keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

my make-up may be flaking, but my smile still stays on

vihdoin toivepostausta kehiin! eli kuten oon jo jonkin aikaa lupaillu, nii nyt vihdoin tää meikkipostaus. älkää kuitenkaa odottako mitää suuria uutuksia tai valaisevia meikkausvinkkejä, sillä mä oon oikeesti tosi huono meikkaaja, oon itseasiassa opetellu tollaset rajaukset yms vasta tässä lukion aikana ja siltiki ne on aina vähä nii ja näi :-D lisäks mun meikki on ihan maailman eniten perus, just siks etten viittii kauheesti alkaa kikkailee minkää luomivärien kanssa (paitsi juhlissa!) ku en kunnolla osaa. ja lisäks varotus, kuten monet teistäki varmaa tiätää, mä oon just nii perusteellinen et ku teen jotai ni teen sen sit perusteellisesti :-D eli perusteellinen on myös tää meikkipostaus.. mut koittakaa kestää ja toivottavasti joku edes tykkää tästä :-)
(ps noiden kuvien värit vaihtelee kauheesti ku yritin ottaa mahd luonnonvalossa, ja älkää välittäkö siitä et noi on tollai vammasen läheltä, halusin korostaa meikkiä eli kasvoja u know :-D)



alotusvaihe on tämä: karmee :-D en tajua miten saanki joka aamu itestäni edes vähän ihmisen näkösen! en tykkää yhtää mun kasvoista ilman meikkiä, mut nykyään oon tottunu jo, enkä todellakaa meikkaa esim. kotona tai jos muuten vaa ryönäilen jossai tyttöjen tai Ramin kanssa. mut anyway, toi on siis lähtötilanne rasvausten yms jälkeen! en osaa oikein meikata hiukset auki joten aina aamusinki laitan ne kiinni, myös tollane joku normaali paita ois outo ilmestys mun meikatessa, nimittäi yleensä meikkaan aina joko yöpaidalla tai sit topilla. tärkeetä tietoo hei seuraava kohta NYT


pohjustus alkaa näistä: Maxfactorin Second Skin Foundation- meikkivoide, sävy 040 Creamy Ivory, Make up Storen tollanen peitejuttu josta en tiä sen enempää koska se on äitin mut käytän sitä aina :-D eli siis iha eka levitän meikkivoiteen, yleensä käsin tai joskus tolla sienellä. tykkäsin siitä Maxfactorin jostai vanhasta meikkivoiteesta jonka tekeminen yllättäen lopetettiin joten oon siirtyny tohon ja toi on kyllä tällee ku on suhteellisen hyvä iho, nii tosi sopiva! aika kevyt mut tasottaa silti sillai sopivasti :-)

tosta MakeUpStoren jutusta ois tietty voinu ottaa kuvan tuolta sisältä jos ois ollu fiksu, mut anyway toi on sellane kolmen sävyn peiteväri. eli siinä on punertava (joka peittää ainaki mun tummat silmänaluset loisteliaasti) kellertävä (joka tehoo punasuuteen ja peittää näpyt) ja sit sellane iha vaa "ihonvärinen" (jota tuikin vähä sinne sun tänne). toi on ollu tosi kätevä ja hyvä tuote, meillä onki useimmiten äitin kaa kinaa et saanko ottaa sen mukaa jos oon vaik viikonlopun poissa ku sekää ei haluis olla ilman tota :-D



tää on siis tilanne meikkivoiteen ja ton peitejutun jälkeen, ainaki vähä parempi ku toi edellinen kuva sanoisin :-) tostaki kuvasta näkyy jo vähän, että vaikka mulla on kaikkein vaalein sävy tosta meikkivoiteesta, ni tälläi ihan ihan lopputalvesta ku kaikki väri on tyystin poissa eikä uutta oo vielä tullu, ni toikin on mulle liian tummaa :-( rasittavaa olla tälläne valkonen valas iu!



loppusilaus pohjustukseen tulee sitte näillä: Lumenen Natural Code Shine & Redness Eliminator ja Lumenen mineraalipuuteri, sävy 03.
toi kiillon ja punasuuden poistaja on mulle suhteellisen uus tuttavuus, äiti osti sitä ehkä joskus vuosi sitte itelleen mut mä heti nappasin sen omaan käyttööni :-D toi oikeesti toimii ainaki mun iholla! tolla vihreellä osalla siis poistetaan punasuutta ja toi nude on sitte kiillonpoistaja. tykkään kyllä tosta ja veikkaan et toi ei oo kauheen kallis, koska on Natural Code, eli kannattaa kokeilla jos naama kiiltelee tai punottaa!

Lumenen puuteria taas oon käyttäny siitä asti ku aloin ekoja kertoja meikkailla joskus 6. (?) luokalla. sillon toi ei vielä ollu mineraali, ja käytin aina sitä meikkipuuteria. sit ku toi vaihtu tohon mineraaliversioon, ni samalla ajattelin et haluun ihan tota normaalia puuteria, ei meikkipuuteria, koska käytän kuitenki meikkivoidetta enkä halua olla mikää kauhee pakkelinaama :-D


tässä siis puuteroitu naama, kuvassa ei ehkä huomaa eroo edelliseen kohtaan, mutta oikeessa elämässä en vois koskaan lähtee minnekkään pelkällä meikkivoiteella! ainakin mun iholla se menee ihan järkyttävän näköseks ja sillee inhottavasti kuluu pois, joten se on kiinnitettävä puuterilla!




seuraavaks on siis poskien vuoro. ennen käytin AINA aurinkopuuteria, mut nykyää oon alkanu vähä kallistuu ton poskipunanki suuntaa, eli laitan jompaa kumpaa fiiliksestä riippuen. jotain mun on poskiini kuitenki maalailtava, koska muuten mun naama näyttää muodottomalta pullerolta :-( aurinkopuuterina oon nyt viimeaikoina käyttäny tota Lorealin Glam Bronze, sävy 102. mut nyt sen käyttö taitaa ikävä kyllä loppua sillä huomasin nyt ku aloin meikkaa et sille on käyny noin.. tykkäisin et aurinkopuuteri on sellanen ruskee eikä oranssi, eli jos joku tietää jonku hyvän ni suositelkaa please :-)

poskipunana käytän vähä millon mitäki, mut nyt oon käyttäny tota Hennesin perus Cheek Blush, jossa on montaa sävyä ja toi on tosi hyvä, mutta ylläri pylläri senki valmistus on vissii lopetettu ku en oo ainakaa Tampereen Henneseillä enää törmänny :-(



tänää laitoin siis vähän molempia, aurinkopuuteria tonne "poskikuoppii" eiku mikskä noita sanotaa :-D ja sit poskipunaa poskipäihin! ja niinku joku on täälläki huomauttanu, mulla tuppaa usein käymää nii et tota aurinkopuuteria tulee pikkasen liikaa, joten yritän iha hirveesti hillitä sitä nykyisin!



kun iho on saatu kuntoo, on sit silmien vuoro! oon varmaa ennenki kertonu et oon testaillu varmaa kaikki Stockmannin ripsivärit läpi, mutta tällä hetkellä mulla on käytössä kaks suosikkia Lumenen Blueberry Volume mascara ja MaxFactorin Masterpiece Max. käytän noita vuorotellen tai joskus toinen kerros toista ja toinen toista :-D taivutan mun ripset aina, koska muuten ne vaan sojottaa eteenpäi iha tikkuina.




tulipas noista vasemman silmän ripsista paakkuset.. mutta tosiaan tykkään et mun ripset on erotellut ja taipuisat ja kyl ne ny yleensä ainaki suunnilleen sellaset on :-) ripset onki ehkä mun kasvojen paras puoli ja niistä yleisimmin saanki kehuja.




nää on nyt ehkä vähä epäloogisessa järjestyksessä, mut tässä järjestyksessä yleensä meikkaan, eli ripsien jälkee kulmat! niihin käytän tollasta random eyeliner kynää Lyralta ja Lumenen kulmakarvageeliä!



ennen inhosin mun kulmia yli kaiken, mut nykyään oon oppinu niistäki tykkäämään! mua vaa ärsyttää ku ne on niin paksut, siis ei sillai et kulmat ois paksut vaan siis tarkotan sitä että yks kulmakarva itessään on tyylii paksumpi ku mun hius :-D yleensä kulmat on sellaset ohuet ja helposti rajailtavissa, mut mulla on tollaset karvakasat, onko ärsyttävämpää! oon myös maailman huonoin muotoilee kulmia, mikä ehkä näkyyki kuvasta.. mut anyway, laitan siis tota Lyran rajauskynää antaa vähä väriä mun harmaisii kulmii ja sit muotoilen ne tolla geelillä, koska se on sen verran järee ase et tehoo noihinki :-D




kulmien jälkee laitan vielä silmämeikin loppuu. silmä meikkiin käytän tollasta Dermosilin Eye Pencil, se on aikalailla samanlaista ku eyeliner kynä, mut vähä pehmeempää ja tulee sellane "utusempi" lopputulos :-D

lisäks laitan yleensä tota Rimmelin Glam Eyes eyelineriä, ruskeena. pitäs kyllä ehkä ostaa mustakin mut tykkään tavallaa tosta ruskeesta ku siitä tulee sellane vähä pehmeempi lopputulos.


tässä kuvassa näkyy siis toi Dermosilin kynä. laitan yleensä sitä tollai suhteellisen ohuesti, mut nii et se kuitenki näkyy! koska toi on nii paksua nii sitä on vaikee saada ihan ihan tonne ripsien rajaan, joten sinne laitan sitte sitä Rimmelin eyelineriä:


tossa huonossa kuvassa näkyy siis lopullinen silmämeikki! toi on kyllä yleensä ihan maximi miten paljon voin laittaa silmämeikkiä, sillä mulle ei sovi mikkää suuren suuret silmämaalaukset, näytän jotenki kauheen pulleelta ja pienisilmäseltä :-D




titttididiii, tässä on siis lopputulos! vaikka ite sanonki, ni huomattavasti parempi ku tossa ensimmäisessä kuvassa :-D tällänen on siis mun perusmeikki, juhlameikistäki voin tehä postauksen kunhan ehdin, mut eipä siinä kauheesti uutta oo tähän verrattuna vähä ehkä enemmän rajausta, glitteriä ja vähä luomivärejä, ja tietysti juhliin meikkaan hieman huolellisemmin!

tässä kaikki tältä päivältä, huomenna palaillaa ainaki yhen ajastetun kuvapostauksen ja jonkun näkösen asu yms postauksen kanssa :-) hauskaa keskiviikkoo, ja muistakaa tsekkaa uus Stage ja kannustaa TYK:iä, älkääkä unohtako myöskään Greyn anatomiaa ja Maikkarin pääministeritenttiä! :-D

7 kommenttia:

  1. Oi miten tarkka, selkeä, huolella tehty ja iloinen meikkipostaus! :)

    Oliko hyvä tuo Lorealin Glam Bronze- aurinkopuuteri? Onko enää edes myynnissä ja onko se sellainen ruskea eikä oranssi niinkun mainitsit?
    Mulla oli täydellinen aurinkopuuteri n. vuos sitten, tarkkaa nimeä en muista, mutta Lumenen sellainen iso, reilusti kämmenen kokoinen täydellisen jäljen jättävä ja sopivan tumma! Oli kyllä riittoisa ja eikä kalliskaan laatuunsa nähden ja ennen kaikkea just sellanen hömmm. TÄYDELLINEN:D
    Harmi vaan etten sen loputtua ole löytänyt mistään samallaista enää, liekkö valmistus lopetettu:( mut suosittelen ehdottomasti jos vaan jossain kaupassa satut törmäämään!:)

    VastaaPoista
  2. kannattas ehkä ensin laittaa eyeliner ja sitten vasta ripsari, saa helpommin ripsen tyveenkin ja siistimmin kun ei tarvi varoo ripsiä! :) niin mä ainakin ite teen, ja niin mulle on tehty kun oon ollu meikkattavana, paitsi mulla on kans ollu tota rimmelin eyelineria ja se leviää aika helposti, et sit pitää antaa kuivuu vähäse ennenku taivuttaa ripsiä ja laittaa ripsaria. mut jos oot ton huomannu paremmaks niin do it your way! :D

    VastaaPoista
  3. anonyymi 1: voi kiitos kommentista! :))

    siis oon ihan tykänny tosta aurinkopuuterista kyllä, mut se on ehkä vähä liian oranssi silti :s mut siinä oli siis niinku kaks sävyy tummempi ja vaaleempi ni pysty sillai sekotteleen :)

    ja kiitti vinkistä, tiän itseasias mitä aurinkopuuteria tarkotat!! yllättäen senki tekeminen on varmaa lopetettu niinku kaikkien hyvien meikkien aina :D mut pitää kyl kokeilla jos törmään! :))

    anonyymi2: hihi, joo toi vois olla ihan hyvä vinkki! :D mut jotenki mua just ärsyttää ku taivutan ripset ni varsinki aamulla kiireessä ne eyelinerit heti sillai kuluu.. mun meikkaus on muutenki nii epäammattimaista tai siis teen kaiken just niinku ei pitäs :D haha

    VastaaPoista
  4. noni, just nii.. kaikki hyvien meikkien valmistus lopetetaa, pitihän se arvata.. mut mielellää otetaa vinkkiä vastaa jos teet uusia hyviä löytöjä (ei oranssien!)aurinkopuutereiden keskuudesta.;)

    VastaaPoista
  5. oikeesti! toi on nii rasittavaa ku aina ku löytää just sopivan ni heti lopetetaa! :D
    joo kerron ihmeessä! :) ite ajattelin seuraavaks testata Lumenen Natrual Code sellasta missä on poskipuna ja aurinkopuuteri samassa, mun mielestä se ainaki näyttää tosi ruskeelta :) kerron tuloksia heti ku saan sen käsiini ja testiin! :D

    VastaaPoista
  6. en suosittele sitä ! oli nimittäin testissä viime kesänä(?) Siitä tulee mielestäni tosi outo väri, kun punasta ja ruskeaa sekaisin ja jotenkin tönkkö.:D lisäksi aivan liian vaalea oli minulle loppukesästä että ihan puuterista meni. miinusta myös se pakkaus ku se on nii pieni ja kaksi eri väriä nii menee helposti sekaisin keskenään ja tosi huono lopputulos!

    VastaaPoista
  7. aa voi ei, koska olin ihan toivossa siitä et se ois just hyvä :( ehkä pistän äitin rahottaa ja et se ostais sekä sen, että jonku toisen ni vois vähä vertailla :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...