perjantai 22. huhtikuuta 2011

that champagne u've been sipping, not supposed to make u different all the time

hyvää pääsiäistä ja kattokaa ulos! ah mikä ilma ainaki täällä Tampereen suunnalla :-) oli ihana herätä ku linnut vaa laulaa ja aurinko paistaa, eikä edes ollu krapula vaikka eilen oltiin tytsyjen kanssa fiilistelemässä tulevaa Kyproksen reissua Saaralla. ilta oli iha loistava ja sain jopa räpsittyä teille muutamia kuviaki, joissa ei kuitenkaa tietenkää välity illan fiilis todellisuudessa, mutta oha nekin jotain!

suunnattii siis Saaralle heti mun töiden jälkee ja viihdyttii siellä Lauran, Hellan ja Saaran kanssa iha yöhön asti kunnes rakas poikaystäväni tuli meille "juoppokuskiks" niinku Hellan äiti asian ilmas :-D Rami siis tuli meille yöks, mikä tietty kruunas muutenki mukavan illan aika hyvin! anyway illan ohjelmassa oli siis 1. hehkuttaa 2. kerätä fiilistä ja 3. hehkuttaa vielä vähä lisää! listan jokanen kohta onnistu ja nyt musta tuntuu iha ku lähtö ois tyylii huomenna, vaikka siihen on vielä kolmisen viikkoa, ootan niiiiin paljon :-)




hehkutuksen ja suunnittelun lisäks, meiän tapauksessa ei voitu välttyä ruuan kuulumiselta ohjelmaan! menu oli kreikkalaisen välimerellisen kevyt, paria eri salaattia ja toi maailman herkullisin juustolautanen nami :-) juomana yllättäen kuohuviiniä :-D tossa kollaasissa muuten näkyy myös pala meiän listaa, (uskomatonta mutta totta, vaikka matkaan on vielä kolme viikkoo, me pystyttiin ku pystyttiinki alkaa suunnittelee jo mitä pakataan mukaan..) johon kerty aikalailla juttuja vaikka matka kestää vaan viikon!



etelänmatkan fiilistelyä kun oli kyseessä, ni tietysti pukukoodiki oli: jotain kesästä! ite valitsin ton Hennesin uuden kukkahaalarin ja oli kyllä täydellinen valinta, tykkään tosta niin paljon! :-)








haha oli pakko ottaa yhteisasukuva Saaran kaa, ku oltii iha sattumalta pukeuduttu samaan kuosiin :-D


ilta oli ihana ja naurua riitti, voin vaan kuvitella miten mun vatsalihakset tulee olee kipeet sen Kyproksella vietetyn viikon jälkee, sen verran ihania tyttöjä mulla on seuranani <3 sitä odotellessa suunnataan kuitenki Passioinin terassille nauttiin tosta ihanasta auringonpaisteesta ja tietysti Pitkäperjantaista :-D huomiseen siis, enjoy! :-)

2 kommenttia:

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...