sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

i can be your best friend, and you be my homie

eilinen suju lepposissa merkeissä, ohjelmana leffailtaa Ramin kaa :-) leffana oli tällee yllättäen uusin romanttinen komedia, Just Go With It, joka oli ainaki meiän molempien mielestä tosi hyvä! lukuun ottamatta faktaa että molemmat arvas leffan loppuratkasun ennen puolta väliä, mutta muuten kaikin puolin iha loistava :-D pääosissa oli Jennifer Aniston ja Adam Sandler, kummatki kokeneita komedianäyttelijöitä, joten leffa oli oikeesti hauska, eikä huumori ollu sellasta väkinäistä ja tylsää niinku monissa tälläsissä leffoissa! romantiikkaa oli myös ihan tarpeeks ja sehän sopi mulle! omalta kohaltani ainoona miinuksena voisin sanoo sen, että leffassa ei juurikaa näkyny hyvännäkösiä miesnäyttelijöitä, Adam Sandler ku ei tosiaa kuulu noihin mun suosikkeihin.. mut tää oli kyllä ihan nappivalinta, suosittelen sekä treffileffaks et ihan kaveriporukalla katottavaks!



liikkeellä olin tälläsessä asussa, josta kyllä tykkäsin! oon tyytyväinen et pääsin vihdoi käyttää tota äitin kesäistä Barcelonan tuliaista, valkosta pitkähköö liiviä Zarasta (joka ei näköjää noissa kuvissa kauheen hyvin erotu) , jolle en aiemmin oo oikei keksiny käyttöö.
  • paitapusero H&M
  • toppi Gina Tricot
  • liivi Zara
  • helmet Lindex




seuraavana sunnuntai-illassa vuorossa Idols ja joudun varmaa viä myöhemmin tulla stressailee tänne jotai huomisesta vaikka oon päättäny olla iha lugnisti, mut kattokaa ku onnistu :-D vi hörs!

6 kommenttia:

  1. kui sulla on enää enkku jäljellä :o mitä muuta oot kirjottanu ja millä arvosanoilla?:)

    VastaaPoista
  2. ku oon niinki ahkera lukiolainen et menin siitä mistä aita on matalin :Dd kirjotin siis ne pakolliset 4 ainetta: syksyllä ruotsin ja psykan joista sain molemmista M, ja nyt tosiaa noi enkku ja äikkä! :)

    VastaaPoista
  3. ihana toi sun valkonen paitapusero! Oiskohan niitä viel hennesissä? Tai koska oot ostanu sen? :)

    VastaaPoista
  4. kiitti! :) öö ostin ton joskus joulun aikaan, et voi olla et jotai yksittäiskappaleita voi viä tuurilla löytyä. ja ainaki ginassa oli vielä vähä aika sit noita saman tyylisiä :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...