tiistai 8. maaliskuuta 2011

happy girls are the prettiest girls

vitsi mikä blogilauno oon tällä viikolla ollu, tääki taitaa olla jo kolmas postaus tänää :-D no välillä näinki päin ja oli vaa pakko tulla heittää teille setit tästä päivästä  (anteeks mikä tää sanavalinta oli? tainnu tulla kuunneltuu liikaa Spin FM:ää..) ku on nii hyvä fiilis!



lähettii aamulla (mun aamu on tosiaa nykyää kello 12..) Ramin kaa käymää koululla mm. opon juttusilla ja jei taas selkiyty vähä noi jatko-opiskelujutut ja pikkuhiljaa vois jopa tehä sen yhteishaun. valitettavasti oltii kuitenki nii idiootteja ettei tajuttu käydä koulun ruokalasta nappaa laskiaispullia mukaa! itseasiassa en tiä miks se mua harmittaa ku en ees tykkää laskiaispullista :-D mut anyway, liikkeellä olin siis tälläsessä ihanan keväisessä asussa ja tykkäsin tosi paljo.
  • farkkulegginsit Vila
  • toppi Gina Tricot
  • tunika Gina Tricot

ja sitte niihin viä ilosempiin asioihin, antaa kuvien puhua puolestaan!


asia 1: lukuloman pienet ilot, tein iha sairaan hyviä lämpimiä voileipiä yhdistetyks aamiainen + välipala + lounaaks :-D jos jollain on yhtä hyvä grillivastus uunissa ku meillä, ni kokeilkaa laittaa paahtikselle tomaattia ja valkosipulia (namm) ja jotai juustoo ja tietysti basilikaa, hyvää ja nii helppoo et jopa mä osaan tehä!



asia 2: jei! mun oma rakas Samsungini on vihdoin takas kotona <3 oon innoissani, koska en yhtää tykkää tästä Vilman miniläppäristä ni nyt pääsen taas oman tutun koneeni pariin. ja mikä parasta se on entistä ehompi, nimittäi siinä oli levyasema rikki eikä pystyny kattoo leffoja, nyt sen pitäs olla kunnossa ja mun sormet syyhyää jo päästä kattoo ainaki 27 dresses!


asia 3: tää piristi päivää iha sikana, nimittäi ku tultii koulusta ni ennen ku Ramin piti poistua omiin velvollisuuksiina, se kävi maailman parhaana poikaystävänä ostamassa mulle sikke nätin ruusun, kiitos kulta :-) nii siis tietysti naistenpäivän kunniaks, eli hyvää naistenpäivää kaikille muillekki ihanille naisille! toivottavasti teiänki poikaystävät yms on kohdellu teitä yhtä kivasti ku mun oma.



happy happy joy joy!


"baby you're the best of the best
you're the greatest."


toivotaan ettei tää postaus ny ollu vaa iha turhanpäivästä hehkuttelua vaa et ilosuus tarttuu ja tää piristi myös teiän iltaa! :-) nyt mä lähen kattelee Hellan kaa Shutter Island, hyvästi siis taas se aikanen nukkumaanmeno ja ton leffan jälkee yöunet ylipäänsä! palaillaan siis huomenna ainaki ton "your favorite birthday"-postauksen merkeissä, moikkis!

2 kommenttia:

  1. mitä sun hampaissa on? :O

    VastaaPoista
  2. jos tarkotat noita "valkosia läiskiä" noissa etuhampaissa ja jos tää tieto on sulle jotenki tärkee, ni oon pienenä tippunu keinusta ku mulle ei ollu viä kasvanu hampaat, ja se aiheutti jonku vahingon mun ikenii ja ku rautahampaat kasvo nii niihin tuli tollaset, ne on ollu siinä aina ni en ite ees huomaa niitä enää :-D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...