lauantai 12. maaliskuuta 2011

sleeping beauty?

valmistautukaa pienimuotoseen valitukseen..
miks oi miks, mä joka oon aina omannu maailman parhaat unenlahjat, oon ny yhtäkkiä alkanu näkee jotai hirveitä painajaisia joka yö? koko tän viikon oon viettäny yöni kattellen millon mua jahtaavia dinosauruksia ja millon itteeni uppoovassa laivassa tai Swat-joukkojen pyssyjen kohteena. tunne on ku Pepillä kaivopainajaisten jälkee! (ok näiden Salkkari-läppien on loputtava :-D) seriously tää ei oo kivaa! viime yö meni valvoessa ja blogeja selaillessa aamyön tunneille asti, siinä pelossa et tuun taas unissani joutuu johonki hcseikkailuun..

rakas siskoni, joka on expertti tälläsissä psykologisissa asioissa (kumpikas meistä olikaa se joka kirjotti syksyllä psykasta M?) on sitä mieltä et nää painajaiset johtuu vaa stressistä ja härregud todellaki toivon sen olevan oikeessa, koska musta ois hirveen kiva osata taas nukkua muutenki ku Ramin vieressä! toivotaan siis että ens viikon jälkee helpotaa, siihen asti turvaudun mahollisimman usein tohon mun ei-niin-pehmeeseen unikaveriin :-D ja joo mä tiän, uni jossa dinosaurus rex jahtaa sua ympäri koulua, ei ehkä kuulosta kirkkaassa päivän valossa muuta ku koomiselta, mut keskellä yötä pimeessä talossa se oli mulle ihan tarpeeks pelottavaa, uskokaa pois.

ei mulla muuta, halusin vaa jakaa nää yölliset hirveyteni teiänki kanssa. nyt kuitenki rupeen laittautuu, jotta pääsisin mahollisimman pian hakee Ramia. suuntana ois Plevna ja Just Go With It, parempia unia siis ens yölle ja toivottavasti muilla kirjotuksista stressaavilla tai kellää muullakaa ei oo tällästä samaa painajaisongelmaa! hyvää lauantaita kaikille, huomiseen! :-)



PS. sadas postaus lähestyy uhkaavaa vauhtia ja näillä näkymin siitä on tulossa joku ehkä maailman turhin yo-vuodatus :-D no ehkä mä jotai keksin (tai sit just en..) mut jos teillä on jotai mielipiteitä asiaan ni kertokaa ihmeessä vaikka tänne :-)

4 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen painajaisista. Itse nään joka vuosi puoli vuotta putkeen painajaisia ja sen jälkeen ne vähenevät. Puolen vuoden päästä sama rumba jatkuu. Ei oo kivaa, mutta sen kanssa on vaan elettävä ja omat unet on vielä niin sairaita, etten tajua miten pystyn edes nukkumaan :D

    VastaaPoista
  2. hyi kamala! miten oikei kestät? :D musta tuntuu et tää yks viikko näitten painajaisten kaa on ollu jo iha tarpeeks :s

    VastaaPoista
  3. En mä tiedä! :D Kai se on tottumuskysymys :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...