torstai 17. maaliskuuta 2011

please excuse me, i don't mean to be rude

..but tonight i'm loving u  (or fucking u, choose yourself :-D)


christina aguilera - candyman´

en oo iha varma mistä blogista tää top 10 - hot men, lista lähti, mut näitä oon ny lueskellu useemmassa ku yhessä blogissa tän illan aikana, ja tylsyyksissäni ja jännitykseni unohtaakseni päätin koota listan itekki! yllättävän vaikeeta ja näiden järjestyksen valitseminen saattaa olla mahdoton tehtävä mut heitellään tähä nyt   kymmenen ainaki tällä hetkellä suunnilleen parasta miestä, ulkonäöllisesti huom! enjoy :-)
( huom varotan, älkää säikähtäkö vaikka tän listan keski-iäks taitaa tulla joku 45.. oon varmaa ennenki kertonu et kui noi vanhemmat miehet vetoo muhun jostain kumman syystä :-D)


10. James Franco


ah! James Francoon iskin silmäni ekaa kertaa Spider Man ykkösessä, ja siitä lähtien oon ollu aika rakastunu! Milk oli kans ihan kiva ja Oscar-gaalan tää herra teki 20x mielenkiintosemmaks. noi lihakset on iha jees ja onhan toi nassuki iha söpö jos en nyt iha liiottele :-)


9. Luke Pasqualino


pari kesää sitte ku katottii Ramin kanssa Skinsin 3.tuotantokauden eka jakso ja näin tän pojan, meinasin siitä paikasta lähtee kirmaa Englantii ja jättää Rampsan tänne kotosuomeen :-D sen jälkeen oon useemmin ku kerran kuullu juttua kuinka poikaystäväni näyttää Skinsin Freddieltä, onha niissä kieltämättä vähä samaa näköö, oisko sillä jotain tekemistä sen kanssa miks Freddie on mun lempparihahmo Skinsissä yms? (heitinki Hellalle ku aloin tehä tätä listaa et voisin samalla tehä top 5- poikaystäväni näköset miehet, Salkkareiden Jiri, Zlatan Ibrahimovic ja ketä näitä ny on :-D) joka tapauksessa Luke on varmasti lähes härkäsin englantilainen kenet oon koskaa nähny!


8. Robert Downey Jr


tästä miehestä oon tainnu mainita teille ennenki ainaki Due Date- leffan yhteydessä, enkä turhaan. joojoo tiän et miehen ikä taitaa lähennellä jo viittäkymmentä mut hei eiks sitä sanota että, miehet paranee vanhetessaan? siltä vaikuttaa, noi ruskeet silmat ja toi ruttunen hymy kelpais :-) eikä toi kroppakaa huono oo, vois melkei kattoo Sherlock Holmes-leffan ihan vaan ton oikeen alakulman kuvan takia!


7. Matthew Morrison


hän ja Puck saattaa aikalailla olla suurimmat syyt miks koskaa aloin seuraa Gleetä! kiharat, six pack, tollaset hauikset ja osaa laulaa? voiks mies mennä tästä enää iha hirveesti paremmaks? :-D noo, kuten pari seuraavaa todistaa ni ilmeisesti voi, mut tää alkaa olla jo aika kova, vai mitä?

6. Cristiano Ronaldo


näiden kaikkien karskien ja kovanaamasten miesten joukkoon Cristiano Ronaldo on enemmän ku sopivaa tasapainoo! muistan aikoja ku mun koneella oli n. 1000 kuvaa kyseisestä miehestä, niistä ajoista oon kasvanu pari vuotta ja vaihtanu myös miesmakuani nähtäväsi kymmenen vuotta vanhempaa, mut onha Cristiano edellee kuumaa kamaa jos asian haluaa näin ilmasta :-D toi hymy sulattaa kovemmanki sydämen ja poikaystävästänikin voi päätellä et noi futarijalat on mun heikko kohta :-) tässä ehkä suurin syy sille miks eilenki kattelin Ramin kanssa 2 tuntia Real Madridin peliä, yllättäen innostus peliin jotenki lopahti siinä vaiheessa ku Ronaldo kehdattii ottaa pois kentältä!

5. Patrick Dempsey

täällä ruudun toisella puolella rupee tunnelma kuumenee! mun keskiviikko-iltojeni ilo (sillon ku Greyn Anatomia vielä tuli, kyynel) Patrick Dempsey a.k.a Mc Dreamy, lempinimeen yhdyn aivan täysin! veikkaan et jos Koskiklinikan lääkärit näyttäs tolta, oisin jo aikaa sitte saanu raahattua itteni näyttään mm. linttaan astuvaa vasenta jalkaani :-) toi kuuluisa tukka, pieni parran sänki ja lääkärin takki, ni ainaki mä oon sulaa vahaa! siis kattokaa nyt tota...

4. Mads Mikkelsen

siitä lähtien ku tutustuin tähän mieheen Casino Royalessa, oon ollu sitä mieltä että parhaat miehet ei suinkaan tuu Ruotsista vaan Tanskasta... en ees ehkä osaa sanoo mikä tossa miehessä muhun vetoo, mut voisin maksaa aika paljon et oisin se nainen (tai edes ne lapset) jotka on Madsin kanssa siinä Finnmatkojen mainoksessa! toi mies + tanskan kieli, voisin kuunnella sitä varmaa koko päivän vaikken sanaakaa ymmärrä :-)

3. Eric Dane


toisiin vetoo univormut, muhun näköjää lääkärin takit! Mc Steamy todellaki on kuuma, ja vaikken mistää hinnasta menis kauneusleikkauksee, ni taitaisinpa pyörtää päätökseni jos tää herra suostuis mut leikkaa! (nonii ja sit maan pinnalle, mieshän on oikeesti näyttelijä ei lääkäri..) tosiaan niitä harvoja miehiä joille parta/viikset sopii, enkä mä noista lihaksistakaa lähtis valittaa! ps oikeen reunan alimmainen kuva, lähes haukoin henkee ton nähdessäni, härkänen mies plus vauva? ehkä kuuminta ikinä vai miten se oli :-D

2. Noah Mills

ostin Ramille sellasen vaaleensinisen kauluspaidan Hennesiltä lähestulkoon pelkästää sen takia et tää herra mainosti sitä :-) härkäsin ikinä oikeesti.. kattokaa nyt tota hymyä ja noita lihaksia ja no öö oikeestaa kaikkee tossa! mun lempikohtaus Sinkkuelämää 2 leffassa ei suinkaan oo se ku Carrie ja Big sopii riitansa lopussa, vaan se, jossa tää herra vilahtaa pariin otteeseen Stanfordin häissä.. ps jos näyttäisin silmälaseilla tolta, ni puhkoisin vaikka silmäni saadakseni sellaset!


1. mun poikaystävä :-)


tää on ehkä maailman pahin klisee ikinä, mut mä oon ihan oikeesti ja rehellisesti sitä mieltä, et Rami peittoo ulkonäöllisestikkin joka ikisen tällä listalla esiintyvän miehen! tää kuva ei oo niitä kaikista härkäsimpiä kuvia herrasta, mut anyway, hän on härkäsin :-) sekä pitkillä, että lyhyillä hiuksilla, sekä sängellä, että ilman, sekä kasvot, että lihakset.. vaikka toki noille lihaksille lämpenen erityisesti :-D mut joka tapauksessa, ehdoton ykkönen!

toivottavasti tää piristi teiän torstai-iltaa tai perjantaita, millon nyt ikinä tän luettekin! löytyyks muuten joukosta muiden suosikkeja? ;)

6 kommenttia:

  1. kymppi ja kutonen! muuten sun maku on kyllä kokonaisuutena joo aikalailla vanhempi:D!

    VastaaPoista
  2. jep.. oikeesti en tiä mikä mussa on vialla ku tykkään noista yli nelikymppisistä :D pelottavaa!

    VastaaPoista
  3. mää tykkään myös vanhemmista miehitstä :D on ne vaan niin paljon charmikkaampia kun noi nuoret POJAT, ei voi puhua miehistä :DDD

    VastaaPoista
  4. hyvä etten ainakaa oo yksin tän asian kanssa! :D oon samaa mieltä, vaikka iha tällee oikeessa elämässä en ikinä ottais mitää kauheesti vanhempaa miestä, mut ulkonäöllisesti kelpaa kattella kyllä ;)

    VastaaPoista
  5. no kelpaa! komeita ku mitkä;)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...