tiistai 8. maaliskuuta 2011

we drive, till stars fall from the sky

eilinen oli kyllä normi lukulomatekemisten (kieliopin kertaus, sanojen pänttäys, syöminen..) lisäks yhtä seikkailua :-D tosiaan päivä kulu lukiessa ahkerasti, mutta illalla meillä oli autokouluun liittyen pimeenajo! opetettiin siis ajaan pimeellä, mitä ei ookkaa tässä vajaa neljän kuukauden aikana viä tullu yhtää tehtyä? no mut oli siitä jotai hyötyä ja ainaki meillä oli hauskaa. luojan kiitos oltii oltu fiksuja ja varattu Hellan ja Lauran kanssa yhessä toi. ajo tapahtu siis Nokian ajoradalla, jos se sanoo kellekkää mitää ja huhhuh, matka sinne todellaki oli yhtä seikkailua - sisältäen moottoritiejarrutuksia, typeriä ohituksia ja liian pitkiä vilkutuksia - meiän yrittäessä ajaa Tampereen keskustasta Nokialle peräkkäin :-D no mutta hengissä selvittiin ja uskokaa tai älkää varotuskolmion autosta löydettyäni osasin jopa koota sen!

vaikka pimeenajo kesti kymmeneen asti ei ilta toki siihen loppunu ku Rami tuli meille yöks ja yllättäen se sitte vähä venähti ja nukkuun päästii neljältä aamuyöllä :-) otetaan vastaan vinkkejä miten selviän joskus tästä unirytmistä vielä normaalien ihmisten rytmii? no mut ettei tää iha menis höpöttelyks ni onha mulla asukuvia ja muutamia muitaki kuvia eiliseltä.





  • legginsit Gina Tricot
  • paitapusero H&M
  • neule Gina Tricot
ps haluun oppii tekee tollasen letin ite!



kauheen kiva tää lukuloma ku vietän nykyää enemmän aikaa näiden ku kavereiden parissa :-)


nyt ku oon taas päässy kynsien laittelun makuu ni varautukaa et näitä tulee näkyy täällä kyllästymisee asti..



näin hauskaa oli istua siä autossa ja ootella omaa vuoroonsa 5 min et pääsi ajaa sen 30 sekuntia kestävän radan :-D


2 kommenttia:

  1. Hah, et oo ainoo! Mulla ei oo ees mitään lomaa, ja mun unirytmi on ihan viturallaan :D Joka päivä päätän, että tänään meen 10 nukkuu ja sammutan koneen ysiltä... Katotaan, millon onnistun..

    VastaaPoista
  2. :D sama homma, päätän et meen 12 nukkuu ja herään 12, no kuinkas käykään ku nukahtaa 3 ja herää 15!

    ehkä tää tästä.. toivossa on hyvä elää et vielä jonain päivänä :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...