tiistai 19. huhtikuuta 2011

passion for fashion, i'm addicted i suppose

arvaatte varmaa mitä tää postaus vaihteeks käsittelee! :-D vaatteita ja niiden ostamista. ny nii kauan ku muistan oon hehkuttanu täällä kuinka meen shoppailee sikkenä ku saan rahaa, ja nyt sitä rahaa on ja lupaukset on täytetty, perjantai todella kulu hardcore shoppailun merkeissä ja nyt ajattelin esitellä teille vähän tuloksia, here we go:

Hennes


tähän ostokseen oon enemmän ku tyytyväinen! oon koko kevään hehkuttanu et ostan vaaleen bleiserin, ja tätä kyseistä yksilöö oon kattellu itseasiassa pariinki kertaa tuolla Hennesin sivuilla, mutta 30 euron hinnan takia se on aina myös sinne jääny! nyt kuitenki sain sen 15 eurolla, joten olihan se pakko ostaa :-) toi on täydellisen kokonen, ei liian iso eikä liian pieni, istuu ainaki omasta mielestäni ja on vaan kaikella tapaa ihana!



oon vissii jo jossai kollaasissa kaavaillukki näitä "reisitaskuhousuja" ja olin viittä vaille tilaamassa niitä Hennesin sivuilta, kunnes päätin odottaa viä hetken ja onneks odotin! siellähän nää nimittäi roikku Ideaparkin Hennesin alerekeissä, just oikeeta kokoo ja sen 30 euron hinnan sijaan maksoin näistä 7 EUROA! :-) onko parempaa ostosta! oon jo nyt keksiny miljoona asua, jotka sisältää noi housut, joten varautukaa! :-D



nää topin oli todellinen Hennesin lahja mulle! pitsitoppia oon himoinnu niinku jostai joulusta asti, mut en vaa oo löytäny sopivaa yksilöö, mutta tuoltahan niitä löyty ja vielä kaksin kappalein nimittäin mustana ja valkosena ja vielä hintaan 9,95! :-) täydellistä, yllä ja alla näkyvät asut vois olla musta jopa ihan kelpoja baariasuja ja molemmat yhdistettynä puuterin värisii shortseihi, jotka aion vielä ostaa, ni volaa!



tässä toi pitsi ei nii hyvi näy, mut siis toi on sama toppi valkosena versiona, täydellisen kesänen ja pääsee varmasti mukaa esim. Kyproksen, Kreikan ja Egyptin reissuille! ja varmaa Riikaanki :-)



tää täydellinen kevättakki näkyki jo tossa sunnuntain päivän asussa, mut esitellää se nyt tässä uudestaa! oon kattellu tota siitä asti ku niitä tuli Hennesin sivuille, mut oikee hinta tais olla kans se 30 euroo ja jotenki sillo syksymmällä toi ei tuntunu nii hyvältä idealta. viime viikonloppuna kuitenki bongasin ton Allin päällä ja ah kuinka ihastuin! no i'm not lucky, i'm blessed, nimittäi törmäsin takkiin 10 euron hinnalla ja pakkohan se oli ostaa :-) enää mua ei häiritse edes noi lyhyehköt hihat, toi menee nimittäi kesälläki ja tätä tullaa pikkase näkee mun päällä Passionin terassilla tän kevään aikana :-D



sitte kenties päivän paras ostos! kukkakuosisiin shortsihaalareihin ihastuin jo viime kesänä, sillo ostin oman yksilöni myös Hennesiltä ja viime viikolla törmäsin tähän Tampereen Hennesillä, koot oli kuitenki pahasti loppu joten menetin toivoni, Ideaparkin Hennesillä tilanne oli toinen ja kahen sekunnin mietinnän jälkee päätin ostaa ton! eihän toi nyt ehkä tällästä pallokroppaa kauheesti imartele, mut nätti se on siitä ei pääse mihinkään :-) ainii tää makso 19.95!



ja sit tälläsiä astetta turhempia juttuja, mut jotenki tykkään tosta pannasta, vaikka en vielä oo iha varma miten sitä käytän mut käyttöö varmana tulee!



ja vikana muttei vähäisimpänä nää korvikset! oon harkinnu sulkakorviksia jo jonku aikaa, mut jotenki kaikki on ollu jollai tapaa rumia tai liian isoja ja sit oon miettiny et tulisko niille kuitenkaa käyttöö. no nyt löysin mielestäni sopivan kokoset ja nätit Hennesiltä ja hintaa oli vaa 4,95 ja mukana tuli kahet muutki kivat korvikset, joten ostin ja tykkään!


Gina Tricot


Ginan ostokset oli aika peruskauraa, mut ihania värejä! tää sama paita kahessa värissä toi ihana turkoosi tai mikä onkaan, ja vaaleen keltanen :-) jos joku ei oo huomannu ni oon ihastunu noihi lörttöpaitoihin ja nää kaks oli just sopivia ja hintaaki oli vaan 7,95! kenties kahmin näitä viä pari muutaki väriä jos satun poikkee Ginassa.


ja toi siis tosiaan on vaaleen keltanen, vaikka kuvassa näyttää vähä valjun valkeelle!



kolmas Ginan ostos oli nää ihana leggarit! himoitsin noita jo sillon ku ne tuli mut jotenki en saanu aikaseks ostettua niitä, mutta nyt ku niillä oli hintaa jäljellä se 4,90, en voinu kieltäytyä :-D tykkään noista ku noi on vähä erilaiset ja sillai, toivottavasti tulee käyttöö, tai siis totta kai tulee!


Kappahl


satuttii iha sattumalta käymää Kappahlissa ja onneks käytiin! löysin nimittäi täydellisen väriset ja muutenki ihanat shortsit jotka makso alennusten jälkee ainoostaan 12 euroo, joten oon enemmän ku tyytyväinen! noi on jotenki sellaset et riippuen mihi ne yhdistää ni niistä saa joko "asialliset" tai "safarihenkiset" :-D sopii mulle!


Seppälä


Seppälästä alotin tän mun kevään mission, halvat tennari-keräyksen! :-D aion keräillä noita muutamat erilaiset, perusvärit plus jotai tälläsiä vähä erilaisempia. noi oli täydellisen malliset ja niin söpöt ja hintaaki oli vaan 14,95 josta sain viä 20 % alennusta iha tuurilla, joten olihan ne pakko ostaa!




menin myös ostaan nää vissii ainaki Tampereilaislle niin tutut "nörttilasit" Seppälästä! näin noi siellä ja ne vaa alko houkuttaa, ajattelin myös et ku viime kesänä suht kovassa käytössä oli Hellalta vähä niinku kaappaamani Piecesin punasankaset "silmälasit", ni noi menee vähä samaa kastii ni  veikkaan et tietyn tyylisissä asuissa nääki tulee käyttöön! :-)


sellasia ostoksia tällä kertaa ja jos ette noista teksteistä vielä tajunnu, ni oon ihan älyttömän tyytyväinen kaikkiin! ja tosiaa noita kuvia ottaessani keksin aika monia kivoja asuja, mm. kuvissa näkyvät joten älkää kyllästykö jos näitä tulee näkyy seuraavissa päivän asuissa! :-D toivotaan että tää postaus nyt tulis ulos sillo ku sen ajastan, mutta yritän keretä vielä tänää jossai vaiheessa tän tarkistaa :-) en mee vannoo mun päivän ohjelmasta töiden jälkee, mut toivottavasti siihen kuuluu Rami, joten oli niin tai näin, ni luultavasti palaillaan huomenna! hauskaa tiistaita, ja tsemppii, kohta on jo perjantai (tai siis torstai) :-)

8 kommenttia:

  1. Ihana toi kukkahaalari!!:) meitsinki pitäs löytää nörttilasit näytökseen... hmph! Äläkä mistään pallovaraloista puhu, höpöhöpö:)

    VastaaPoista
  2. kukkahaalari oli melkeinpä omaki suosikkini noista! se on vaa nii ihana:)
    hahaa, ainaki täällä treellä noi nörttilasit on saanu aikamoisen suosion ja oha ne kivat, toivottavasti sieltäki löytyy! :D
    noo jaa, kiitos kohteliasuudesta:)

    VastaaPoista
  3. Mulla on toi sama kukkahaalari :D ja noi sun hiukset on ihanat: )))

    VastaaPoista
  4. toi on kyl nätti! <3 ja kiiiitos! :-) kiva kuulla!

    VastaaPoista
  5. mitnekä sulla on varaa ostaa noin paljon hienoja vaatteita? ootko ajatellut kotoa pois muuttamista? oot hirveen kaunis

    VastaaPoista
  6. Ei mulla yleensä ookkaa varaa :d mut nyt oon käyny ahkerasti töissä kuukauden verran ja mulla on hyvä palkka, nii siks oon nyt pitkästä aikaa shoppaillu tälläi kunnolla :)

    Ja joo oon ajatellut kotiosoite muuttamista paljonki mut siihen menee viä ainaki pari kk, joten ei siitä sen enempää nyt :D

    Ja kiitos paljon :))

    VastaaPoista
  7. Ihanat noi sun hiukset, ja oot muutenkin tosi nätti :)

    VastaaPoista
  8. kiitos hirmusesti :)) ja tervetuloo lukijaks, toivottavasti viihdyt :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...