maanantai 21. maaliskuuta 2011

with your long blonde hair, and coal black heart

meillä alettiinki kattoo tota Toscanan auringon alla, joka ei Greyn Anatomian näyttelijäkaarti painotuksestaa huolimatta kauheesti mua kiinnosta, joten aloin ajatella mun hiuksia :-D mikä tää ajatuksen juoksu on? no mutta anyway, varasin lauantaina taas kampaajan mulle ja Hellalle ja vaikka se on vasta 11.4, ootan nyt jo iha kärsimättömänä! en tiä teistä, mut mulle ainaki käy aina sillee et vaikka oisin ollu iha ok tyytyväinen mun hiuksii ennen ku varaan kampaajan, ni heti ku tiedän millon kampaaja on niin haluun vaa jo saada uuden tukan ja alan käytännössä vihaa vanhoja hiuksia :-D kauheen kiva..

no tän vihani keskeltä aloin siis suunnitella mun uutta tukkaa, tai no on se mulla ollu jo mielessä jonku aikaa, eli haluan nyt heti äkkiä vaaleemmat hiukset! oon alkanu kyllästyä pahan päiväsesti tähän tummaan ja haluisin vaa vaalennusta mahollisimman nopeesti, valitettavasti se tuskin on mahollista ilman ikävää keltasuutta. ajattelin kuitenki julkasta pari kuvaa joita oon kattellu, josko ne vähän auttais:

tosiaan aion siis pyrkiä vaaleempaan ilmeeseen raidottamalla, koska tulos olis aivan järkky jos alkaisin tähän päälle vetää jotai tasasen blondia väriä! ihan eniten mua himottais joko tollanen tukka ku Lauren Conradilla (hieno muuten toi sen paita tossa kuvassa.. :-D) tai Amanda Bynesilla. aattelinki nyt kysyä teiltä mitä tykkäätte? mikä näistä olis paras mulle? ja jos jollain ihanalla joka lukee tätä, on kokemusta tälläsestä suht tummasta, vaaleemman väriseks raidottamisesta, nii kertokaa ihmeessä mikä vois olla mulle sellanen realistinen tavote :-D en halua et meen sinne sillee "nonniin, platinablondit täältä tullaan" ja sit lopputulos onki joku keskiruskee!

tää postaus saatto olla nyt vähä sekava, mut mun mielentila on just tällä hetkellä sellanen et jos kaupat ei ois jo kiinni ni varmaa ryntäisin Prismaa ostaa itelleni vaaleen värin ja raidottaisin tukkani kotona :-D joten luojan kiitos ne kaupat on kiinni, koska tulos ei taitais olla kovin kiva. koitan nyt fiilistellä noitten kuvien avulla ja valita noista jonku hyvän kampaajalle näytettäväks, sekä toivoo, että se 11. päivä tulis pian! :-)

5 kommenttia:

  1. itse lähdin vaalentamaan tummanruskeaksi värjättyä (oikeasti vaaleaa) tukkaani raidoittamalla. aluksi tuli hieman vaaleampi ruskea, sen jälkeen taas hieman vaaleampi samoilla raidoilla. pahinta raidoittamisessa on epätasaisen ja kirjavansävyinen tukka. lopulta vedettiin vaalennusaineella juurikasvu, joka kirjavoitti tukkaa entisestään. sitten sotkettiin tummempaa juureen ja raitoja loppupäähän, nyt on ihan vaalea :) eli aikamoinen urakka, ja vie kauan aikaa. mutta lopputulokseen olen tyytyväinen :)

    VastaaPoista
  2. itselläni on melkeen just tuollaiset hiukset kuin kimillä kuvassa. aloin viime syksyllä värjäämään ja nyt ne on loistavat! :) on niiin tyytyväinen, enkä kyllä enää ikinä tummia halua. kannattaa ensin mennä kampaajalle, joka tekee värinpoiston ja tasoittaa väriä tai tietysti sitten vaan ne raidat kuten halusit. sitten siitä pikkuhiljaa rupeet asteittain vaalentamaan. tällasessa projektissa vaan menee aikaa paljon, vaikka itse sain aika nopeasti värjättyä tummista tällaiset tumman blondit! and i love my hair! :)

    VastaaPoista
  3. anonyymi1: jep toi kirjavuus on tosi ärsyttävää ku mulla on itellä kans raidotettu aika usein :( aikaahan se vie ja se mua ärsyttääki ku haluisin nyt äkkiä nopeesti yhellä kertaa huomattavasti vaaleemmaks :D onks pakko olla näin kärsimätön! mut kiitti, hyvä tietää et mahiksia on ;)

    anonyymi2: noi on kyl tosi ihanat mitkä Kimillä on tossa, ja suht nopeesti oot onnistunu vaalentaan! luotan mun kampaajaan, joten eiköhän näistä ainaki jonki verran vaaleemmat tuu heti :) aa voisinpa mäki sanoo noin etten enää ikinä haluu tummaa, en tajua miten kyllästyn niin helposti ku just viime kesänä mulla oli vaalee tukka ja nyt tumma ja taas haluan vaaleeks, ikinä ei voi olla tyytyväinen kauaa! :D
    mut kiitos ku kerroit ja nauti vaaleesta tukasta! :)

    VastaaPoista
  4. Mullahan oli oikeestaan mustatukka ennen ku aloin vaalentaan. Alotin ihan kanssa raidottamalla etten tapa näitä hiuksia kokonaan :D No mutta kuitenkin nyt on kolme kertaa väriä laitettu päähän eikä täältä oikeestaan enään tummaa väriä löydy mutta miljoonaa muuta sävyä kyllä löytyy täälä päästä! oranssilta ja keltasuudelta oon välttyny tosi hyvin ja osansa tekee hyvä hopee shamppoo ja hoitoaine:) Lycka till sun operaatioon ja oo kärsivälline ;)

    VastaaPoista
  5. vähä oot onnistunu hyvin ja nopeesti! ja kiitti tosta kommentista, koska mulla on tosi tosi paljon vaaleempi tukka ku musta, eli jee voin onnistua vielä nopeemmi pääsee sellasee suht vaaleeseen :) todellaki hyvä hopeeshampoo + hoitoaine on ostoslistalla ykkösinä heti kampaajan jälkee!
    tackar, toivottavasti onnistun vaikka tosta kärsivällisyydestä ei oo takeita :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...