maanantai 7. maaliskuuta 2011

day 14 - somewhere you've always wanted to go


paina "play" ennen ku  luet tätä postausta! :-D

"jossain missä olet aina halunnut käydä", mä oon käyny siellä jo, mut haluun sinne aina ja vaan uudestaan! nimittäin Kreetalle. (Kreikka ylipäänsäkin käy ja Kyproski lukeutuu lähes samaan kastiin) Kreikka ja siihen kuuluen Kreeta on ollu aina lähellä mun sydäntä, ehkä siks et mun ensimmäinen ulkomaan matka oli Kreetalle ja kerta ei todellakaan jääny viimeseks. tässä kymmenen vuoden sisällä ollaan perheen kanssa vierailtu kyseisellä saarella vissiin 4 kertaa ja joka kerralla oon ihastunu paikkaan vaan enemmän. ollaan oltu Haniassa, Plataniaksessa ja Rethymnonissa kaks kertaa, varsinki Rethymnon kolahti muhun heti ja aion varmasti vierailla siä viä uudestaan!

                                          kuvien huimasta laadusta ja uskomattomasta taiteellisuudesta on kiittäminen
                                                        iskää ja meiän ah niin rakasta Panasonicin pokkaria :-)

rakastan Kreetan luonnon vehreyttä ja myös sitä kuivuutta, ilmaston kosteutta ja loputtomia rantoja. ihanista ja niin vieraanvarasista ihmisistä puhumattakaan! toki suurin osa mitä oon saaresta nähny on ollu sitä turistihömppää, mut ollaan me ihan lokaaleja pikkupikkukyliäki kierretty ja niiden tunnelma on ihan omaa laatuaan :-) ainii ja tietysti se tärkein, rakastan yli kaiken kreikkalaista ruokaa, (paitsi mousakaa, lukuisista yrityksistä huolimatta) ne ihanat salaatit, viininlehtikäryyleet, juustot ja tuore leipa tzatzikin kera, ah! suosittelen siis ehdottomasti että jos tätä lukee joku, joka ei oo vielä käyny millään Kreikan saarella tai itse mantereella ni kipin kapin aurinkomatkojen sivulle ja varatkaa matka heti!

vitsi ku tulee ikävä tonne ku kattelee näitä kuvia! onneks keväällä pääsee lievittään ikävää ainaki viikon verran Kyprokselle ja mahdollisesti kesällä sitte iha pitemmän kaavan mukaan siellä :-) seuraavaks kuulette mun lempileffoista, koska päätin jättää tästä ton "your day" väliin, ku jokatapauksessa kertoilen teille mun päivistä ja viimeistään huomenna varmaan tänki päivän seikkailuista jos selvitään tyttöjen kanssa hengissä tosta meiän pimeenajosta :-D

ps. mulla on tullu kauheesti uusia postausideoita nyt ku oon vaa tehny tätä, joten koitan tehä tästä parhaat palat nopeesti loppuu ja sit pääsen toteuttelee muita postauksia ja ku tästä nää kirjotukset saadaa pois alta ni rupee taas tulee varmaa iha arjestaki vähä parempaa postausta, älkää siis huoliko ;) ja huom, jos teillä on jotai ideoita/toiveita mistä haluutte kuulla ni pistäkää tuleen, niitä on kiva toteutella :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...