tiistai 29. maaliskuuta 2011

all the best girls!

tuntuupas oudolta ku en ehtiny eilen postaamaa mitää! :-D ja tällä hetkellä oon nii hirveen väsyny, et päätin et taidan vaan tulla kertoo meiän eilisestä superihanasta illasta, ja säästän ne pienet kuulumiset + asukuvat sitte huomiselle ajastettuun postaukseen, sillä huomennakaan en ehi postata, suuntana on nimittäi taas Loimaa! :-)

anyway eilisestä! oltiin siis Lauralla viettämässä Kypros-fiilistelyiltaa, vaikkaki vähä vajaalla miehityksellä, sillä paikalla oltiin mä, Laura ja Hella koska Saara ei ollu maisemissa. vaikka se oli ikävää, ni ei se menoo haitannu, meillä oli aivan järkyttävän hauskaa, enkä liiottele yhtään! vaikka olin töiden jälkee ihan poikki, ni noiden tytsyjen seura oli parasta piristystä ikinä. käytii kaupassa, laitettiin hyvää ruokaa, naposteltii, korkattii vähä skumppaa, juoruttiin suurella mittakaavalla, mutta juteltiin myös henkeviä :-D ja ennen kaikkee, voi että sitä naurun määrää ja tulihan siinä sivussa pikkase tota parin kuukauden päässä siintävää matkaaki suunniteltua ja hehkutettua! seuraavalla kerralla Saaraki tulee mukaa ni päästää oikee kunnolla aikatauluttamisen ja organisoinnin makuu, siitähän mä tykkään :-)



ideana oli siis pistää päälle jotain ihanan kesäistä ja piristävää! päädyin siis tohon uuteen Hennesin mekkoon, vähän taitettuna ja asu oli mitä kivoin :-)



illan asusteet näytti siis tältä! kello on ostettu Kreikasta ja sormusten aluperästä ei tietoo, paitsi toi kiva haukka/pääkallosormus, sain sen Ramilta muuttohässäköissä, koska se oli musta hieno :-D aattelin leikkiä että toi haukka on kyyhkynen tai jotai vastaavaa, ja tollai timanttisormuksiin yhdistettynä se toimii ainaki mun mielestä!



kauheen kiva kattoo näitä ihania ruoka ja juomakuvia supernälkäsenä :-D toi tonnikalasalaatti oli herkkua ja sen lisäks lemppariskumppa, ni ilta oli ruokien ja juomienki suhteen täydellinen!




täydellisyydestä puheenollen... skumppien avaaminen oli vissii vähä kivaa :-D kauheen nätit ilmeet ja sillee.



ihanainen Laura :-) mulla myös oli kuva Hellasta ja Laurasta, mutta toi Canon vissii poisti sen itestään tai jotai.. voi myös olla et mä vaa oon yksinkertasesti tekniikan ihmelapsi!




taidan kertoo viä kerran kuinka onnistunu meiän ilta oli ja oli aivan ihanaa nähä tyttöjä tän kaiken työkiireen keskellä :-) rakas Ramini taas oli nii ihana et tuli hakee meitä Lauralta yhentoista maissa ja tuli vielä meille yöks! nimenomaan yöks, sillä oltii molemmat sen verran poikki että simahdettii aika samantien ja molemmilla oli vielä aikanen seittemän lähtö aamulla, mut kiva oli silti nähä :-) huomenna tai torstaina sitte taas kunnon treffailua Ramin kanssa, heti ku hän muuttokiireiltään ehtii! ostin muuten maailman parhaan tuparilahjan haha :-D

noni nyt kyllä lähen syömää iskän herkkuruokaa, teen vähä rahkaa ja meen suihkun kautta nukkuu että pääsen huomenna taas kuudelta ylös ja kohti Loimaata! luojalle kiitos Hella ajaa tällä kertaa nii saatetaa jopa selvitä hengissä takas kotii illalla.
huomenna sitte niitä kuulumisia, bye! <3

2 kommenttia:

  1. näytän iha joltai eksoottiseltä eläimeltä! -hella

    VastaaPoista
  2. haha :D totta ja mää näytän monsterilta..

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...