perjantai 11. maaliskuuta 2011

day 28 - something that you miss

day 28 jää nyt mun osalta tästä haasteesta viimeseks päiväks, koska järkeilin et mun ei oo mitää järkee tehä tota "your aspirations", sillä siitä tulis hyvinki paljon your dreams-postauksen kaltanen ja kuten monesti aiemminki sanottu, noita moment juttuja en oikein tajua ni enpä tota viimestäkää ala yrittää! ens viikolla siis luvassa muutamia tän haasteen takia rästiin jääneitä postausideoita mm. biiseistä ja kevätjutuista! :-)

mutta nyt tähän aiheeseen. kun ulkona sataa räntää ja käy hyytävä viima, kenenkää ei taida olla kauhee vaikee arvata mikä on just tällä hetkellä se something, mitä mulla on ikävä! KESÄ. tätä kesän kaipuuta on hehkutettu jo niin monessa blogissa etten tiä onks mulla mitään uutta sanottavaa tähän, mut kerronpa nyt kuitenki ne mun must-jutut, joita kesässä eniten kaipaan. vaikka Suomen kesä ei säidensä puolesta useimmiten vastaa mun ihannekesää, on ne yöttömät yöt kuitenki iha oma lukunsa siinä kesässä! ihaninta on ehkä lämpimän auringossa maatun kesäpäivän jälkee valvoo myöhään kavereiden kanssa ja lähtee kävelylle tai vaikka uimaa keskellä yötä ja huomata että edelleen on valosampaa ku keskitalvella kello 14. ite en oo varsinkaa Suomessa mikää hirvee ranta-ihminen, mut auringonotto Hellan 40 asteisella takapihalla kaivaten sitä pientäki tuulenvirettä, on just tällä hetkellä se mitä mä tarvisin! ja ehkä parasta kesässä on se, että useimmiten sillon kaikilla on aikaa ja intoo tehä enemmän asioita ku talvella. kesällä ei myöskään edes tarvi keksiä mitään erityistä tekemistä, ku voi vaan mennä ulos aurinkoon istuskelee ja nauttiin kauniista ilmasta, talvella ku nokkansa ulos työntäminen ei houkuta edes hengenhädässä!

vaikken iskelmän ystävä ookkaa, ni tähän postaukseen sopii paremmin ku hyvin Aikakoneen biisi, eli haluisin vaa laulaa keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?! :-D laitetaan ny tähä viä parit kuvat viime kesältä, toivoen et kesästä 2011 tulee vieläki hienompi, mikäli mahdollista!














































































HUOM & PS. täysin aiheen vierestä, en tiä kuin moni on huomannu, mut 100. postaus lähestyy tässäkin blogissa (nyt jo?!) ja koska mulla ei itellä oo kauheesti ideoita just nyt, ajattelinki kysyä teiltä mun ihanilta lukijoilta ja seuraajilta apua, eli haluisitteko sadannesta postauksesta jotenki erityisen? toivepostaukisa, kysymyksiä, mitä? kaikenlaisia ideoita otetaan vastaan tässä öö neljän postauksen ajan, joten kertokaa jos keksitte jotain! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...