maanantai 4. huhtikuuta 2011

weekend full of catwalk, gossip, drinks and laughing



viikonlopun hittibiisi! nicole scherzinger - don't hold your breath

otsikko kertoo paljon :-D mutta lisäyksenä kuten jo aiemminki sanoin, oon aivan rättipoikki! aika paljon kertoo jo se et eilen ku Rami tuli meille yöks, simahdin saunan jälkee heti ku alettii kattoo leffaa.. mä, siis mä en koskaa nukahda kesken leffan ja musta ja Ramista se on aina Rami joka nukahataa ekana! 10 tunnin yöunet pitkästä aikaa oli siis ansaitut, mutta silti väsyttää. mut anyway, viikonloppu kulu Loimaalla hauskoissa merkeissä! eli niille jotka ei oo koko jutusta aiemmin kuullu niin oltiin siis Loimaan messujen muotinäytöksessä malleina tyttöjen kanssa. täällä lisää.

ajettiin siis Loimaalle perjantaina meiän kauppakassi Peugeotilla joka oli suhteellisen täynnä neljän tytön viikonloppukamoista! koko matka kulu joko hysteerisen naurun tai politiikasta puhuhmisen merkeissä, ehittiin kuitenkin ajoissa perille ja päästii heti vetää kenraalia lauantain näytöstä varten. ilta oli raskas mutta hauska ja jänskä :-D yövyttiin Saiman ja Suvin (muotinäytöksen järkkääjät) kodeissa ja kämpille päästiin vissii kymmenen maissa, syötiin, juoruttiin, käytii suihkussa ja äkkiä nukkuun!


perjantain asu onki täällä nähty suunnillee samanlaisena ennenki, mut väliäkös tolla! halusin jotai mukavaa ajomatkaa varten, eli leggarit!
  • "kultanen" paita/tunika H&M
  • legginsit Gina Tricot
  • karvajuttu Sokos
  • toppi Gina Tricot

lauantaina herätys oli tittidii kello 7! en muista koska viimeks oisin heränny noi aikasin viikonloppuna tai koska viimeks oisin ollu noin väsyny ja hirvittävän näkönen aamulla.. onneks me lähettii suoraa Loimaan ammattiopistolle kampaamotuoleihin istuu, otin pikkutorkut siinä ku mun tukkaa kreppailtiin ynnä muuta hauskaa. sen jälkee meikattiin luojan kiitos aivan itse, ja lähettii suuntaa kohti messupaikkaa. ennen näytöstä kaikki oli aika paiseissa ja jännityksissään, mutta loppujen lopuks koko show meni loistavasti ja katsojiakin riitti! meitä jotenki ei kauheesti kiinnostanu jäädä muuten tutkii noita messuja, ku paneelikeskusteluki oli jo menny ja poliisit oli ulkona räntäsateessa, niinpä lastattii auto täytee naisia ja lähettii Hesburgerii (Loimaa on lähellä Turkua eli mäkistä sai vaan haaveilla..) ja sitä kautta kämpille ottaa päikkärit!


lauantain asu oli aika perus, mutta käskettiin laittaa nappitettava paita ettei hieno kampaus mee pilalle, joten mähän sit laitoin! ps anteeks toi vammanen rajaus, toi kampaus ois saattanu hämätä teitä..
  • kauluspaitatunika H&M
  • toppi Gina Tricot
  • farkkulegginsit Pieces


joku ihana poitsu suostu ottaa kuvia mun kameralla meiän näytöksestä, kaikki kuvat musta vaan oli ihan kamalia, mut pojat oli aivan ihania ja lapsimallit joista ei nyt oo kuvia oli hurjan sulosia, ja siis kyllä me tytötki oltii iha loistavia! ps me mallit ei saatu vaikuttaa meiän vaatteisiin eikä kampauksiin millään tavalla.



sitte päikkäreitte jälkee lauantai-ilta jatku laittautumalla ja alottelulla Suvin asunnossa. siitä suunnattiin koko malliporukan kanssa paikalliseen pubiin istuun iltaa, jonka jälkeen matka vei meidät Seurahuoneelle, uskokaa tai älkää niin nimestä huolimatta se on Loimaan hienoin (ja kenties ainoo) yökerho. ku me mentiin sinne, ni siellä oli meiän lisäks ehkä 5 ihmistä, mut koska meitä oli iso porukka se ei haitannu menoo sitte yhtää. tanssittiin (kuulitte oikein mäkin tanssin) iha fiiliksissä koko ilta ja pidettiin tosi hauskaa.



baariin yritin laittaa mahollisimman perusvaatteet, koska olin kuullu juttua et Loimaalla porukka ei panosta iha samalla tavalla ku täällä, ni en halunnu erottuu joukosta jonain hepene prinsessana :-D toi "toppi" on oikeesti mekko jota oon vihannu käytännössä katsoen aina, en tiä miks ihmeessä ostin sen joskus ysillä, mut nyt keksin sille käyttöö tollai, ja näyttää musta tosi kivalta ja just sopivan juhlavalta :-)

  • mekko/toppi Vila
  • farkut H&M


seuraavana aamuna kellon soidessa 8, ei enää ollukkaa nii hauskaa, mutta alkohan ne fiilikset siitäki sitte nousta ku päästii pois kampaajalta :-D sunnuntain näytös ei jännittäny ketään enää yhtä paljon, vaikka tolla kauheella väsymykselläki saatto olla osansa siinä! mutta hyvin se joka tapauksessa meni ja Loimaa tykkäs meistä. näytöksen jälkee heippailtiin muut mallit ja lähettii pakkaamaa, matka kotiin oli taas aikalailla sitä hysteeristä naurua ja viikonlopun tapahtumien kertaamista viidenteen miljoonanteen kertaan :-D



tässä viä kuvia backstagelta kummiltaki päiviltä! noissa näkyy vähä noita meiän kampauksia ja vaatteita, kaikki osaa varmaa päätellä et mitkä on niitä meiän omia vaatteita ja mitkä muotinäytösvaatteita :-D tosiaan mun käskettiin painottaa, et me ei saatu ite päättää meiän kampauksia eikä vaatteita!


kokonaisuudessaan reissu oli oikeesti superhauska ja toi näytöshommaki oli tosi kivaa :-) porukka oli loistava ja pitää ehdottomasti treffailla uudestaanki vielä kevään aikana ennen ku kaikki erkanee ulkomaille! kiitti koko porukalle ja erityisesti Saimalle ja Suville jotka järkkäs meiät mukaa toho juttuu!

nyt lähen jatkaa tota Hullujen Päivien kuvastoo ja illalla tulee todellinen tv-putki, aion vaan rentoutua ennen ku alkaa rankka työviikko! heippa hei kaikki ihanat :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...