keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

usually i hate mondays..

..mut en tällä viikolla! voiko itseasiassa olla parempaa maanantaita ku tälläne hemmottelupäivä: kampaajalle, kaupungille parhaiden tytsyjen kanssa ja viä poikaystävälle yöks :-) kampaajasta ja illasta ootteki jo kuullu, enkä tiä onks tossa päivässäkää mitää ihmeellistä kerrottavaa, mut ehkä laitan kuitenki muutaman kuvan, ja esittelen asun.


halusin vaihteeks jotai vähä mukavampaa päälle, koska tiesin että tulisin istuu siä kampaajatuolissa yli kolme tuntia, niinpä päädyin farkkujen sijasta farkkuleggareihin! asu oli sinänsä ihan nätti ja kaikkee, mut jotenki en ehkä tykänny nii paljo ku yleensä :-(
  • farkkulegginsit Pieces
  • tunika Gina Tricot
  • farkkuliivi Only

treffattiin siis tyttöjen kanssa Stockan edessä, kuten aina :-D tarkotuksena oli lähinnä hengailla ja istuskella, ja niin siis tehtiin, mäkissä... paikasta huolimatta meillä oli hauskaa, vaikka suurin osa meistä oliki vähä stressipalloina kaikista pääsykokeista ja yhteishauista yms yms yms. mutta niihän sitä sanotaan et ongelmat puolentuu pieneen ku ne jakaa, niin tälläki kertaa :-)








sellanen maanantai tällä viikolla, näitä lisää kiitos! seuraavaks väsään teille vielä sen lupaamani meikkauspostauksen, jonka jälkee jatkan tätä mun viimestä vapaapäivää iha vaa rentoutumalla vielä vähän lisää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...