keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

what to wear

kuten eilen lupailin ni tulin nyt iha nopeesti pistään teille pari asukuvaa tänne, ennen ku suunnataa Hellan kans hakee Sarkkua ja matkataan Saaralle istuun iltaa koko porukka! :-) ensin siis tän päivän työasu:


vasemman puolimmainen eli
  • ruutupaita Topshop (Hellan kaapista!)
  • farkkuleggarit Vila
oli siis mun oikee työasu tänää, ja just ku joku ehti kommentoimaa et tykkään mun asuista aina, ni nyt tosta en niin tykänny! jotenki toi paita ei imarrellu mua yhtää ainakaa noiden housujen kanssa. aika ajoin asu oli kuitenki kiva, niinpä aloin miettii oisko se ollu ihana jotenki toisin yhdistettynä. jos en ois menny töihin oisin varmaa tehny asusta tollasen ku tossa oikeen puolimmaisessa kuvassa eli
  • ruutupaita Topshop
  • farkut H&M
  • nahkavyö Gina Tricot
ja laittanu tukan sotkunutturalle ja parhaassa tapauksessa lisänny vielä asuun sopivan jenkkihuivin. tollasilla pienillä muutoksilla hivenen tylsästä asusta tuli musta tosi ihana, eli ongelma ratkastu taas kerran :-) mitä mieltä te ootte, kumpi noista asuista on hienompi? vai onko kumpikaan?


illan istujaisiin halusin sit vaihtaa vaatteet, jotain kivempaa ja ees vähä juhlavampaa! tässä kuva:


pohdin itseasiassa jonkin aikaa mitä laittaisin illaks päälle, jotai mukavaa koska kuitenki syöpötellään, kivaa mutta ei liian juhlavaa eikä kuitenkaa vielä iha mitää kesäasua vaikka sisällä ollaanki. no lopputuloksena oli sit tollanen kesä-talvi-kompromissi, täydellisin farkkumekko ikinä ja karvahattu :-D mun mielestä toi toimii ja tästä asusta tykkään, entäpä te?
  • farkkumekko Vero Moda
  • sukkahousut Gina Tricot
  • karvalakki Seppälä

nyt mulla alkaa oikeestaa olee jo kiire, pitäs vielä syödä vähä ranskiksia, vaikka ei kauheesti enää himottais ku poltin käsivarteni siihen pelliin äsken :-( miten voin onnistua?? no ehkä kuitenki syön ja sitte lähetää kirmaa sinne Saaralle päin, illasta lisää huomenna, heippa ihanat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...