tiistai 12. huhtikuuta 2011

hair done, every thing done!



drake - fall for your type >> kuunnelkaa tota nii tää postaus ei oo vaa tylsää hiusasiaa! :-D


eli siis niille joiden korvia tää juttu ei vielä ollu ehtiny tavottaa, niin eilen oli taas mun ja Hellan aika suunnata yhteiselle kampaamoreissulle Tampereen Pyynikintorin I.L.O:n. tällä kertaa molemmilla oli suunnitelmissa vähä suurempaa muutosta, ja sitä saatiin ja vieläpä erittäin hyvällä lopputuloksella :-)

mullahan oli täällä kuviaki siitä millasen tukan haluaisin, no vein sitte samat kuvat Hannelle kampaamoon ja totta kai tiesin että ei mun hiuksista kerralla noin vaaleeta saa, mutta ihmeen vaaleeks päästiin eikä tullu sellasia ällöttäviä oransseja kohtia! (ok pari kuparisempaa raitaa löytyy, joista varmaa kehittelen aika tehokkaasi jonkun kriisin itelleni vielä tässä muutaman viikon sisällä, kuten aina :-D) sitten lopputulokseen, mut sitä ennen saanen huomauttaa että noiden kuvien värit vääristää vähän, eli oon sitä mieltä et tukka on hivenen vaaleempi ja nätimmän värinen luonnossa, mutta eiköhän näistä hiuksista parempiaki kuvia tulla vielä näkeen :-) tässä kuitenki pari:








please älkää huomioiko mun vammasia ilmeitä ja noita tyhmiä kuvakulmia, yritin vaa saada noi hiukset näkyy mahd hyvin!


tukkaan ei siis tehty muuta ku ihan vaan vaalennusaineella laitettii aika paksuja raitoja suhteellisen paljon, pesupaikalla siinä käytettii vielä jonkunlainen taittava sävy, ettei siitä tulis kauheen keltanen! onhan se keltanen silti, koska mulla on nii paljon punapigmenttia omissa hiuksissa et vetää väkisinki vähä keltaseks :-( mutta toi on aika kiva vaikka ite sanonki! ens viikolla vaa alotan pienen hopee kuurin ja toivon parhaani että toi aurinko tuolta alkais paistaa nii nää vaalenis entisestään (viimeistään Kyproksella sit!) :-) mulle myös varattiin jo seuraava aika toukokuun lopulle, just ennen lakkiaisia ja sillon ois luvassa väriä, luultavasti jotain viileetä vaaletta beigee, eli tukasta saatais toivottavasti tasavärisempi, mutta silti vaalee ja ennen kaikkee luonnollinen! katotaan mitä tuleman pitää, mutta tähän ns. välivaiheeseenki oon tosi tyytyväinen :-) ja nyt on ainaki huonot latvatki leikattu joten kasvatus saa Loimaa-kampaajista huolimatta jatkua hyvää vauhtia!
mitä mieltä te ootte, hieno vai hirvee vai jotain siltä väliltä? :-D

seuraavat pari tuntia mulla varmaan kuluuki lueskellessa noita rästiin jääneitä blogeja läpi ja iha vaa rentoutuessa Hellan kanssa kotona hyvän ruuan merkeissä, huomiseen siis! :-)

4 kommenttia:

  1. eihän toi oo yhtään keltanen!!! tosi kivat! kesä tukka!! :)

    VastaaPoista
  2. on se ehkä joistai kohista vähäse :s mut kiitos paljon :) itekki kyl tykkään!

    VastaaPoista
  3. paljo tua kampaamos maksaa värjäys missä käyt?:)

    VastaaPoista
  4. se vähä vaihtelee ja tietysti riippuu hiusten pituudesta, mut siis multa ollaan yleensä otettu sellanen 93-95 euroo :) siis sisältäen sekä värin että leikkauksen!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...