sunnuntai 22. toukokuuta 2011

trying on all our clothes

hyi että tätä postausta oli vaikee tehdä! oikeesti jos rupeisin miettii kaikkia mun suosikkivaatteita nii niitä tulis iha varmasti lähemmäs 50 :-D tähän postaukseen kuitenki supistin nää vaan kymmeneen ja siitä oon ylpee! noin yleisesti sanottakoon että monet näistä tässä postauksessa näkyvistä vaatteista on tosi perus ehkä jopa tylsiä verrattuna mun ihan parhaimpii asuihin, mutta koska nää on nimenomaan lemppari arkivaatteet (bilevaatteista voin tehä sit postausta eriksee jos kiinnostusta löytyy) oon valinnu tähän sellasia joita käytän paljon ja joita tykkään pitää ja joita on helppo yhdistellä erilaisiks asuiks :-) bring it on:


alotetaan tästä ihan ihan peruslinjalta, eli sinisistä farkuista! nää on siis ne Hennesin 9,95 farkut joiden täydellisyttä oon hehkuttanu aiemminki, enkä varmaa lopeta ikinä :-D tavalliset farkut on ehkä sellane vaate joka kaikilla pitäs olla, (paitsi siis niillä jotka vannoo legginsien nimeen ikuisesti, kuten mäki ennen :-D mitä mulle on tapahtunu??) koska ne vaan käy lähestulkoon joka ikiseen asuun. vaikka ite en oo todellakaan sellanen "farkut ja t-paita on täydellinen asu"-tyyppi, silti farkkuja tulee käytettyä kauheen usein, mutta vähä erilaisempien paitojen kanssa.



nää vaaleen denimin väriset Vilan farkkuleggarit jatkaa tota samaa farkkulinjaa, mutta vaan mukavammassa muodossa! näitä tykkään pitää aina ku haluun jotain mukavaa, mutta silti suht siistiä päälle, eli usein :-D täydelliset tosi löysien paitojen kanssa helma housuissa, tai joidenkin pitkien paitojen tai (tylsänä päivänä) ihan vaan perus pitkähihasen ja huivin kanssa.



näitä tässäkin postauksessa nähtyjä korallin värisiä Hennesin shortseja en oo viä ees ehtiny käyttää, mutta siitä huolimatta tiedän jo nyt että näistä tulee yks mun tän kesän lemppari vaatteista, selityksenä lähinnä se, että toi malli on täydellinen ja väri niin ihanan pirtee ja kesänen että nää shortsit yhdistettynä ihan yksinkertaseenki yläosaan = täydellinen kesäasu :-)



nää keltaset Hennesin shortsit, lähemmin tunnetut "Zyzz-shortseina" :-D nää on niin ihanat ihan vaan jo ton värinkin takia, mutta myös mallin takia, varsinki tollai ohuen vyön kanssa näistä saa aika juhlavatki oikeenlaiseen yläosaan yhdistettynä. ja mikä ois kesällä kivempaa ku keltaset nätit shortsit?



sitte mekko/tunikalinjalle, viime kesän kenties paras ostos: tää Vero Modan maailman nätein farkkumekko! etenkin kesällä toi on täydellinen ku ei tarvi muuta ku toi vetää päälle ja jotkut kivat ballerinat jalkaa ja aurinkolasit päähän ni asu on valmis ja näyttää vieläpä hyvältä (ainaki omasta mielestäni) valitettavasti tota ei voi kauheesti pitää talvella koska tohon ei oikein sovi mikää neule päälle, mutta nyt mietiskelen että kenties tonne alle vois laittaa pitkähihasen perusvalkosen paidan. anyway se ei oo tän ajan murhe koska se kauan kaivattu kesä tosiaa alkaa pian olla täällä :-)



tätä Hennesin kullanhohtosta tunikaa en itseasiassa käytä kauheen usein, ihmettelenki miks, koska aina ku laitan ton päälle muistan kuinka kiva se on! toi on just täydellinen yhdistettäväks joko legginseihin tai helma housujen sisässä farkkuihin tai kenties jopa kesällä iha vaa lyhyisiin shortseihin jotka ei vilku tuolta alta. monikäyttönen ja nätti paita siis, vaikkei ehkä niin kesänen, mutta silti yks lemppareista!



tästäkin postauksesta tuttu  Hennesin valkonen ihan perus pitsitoppi, toi vaan on monikäytännöllinen, sopii arkeen ja juhlaan ja pitsin rakastajana ihan täydellinen mulle :-)



sanoin jo tosta farkkumekosta et se oli mun viime kesän paras ostos, mutta tääki kyllä kuuluu niihin parhaimpiin! Hennesin farkkupaita jota käytän iha legginsien kanssa, sekä farkkushortsien kanssa ja harkitsen myös ton yhdistämistä farkkuihin! musta toi on vaa älyttömän kätevä vaate, etenki jos ei keksi muuta päälle pantavaa :-D



maailman tavallisin mutta silti täydellisin valkonen löysä kauluspaita, yllättäen Hennesiltä tääkin. tota oon käyttäny niin paljon sen ostamisen jälkee ja Riika-ostosten myötä sille tulee vaa enemmän ja enemmän käyttöö. ihan paras helma housuihin laitettuna, just sopivan löysä, mutta menee myös leggareiden kanssa ja kesällä ah farkkushortsit ja toi, täydellistä :-)



sitte viimesenä muttei vähäisimpänä tämä Hennesin beige bleiseri joka tääki on päässy aika kovaan käyttöön heti ostonsa jälkeen. ihanan kesänen vaaleen värinsä takia ja tykkään siitä että toi on tollanen pitkän mallinen ja sopii kivasti mekkojen kanssa! oon niin ilonen että tota voi nyt jo käyttää iha vaa takin sijasta!

sellasia on mun tän hetken lempivaatteet, mutta ottakaa huomioon että tein tän postauksen ennen Riian matkaa, joten pieniä muutoksia listaan saattaa tulla niiden ostosten jälkeen :-D yleisesti ottaen totta kai tykkään mun kaikista vaatteista (miks muuten oisin ostanu ne) eikä mulla oo iha hirveesti sellasia vaatteita joita en käyttäis vaikka toki jotain pientä joutas kirpparille multaki, mutta en raaski luopua niistä :-D 

4 kommenttia:

  1. VOISIT LAHJOTTAA MULLE MELKEEN KAIKEN :) äh, oon ihan hulluna farkkupaitoihin plus noihin läpikuultaviin. ja toi harmaa ois niin bueno.

    VastaaPoista
  2. hahaa :D no kiva kuulla! itekki tosiaan tykkään farkkupaidoista ja etenki noista läpikuultavista paidoista :)

    VastaaPoista
  3. saiskoha tollasta samantyyylistä farkkumekkoo viä jostai...:)

    VastaaPoista
  4. hmm, en kyllä oikein tiedä, oon nähny joitai ton tyylisiä muutaman kerran Hennesillä ja Vero Modassa mut en oo varma onks just tällä hetkellä :(

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...