyviä! ja tärkein, en joudu tanssiin, luojan kiitos :-D seuraavalla kerralla päästää sitte sovittelee vaatteita ja testailee kampauksia ja itse messut on tosiaan 2.-3.4 joten kaikki kynnelle kykenevät tulkaa kattelee meitä ja siinä sivussa esim syömää lettuja ja pelailee xboxia ja tutustuun poliiseihin ja palokuntaan!



asu näytti siis tälläseltä, ja ite tykkäsin jotenki tosi paljon! ja pääsi vihdoi noi uudet farkutki käyttöö, alan olla yhä vakuuttuneempi niiden täydellisyydestä!
  • farkut H&M
  • kauluspaitatunika H&M
  • toppi Gina Tricot
  • vyö Pieces


ah, arvakkaa kuinka ihanaa oli laittaa päälle nahkatakki ja päähän aurinkolasit! johan alko tulla kevätfiilis, varsinki ku automatkan aurinko paisto naamaa siinä määrin et oon varma et rusketuin jopa auton lasin läpi :-D


nyt sitte enkun pariin ja myöhemmin taidan saada ton lempparipojan seurakseni tänne :-) koitan myös ihan tässä nyt mahdollisimman pian saada teille sitä lupailemaani kevätpostausta, ja paljastettakoon sen koskevan kevät/kesäkenkiä ;) en voi liiaks hehkuttaa kuinka odotan niitten käyttöönottoo, joten miksen nauttis niistä ainaki kuvailun muodossa ja samalla esittelis parhaita paloja teille, siitä lisää siis vielä tän viikon puolella, hauskaa päivää kaikille! :-)

4 kommenttia:

  1. Voi superkiva asu ja ookko laihtunu? :o tai sit noi farkut oikeesti on maailman täydellisimmän näköset jalassa :D

    VastaaPoista
  2. kiitos :) ja itseasiassa oon laihtunu muutaman kilon, mitä en ymmärrä koska viime gogo-käynti oli ennen lukulomaa:D mut veikkaan et noi farkut vaikuttaa kyl asiaan!

    VastaaPoista
  3. ihanaa että pääsit malliks, ja tosi kiva asu!:) vikassa kuvassa näyttää olevan vähän liikaa poskipunaa/aurinkopuuteria!!

    VastaaPoista
  4. kiitos paljon :) hahaa, joo tiän et innostun aina aika lailla ton aurinkopuuterin kanssa varsinki näin talvisin ku vihaan mun valkosta naamaa! :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...