lauantai 26. maaliskuuta 2011

let's just run, girl

päätin nyt kuitenki tulla viä ennen leffa-illan alkamista päivittelee teille parista kivasta jutusta mitä tänää kävi! :-D ensinnäki lähin tosiaa Ramille ja päätin sitte heittää päälle vaa ekat vaatteet mitkä käteen sattu, yllättäen asusta tuliki tosi kiva! tää oli siis toinen päivän mainitsemisen arvoisen kivoista jutuista iha vaa siks et mulle harvoin käy noin. yleensä ku otan vaa jotkut vaatteet ni asu on supertylsä tai muuten vaan ei-niin-kiva, tänää kuitenki yllätyin posiitivisesti hyvästä tuuristani :-)



asu oli siis näinki perus, mut silti tykkäsin ite tosi paljon! Ramiki piti asua kivana (saatto johtua iha vaa itsekkäistä syistäki, koska sain ton paidan siltä ku herra ei ollukkaa tyytyväinen tilaukseensa)  ja Vilma tokas kotiin tullessani että "onpas sulla tänää kivat vaatteet" joten veikkaan että tää asu pääsee tarvittaessa käyttöö uudestaanki!
  • toppi Gina Tricot
  • paita H&M
  • legginsit Gina Tricot
ps älkää välittäkö mun pään hassuista asennoista :-D


sitte toiseen kivaan asiaan! siis sen lisäks että vietin päiväni Ramilla mikä on aina ihanaa :-) tosiaan, Rami muuttaa ens viikolla "omaan" kotiin (lainausmerkit siks että siellä on kämppiksiä, valitettavasti, mut onneks tooosi mukavia sellasia) ja sen perhe muuttaa kuka mihinki, joten kämpässä on paljon tyhjennettävää. no mun onnekseni sieltä löyty myös vähän käytetty cross trainer, jota kukaan ei halunnu! no mäpä halusin ja sainki sen jee! oon nii täpinöissäni, koska meillä ei koskaan oo harrastettu tollasia kuntolaitteita kotona, mutta nyt voin Salkkareita kattoessani käyttää samalla aikani hyödyks :-D takaan ja lupaan nyt virallisesti tässä blogissa että tolle crosserille tulee käyttöä! piste.



onhan se tosiaan ehkä vähän alkeellinen, mutta toimii loistavasti ja menee suht pieneen tilaan, täydellistä, kiitos kulta :-)


ei mulla ny tän enempää kuulumisia oo, seuraavaks siis leffaa josta kuulette varmaan huomenna! koitan jotenki pysytellä hereillä vielä sinne kahteen asti että pääsen hakee tota poikkistani ku tänää oli hänen vuoro tutustua Kuuban iloihin :-D tosiaan, huomiseen ja pitäkää hauskaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...