torstai 28. huhtikuuta 2011

i just can't explain this shit at all

tää voi nyt olla turhaa mut oon nii järkyttyny et pakko kirjottaa :-D eli siis, tiättekö sen fiiliksen "this is too much" ? :-D mulla, Hellalla ja Vilmalla se fiilis oli eilen Greyn Anatomiaa kattoessa aika vahva, ja veikkaan ettei oltu ainoita!

jos joku ei tienny ni Greyn Anatomia on yks niitä sarjoja joita ilman en vois elää, se on ollu mun lempparisarja vissii viis vuotta ja joka ikinen keskiviikko jaksan oottaa sitä ihan yhtä paljon! se on se sarja joka pelastaa mun kauheimmat päivät ja tekee hyvistä entistä parempia, ja sitä jaksaisin (lue: jaksan) kattoo ainaki 2 tuotantokautta putkeen.

mutta, eilen se sitte tapahtu ehkä ekaa kertaa näiden 7 tuotantokauden aikana! mun lempisarja petti mut.. siis mitä?! Greyn Anatomia joka on aina ollu - no ei nyt tietenkää tosissaa otettava sarja - mutta suht realistinen ottaen huomioon että se on amerikkalainen sairaalasarja, amerikkalaisilla näyttelijöillä. nyt kuitenki käsikirjottajilla, ohjaajilla, tuottajilla ja vissii myös näyttelijöillä oli napsahtanu joku päässä ja pahasti.. puhun siis esim tästä:



..ja tästä:





siis kattokaa nyt tota meininkiä? jos kyseessä ois Glee, toi ois iha jees, mutta ei ei ja ei Greyn Anatomiassa! toi vaan menee yli äyräiden ja pahasti.. toi on ku joku saamarin High School Musical ja Grey on sentää tähä mennessä ollu jossain määrin vakavasti otettava sarja? mietittii tosiaa tyttöjen kaa et onks tuottajat yms huomannu kuinka Glee on menestyny ja päättäny testata samaa Greyn Anatomiassa... jos näin on nii voin kertoo, että muhun ei ainakaa tehonnu, päin vastoin! :-D

siis noi monet biisit oli iha hyviä ja kaikkee, aion latailla niitä vähä iPodille, mut nimenomaan! kuunnella niitä voi, mutta ei kattella! en tiä oltiinko me ainoita keihin tää kyseinen Grey jakso vaikutti tälläi syvästi, mut toivon tosiaa hartaasti, että toi linja ei oo tullu jäädäkseen, vaan Greyn Anatomian tuottajat ja ohjaajat tulee mahdollisimman nopeesti järkiinsä ja lopettaa tollasen pelleilyn, jotta saan lempisarjani takasin!

sellasta siis viä tähä iltaa :-D huomiseen!

2 kommenttia:

  1. siis tän on pakko olla läppä........... en ees kato tätä sarjaa ja olin sillee whatcha say :D:D:D t:s

    VastaaPoista
  2. tän on pakko olla läppä, tää on läppä! :D ei mut oikeesti !! ihan kamalaa, varsinki ku tää ei ollu läppä vaikka takki on! :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...