maanantai 18. huhtikuuta 2011

this one gets my vote!

eilen se suuri päivä sitte oli! mun mielestä vaalirauhan kunnioittamiseks ei ois riittäny pelkkä liputus vaa ois saatu sulkee kaupatki yms :-D no ok ei ihan, mut innokas äänestäjä olin kyllä ja pidin huolta et muutki hoitaa kansalaiavelvollisuutensa, tai siis oikeutensa! suhteellisen huonostihan siinä sitte kävi, mutta ehkä me ei nyt mennä tässä blogissa sen enempää toho politiikkaan, vois syntyä vaa riitaa! jätetää siis noi äänestysjutut muuten ulkopuolelle, mutta voin kertoo et mun vaalipäivä ainaki oli ihan mahtava, toivottavasti teilläkin :-)

nukuin iiiihanan pitkää pitkästä aikaa iha rauhassa, laittauduin rennoissa meiningeissä ja suunnattiin äitin ja isin kanssa äänestään! olin onneks viime hetkillä lauantai-iltana päättäny ehdokkaani, joten siinä ei ollu ongelmaa. hui oli vähä jopa jänskää siä kopissa kirjotella sitä numeroo ja oli jotenki kauhee aikuinen olo, ihan ku vois vaikuttaa asioihin! :-D nii mun piti olla puhumatta siitä äänestämisestä... no ehkä siis esittelen kuitenki mun vaalipäivän vaatteet:



pitihän sitä ees vähä yrittää olla virallinen, siks toi kauluspaita!
  • kauluspaita H&M
  • neule Gina Tricot
  • farkkuleggarit Vila
  • toppi Gina Tricot



ulkoasuna toimi toi mun uus ihana täydellinen kevättakki Hennesiltä! mistä tuliki mieleeni et julkasen sen shoppauspostauksen huomenna ni näätte loputki uudet jutut :-)


äänestämisen suoritettuani suuntasin kaupan kautta Ramille ja tosiaan loppuilta kuluki sitte tän herran seurassa

<3

ja anteeks jos hehkutan, mutta oli niiiiiiin kiva nähä "pitkästä aikaa" :-D ilta oli iha kauhee mukava, pelailtii PES:iä ja Codia (musta tulee joku pleikkarihullu viä Ramin seurassa, oon oikeesti alkanu innostuu noista peleistä :-D) ja Ramiki kävi suorittamassa kansalaisvelvollisuutensa! illaks tultiin tosiaa meille syömää herkkuruokaa ja seuraa vaalivalvojaisia, tulihan siinä taas jutskailtua ja pelleiltyä kaikenmoista ja hauskaa oli :-)

tänää ei sitte oo tapahtunu kerrassaa mitää ihmeellistä, muuta ku taas se parisuhteen painajainen ku joutuu herää ja nousee töihin 7 tietäen et toinen nukkuu tyylii siihe saakka ku ite pääset töistä :-) mahtavaa.. mut kyllähä tähänki tottuu ja raha on iha hyvä motivaatio aina ;) nyt kuitenki lähen suihkun kautta kävelylle ja palailen asiaan huomenna, jos Blogger vaikka suostuis julkasee sen shoppauspostauksen ajastettuna! hauskaa maanantaita :-)

2 kommenttia:

  1. en haluais olla pilkunnussija mutta....

    eks ton "din favoriter" pitäs olla ennemminkin "dina favoriter" kun se on monikossa :-)

    VastaaPoista
  2. haha :D et haluis olla mut oot kuitenki :D
    ja jep, kyllä pitäis:) päässy näköjää mun ruotsi vähä ruostuu, mut kiitti ku huomautit, korjataan:)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...