keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

day 18 - your favorite birthday

tykkään synttäreistä yleensä aina, mut tuntuu et tästä 18 eteenpäi ne alkaa olee vähä pelottavia :-D tuntuu et huomaamattani oonki kohta 25 ja kauhuissani! mut tähän mennessä mun lempparisynttäri on ehdottomasti ollu 18-vuotis synttäri, asiaan saattaa toki vaikuttaa toi maagisen täysikäsyyden saavuttamisen ilo, mut juhlin niitä muutenki kunnolla ja mikäs sen hauskempaa!

ensinnäki mun synttäreitä edellisenä päivänä juhlin Ramin kanssa ja käytii ylläripylläri siivillä ja sain ihanan hajuveden sekä fresitan lahjaks <3 ite synttäripäivän aamuna Rami vei mut Hervannan katsastuskonttorille ja mikäs ois ollu sen parempi synttärilahja itelleni ku teoriakokeen selvittäminen ekalla yrittämällä! no kuten oon varmaa maininnu ni illalla suunnattiin noiden mun parhaiden tyttöjen kanssa Turkuun Viking Linelle. reissu oli kaiken kaikkiaa iha hirveen hauska ja tanssittiin, naurettiin, juotiin ja juhlittiin sinne aamupalabuffettiin asti :-D mieleen on jääny erityisesti ärsyttävä dj, joka lopulta soitti synttärisankarin biisitoiveita, kottikärrykävelyt laivan käytävillä kello 6 sekä seuraavan päivän mättö laivan buffetissa ja nuuskaseikkailut bussimatkalla. nii ja tietysti tyttöjen lahjana Ginan lahjakortti, skumppa ja Nomination pala! toi oli ihan paras tapa juhlia synttäreitä ja säilyy mun mielessä aina, kiitos tytöt :-)
ps älkää ihmetelkö, Sarkkumme oli myös mukana, vaikkei just noissa kuvissa vilahdakkaa!







kyseinen biisi oli kovaa kamaa tolla risteilyllä!


lisäks viikon päästä tästä, mulle pidettiin äitin ja isin toimesta isot sukulaissynttärit! porukkaa riitti ja dollareiden kuvat vilisi Vetun silmissä, ku sukulaiset onnitteli niin täysikäisyyden täyttymisestä ku ajokortin saannistaki :-D ruoat oli myös iha loistavia, kiitos kummiperheeni ja Vilman! juhlat alko sukulaisilla (jolloin sain muuten kuulla kyllästymiseen asti lausetta "täysi-ikaisyys tuo vapauden lisäksi myös vastuuta") ja jatku perhetutuilla ja kavereilla pitkälle iltaan, kunnes sankari ite poistu poikaystävänsä kanssa Passionii. nii ja tosiaa äitiltä, isiltä ja Vilmalta sain lahjaks tän mun ihanan tietokoneen, jolle on todellaki ollu käyttöö!






sellaset synttärit, toivottavasti seuraavat ei yllätä liian pian, mutta tulee silti olee yhtä mukavat :-)
ps seuraavaks tuutte kuuleen "what upsets me", koska en halua miettiä asioita, joita kadun, tulee vaa paha mieli ja tätä kuukauttahan ei oo kulunu viä nimeksikää joten en taida tästä kirjotella, ja kuten aiemminki sanottu noi "moment"-kohdat hyppään ihan suosiolla yli, koska älykkyysosamäärä ei ilmeisesti riitä tajuaan mitä niillä haetaan :-D koitan myös tosiaa tehä näitä tälläsellä nopeella mut huolellisella tahdilla et pääsen postaileen taas muutaki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...