lauantai 19. maaliskuuta 2011

hey, i put some new shoes on

nyt ku ulkona sataa räntääloskaahirveetä, enkä oo edelleenkä varma sulaako noi lumet ennen lakkiaisia, on mitä parhain aika haaveilla niiden kesäkenkien käytöstä! niinpä pidettii tänää Vilman kanssa kuvaukset ja kuvattii mun kesäkengät, arvaakkaa paljo kasvo himo päästä käyttää niitä, luovuin ideasta ku katoin ulos :-)

anyway, aattelin nyt laittaa nää kuvat tällee iha yksitellen, koska teen aina kollaaseja. joten varautukaa kuvaoksennukseen, näitä on jonkun verran! pyydän myös et kiinitätte tässä postauksessa huomioo tosiaan vaan kenkiin, ette mun paksuihin nilkkoihin, outoihin jalan asentoihin tai rumiin varpaisiin :-D ja varotan, noi jotkut kengät on aika hirveessä kunnossa, mut aion silti käyttää niitä! oon sellanen etten helposti hajota kenkiä, vaikka kävelenki nii huonosti, mut likastan ne kyllä suhteellisen tehokkaasti, mutten silti raaski heittää niitä pois, vaikka suurin osa varsinki mun kesäkengistä on niitä hennesin 9,95 tai ulkomailta 10e :-D

alotetaan korkokengistä!

uusimmat rakkauteni kohteet! Hella oli tilannu nää Hennesiltä, mut valitettavasti ne ei sopinu sille, joten puhuin äitin ympäri ostaan ne mulle :-D hintaa tais olla 39,95, mut on noi sen arvosetki! tietysti miinuksena (kuten AINA Hennesin kengissä) et noi sattuu jalkoja ihan kiitettävästi, varsinki ku mulla on vissii jotku extra herkät päkiät ku astun päi kettua, ni illan jälkee kipu on iha kiva, mut kauneudesta saa kärsiä!


nää on maailman hienoimmat korkokengät, mutta koska nää on Hennesiltä ja ton verran korkeet + mun jalat, näiden käyttäminen on lähes mahdottomuus, mut en oo luovuttanu, aion siedättää mun jalat näihin vielä. täydellisen korallin väriset ja niin ihanan kesäiset! hintaa noilla tais viime keväänä olla 19,95, joten enpä olettanukkaa niiden olevan mitkää jalkoja hivelevän mukavat :-D

nää oli sitte vähä niinku paikkausta sille et noita edellisiä on lähes mahdoton käyttää, vaikka nää ei oo ihan nii ihanan väriset, nii tykkään näistä silti hirmusesti ja ainaki pehmeen pohjallisen kanssa näitä pystyy jopa käyttään! täydellistä ja näitä tullaa varmaa näkee iha kiitettävästi mun jalassa kesällä, Hennesiltä siis 19,95.

aa noi kengät on jotai nii ihanaa! okei kyllähä nääki vähä jalkoja sattuu (kiroon mun jalat johki alimpaa helvettii ja meen fysioterapiaa näistä! :-D) mut noi vaan on täydelliset. toi konjakki on ihana väri, ja noi remmit on nii kivat! etenki viime kesänä Kyproksella nää oli kovassa käytössä jopa vuorelle kiivetessä, ja sama homma varmana tän kevään Kypros-reissulla!

no nää viimeset kolme onki sit sellasia et en tiä voisko näitä korkokengiks edes kutsua, mut arkikäytössä kivoja. nää on siis mun vanhojentanssikengät, eli mun luottokorot, jotka ei satu, mut on silti ihan kivat :-) nää taidettii ostaa Sokokselta ja oisko hintaa ollu sellaset 30 e.

näissä nyt ei oo korkoo sitte nimeksikää, varsinki ku se kaipais suutarin hoitoo, mut nää on ihanan väriset ja sopii esim. shortsien kaveriks iha loistavasti! näiden alkuperästä en tiä muuta ku sen että äiti on ostanu nää joskus aikoinaa Italiasta ja nää on pienet kaikille muille meiän perheestä paitsi mulle joten, jei :-)

näissä on sama homma, äitin joskus ulkomailta ostamat, mut nykyään mun! ihan ihan ihan perus mustat korot, jotka käy arkena iha loistavasti etenki kesällä.


sitten lempparikesäkenkiin, eli ballerinoihin!

ehkä lemppareimmat ballerinat, sillon ku haluun jotain nättiä mutta mukavaa jalkaan. huomaa varmaa ulkonäöstäki et näitä on muutama kerta tullu käytettyä.. ostin nää siis toissa keväänä Hennesiltä hintaan 9,95 ja jos näistä vaa tänä vuonna tulee joku uus versio nii varmasti ostan :-)

joo ja nää on sit toiset kengät joita on käytetty ehkä noin miljoona kertaa :-D noi on maailman mukavimmat jalkaan, ei kiristä tai purista tai hierrä yhtää mistää, ja koska noi on perusmustat ni tulee ne heitettyä jalkaa aika useesti. oon löytäny noi iha sattumalta Ideaparkin Hennesiltä pari vuotta sitte, hintaa tais olla joku 6 tai 10 euroo, eli ei paha ja hyvin ne on kestäny siihen nähden paljo niitä on käytetty! äiti tossa kyseli et en kai tosiaa aio käyttää noita vielä, mut kyllä aion :-D

nää on vähä harvemmin käytetyt, mut musta aika söpöt :-) ostin nää joskus Kreetalta sellasesta kaupasta missä kaikki kengät makso 10 !

nääki on oikeestaa äitin kengät, mut aion vähä varastaa näitä tänä kesänä! noi on musta jotenki ihanat ja kävis ainaki farkkujen kaveriks iha loistavasti :-) alkuperästä ei tietoo.

nää on ihanat, mutta jotenki aika vähän käytetyt en tajua miks! ens kesänä aion ottaa nää ihan kunnon käyttöön, sen verran söpöt noi musta on. varmaa mun kalleimmat kesäkengät, koska noi on Vagabondin, oisko hintaa ollu 30-40 euroo joskus aikoinaa, en oo iha varma.

nää on samaisesta; kaikki kengät 10 e, kenkäkaupasta Kreetalta ku noi valkoset. toisesta kengästä on irronnu pari tollasta ruskeeta timanttia tai mitä noi nyt on, pitäis liimata ne takas nii nää pääsis taas kunnolla käyttöön, tykkään näistä jotenki paljon, vaikka noi on mustat ni ei silti ihan tavalliset :-)

nää ei oo viä päässy iha kunnon käyttöön, mut uskon et tästä kesästä tulee näiden leoballerinojen kesä! nää on siis samat ku noi kukkaballerinat, mutta vuotta myöhemmin ostetut. tykkään leopardikuviosta kengistä, koska sillon sitä ei oo liikaa, ja maanläheisen värityksen takia tälläset kengät käy aika moniin asuihin.


vähä lisää leopardikuosia, tällä kertaa samassa muodossa ku noi mun mustat Hennesin luottoballerinat. nää on siis myös Hennesiltä jollain naurettavan halvalla hinnalla ostetut ja silti kestäny ihan kivasti. noi on ihan vähän pienet mulle, mut tän kevään aikana aion venyttää noi mulle sopiviks, sen verran ihanat noi on! :-)


voi noi oon kyllä näköjää onnistunu jo tuhoon tosta kärjestä, mutta siis nää on Seppälästä viime keväänä ostetut, ihanan täydellisen väriset ja kivat tyttömäiset rusetit! nää on ihan lempparit (nääkin..) ja ollu aika kovassa käytössä viime kesänä, ku lisäsin näihin sellaset pehmopohjalliset, ku nää on vähä isot mutta oli pakko saada silti :-D

huh, onpas näitä paljon. sitte viä läpsyt:


apua noiden kuntoo, näyttää ihan karmeelle mut oonki käyttäny näitä vissiin kolme vuotta :-D miks kaikki mun kesäkengät on näin vanhoja, pitää ostaa paljon uusia tänä keväänä! mut tosiaan noi vaan on täydellisen mukavat jalkaan ja kivannäköset, joten en raaski luopua näistä. oon ostanu noi aikoinaa Vero Modasta, mut hinnasta ei oo kyllä mitää tietoo.

nääki alkaa olla jo vähä kärsineet, mut onneks mulla on toiset samanlaiset :-D ostettiin siis Vilman kanssa molemmat tälläset aikoja sitten Kreetalta siitä 10 euron kenkäkaupasta, ja oon edelleen aivan ihastunu näihin. toi väri on kiva, noissa on vähä jotai jujua ja ne on mukavat jalkaa, täydelliset kesäkengät!

noni hyi ku mun varpaat on rumat! mutta tosiaan nää on myös aikoinaa ostettu Kreetalta kympillä ja nää on ihan parhaat oikeesti kuumalle päivälle tai rannalle. ei ihan tavalliset tylsät varvastossut vaan noissa on ees vähä jotai juhlavuutta noiden ketjusysteemien takia, tykkään :-)

nää on niin söpöt! en muista kuinka nää on kulkeutunu mulle, mut nää on ihan vähäsen pienet, mutta en todellakaa aio antaa sen häiritä :-D venytän näitä sitte vaikka urheilusukkien avulla nii et nää on kesällä mulle sopivat, niin kivat nää on!

nääki on peräsin sieltä Kreetan kymmenen euron kenkäkaupasta, näistä en enää nii paljo tykkää, mut noi on iha hyvät jos haluu valkoset kengät, eikä ballerinat nappaa.

nää oli yhet mun viime kesän lempparikengistä, äitin tekemät gladiaattorit! noi on ihan täydellisen väriset, hyvät jalkaan ja gladiaattorimalli on alkanu miellyttää mun silmää :-) uskon että nää tulee olee kovassa käytössä ens kesänäki.


huh nyt on kaikki esitelty, toivottavasti jaksoitte kattoo ainaki parhaimmat. kuten varmaa huomasitte noista "nää on mun lemppari" "eiku nää", nii mun on lähes mahdotonta valita mitää suosikkikenkiä noista, joten yritän käyttää kaikkia tasapuolisesti :-)
mitäs tykkäsitte? ja mistähän kevääseen liittyvästä postailisin seuraavaks et voisin jatkaa tätä haaveilua vaikka ulkona on lunta :-D

4 kommenttia:

  1. ne on kyl tosi kivoja! :) viä ku noita pääsis oikeesti käyttääki tuolla ulkona :D

    VastaaPoista
  2. voi kiitos! :) nyt tosiaa puuttuu enää ne kevät kelit :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...