maanantai 25. huhtikuuta 2011

i needed a break

ei voi taas muuta sanoo ku että olipas ilta :-D eilen aamupäivällä kammetessani itteni ylös sängystä ajattelin, et tästä päivästä tuskin tulee kauheen ihmeellinen, perushengailua ja illaks Ramille, joten päätin iha teiän mielenkiintoo lisätäkseni ottaa paljon kuvia päivän toiminnoista! no illasta tuliki sitte tapahtumarikkaampi ku odotin, mutta siitä lisää alempana! nauttikaa näistä mun hienoista kuvista..






pääsiäinen kun on, nii aamu alko luonnollisesti munilla :-) meiän mielestä oli vissii joku huippu läppä maalata aamiaispöydän kananmunat ennen kuorimista ja syömistä... mut noi suklaamunat on kyllä iha oma lukunsa, oon hulluna etenki Kindermunii ja tänäkin pääsiäisena oonki keränny jo mukavasti noita tärkeitä muovisia leluja munien sisältä :-D






ku noi säät jakso helliä vielä eilen ja totta totisesti tänäänki, ni tietysti suunnattii Hellan kanssa sinne niiden takapihalle taas suunnillee heti herättyämme. oli muuten kuuma ja kauheen kiva että oon onnistunu tälläi parin päivän auringonoton aikana jo polttaa lähes koko ylävartaloni :-) yhdyn Katy Perryn - So Gay sanoihin "you need SPF 45, just to stay alive" ...niin totta mun kohallani!



tälläsessä asussa lähin sit auringonoton jälkee tarpoo sinne Ramille päin! halusin laittaa jotai kevyttä ja mukavaa, ja periaatteessa asu oli ehkä vähän tylsä omaan makuuni, mut mitäs mieltä te ootte? :-)
  • kauluspaita H&M
  • toppi Gina Tricot
  • legginsit Gina Tricot

Ramilla ei pääsiaispyhistä johtuen ollu oikei mitää ruokaa kotona, joten päätettii lähtee syömään! päädyttiin lopulta sitte tittididii mäkkiin.. tykkään mäkkiruuasta, mutta härregud se paikka! siis Hämeenkadun Design mäkki tollasena päivänä ku seuraava päivä on vapaata, kello 22 illalla... puolet ihmisistä oli jotai 14-vuotiaita kännisiä teinejä, ei-niin-romanttinen illallinen, mut eihä me ny sitä lähetty hakeenkaa :-D syötii siis nopsaa ja lähettii pienelle kävelylle tonne kauniiseen kesäiltaan :-)






päätettii käydä kävelees toi Ratinan "uus" silta päästä päähän tollai iha iltalenkkinä :-D ja onhan toi hieno ei voi muuta sanoo! no tästä meiän oli sit tarkotus iha vaa lähtee Ramilla kattelee leffaa, mut Ramin kavereita rupes soittelee et tulkaa Tivolii :-D no loppujen lopuks päädyttii sit siihen et käytii tosiaa pyörähtää sitä Tivolissa tsekkaamassa itse Johanna Tukiainen... :-D pakkohan se nyt oli, once in a lifetime kokemus ja ku ilmaseks pääsi viä sisäänki! ja siis olihan se nyt hirvee, ihan oikeesti.. onneks seura oli hyvää ja meitä oli kunnon porukka ni ei tullu tylsää :-D terkkuja vaa kaikille!




Tuksusta kotiuduttuamme ja toivuttuamme, päätettii sit palata illan alkuperäseen suunnitelmaan, uusimpaan Harry Potteriin! valitettavasti oltii molemmat sen verran väsyneitä ettei päästy ees puolee välii ku alettii pilkkiä siihen mallii et päätettii jatkaa leffaa joku toinen päivä :-D Tuksu meni siis Potterin edelle, mut onneks ton ehtii kattella iha koska vaan!

ilta meni siis myöhäsee, mut siitä huolimatta päästii ylös puolenpäivän aikaa ja Ramilla velvollisuus kutsu! itekki kävin siis kattelee vähä futista..


..tai jostain kumman syystä kattelin vähä enemmän tota härkästä tuomaria tuolla kentällä, mut oli toi peliki iha jees vaikka tasan päättyki! maanantain jatkoks käytii viä nappaa vähä take away-ruokaa ja mentii Ramille syömää ja pelaa pleikkaa :-D tällänen pääsiäinen meillä...

sellanen sunnuntai ja maanantai, emmä ny nii kauheesti mitää tehny mut jotenki tuntuu et olisin ollu koko ajan menossa :-D no huomenna on taas paluu arkeen joten loppuillan aion vaa rentoutua, syödä viimesetki suklaamunat ja kattella vähä Potteria telkkarista!



hauskaa maanantai-iltaa, ja vaikka loma loppuuki ni ajatelkaa positiivisesti, tää viikko on vaa neljäpäivänen, kohta on taas perjantai ja viikonloppu ja vappu ja jeejee ! :-D okei oon hyperaktiivisessa tilassa joten taidan nyt lopettaa tän muutenki sekavan postauksen tähän!

paitsi että ps! arvatkaas mitä! me varattii tänää Ramin kanssa matka Riikaan ja lähtö ois tasan kahen viikon päästä, jei :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...