keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

oh you both looked happy

mulla on nyt iha hävettävän vähä kuvia näiltä parilta viime päivältä, itseasiassa mulla on tasan yks kuva ja seki on suhteellisen tylsä kuva tän päivän asusta :( mutta ei voi mitää ja näillä mennää vai kuinkas sitä sanotaa! ja kuulumisia kyllä on kerrakseen tai ainaki tekstiä riittää...

eilen ois periaatteessa ollu jopa kuvaamisen aihetta, mutta yllättäen kamera oli kotona juuri silloin :-) päivä kulu mitä suurimmissa määrin Ramin seurassa, vaikka tulihan mun Hellan ja Vilman kanssaki pikku kauppareissu tehtyä! töistä suuntasin siis Ramin luokse ja aika pian meille tuliki nälkä... no kuinkas siinä sitte kävikää.. toi Ramin keskustaan muuttaminen ei ollu meiän kannalta iha nii hyvä asia, koska Hook on lähestulkoo takapihalla ja Panchoonki kävelee ehkä 2 minuuttia, voitte varmaan arvata mitä tää tarkottaa? :-D eilen sitte nälissämme tosiaa suunnattiin sinne Hookkii siiville, eikä voi muuta ku taas kehua, ja kiitokset niille Ilveksen lätkäpelaajille jotka joskus aikoinaa on alottanu tän Tampereen siipiperinteen, ilman teitä mulla ei olis lempiruokaa! (plus olisin varmaa parisen kiloo hoikempi.... :-))

anyway Hookin jälkee vuorossa oli pieni kävelyretki, vaikkei suinkaa iha vapaaehtosesti, joka tapauksessa mielelläänhä tuolla eilen tepasteli ku aurinko vaa porotti ja lämmintä oli! oisin oikeesti voinu luulla että on kesä! tunne meni nopeesti ohi sillä kauppareissulla auringon laskettua, ja säälinki Ramia sillai iha vaa vähäse ku se joutu siä kymmeneen asti tuomaroimaa futista shortseissa! ei tuolla ny sentää nii lämmin vielä oo, valitettavasti. no pelinsä jälkee Rami matkas taas tänne meille ja alettii taas tutkii mahdollista Riikan matkaa, toivottavasti varaus hoituu jo tällä viikolla ;)




keskiviikon asu näytti tältä, ps hienot sukat :-)
  • paita Gina Tricot
  • farkkuleggarit Vila
  • toppi H&M

jos eilen tuntu kesältä, ni tänää herätessä tunne oli hivenen toisenlainen... en oo pitkää aikaa ollu noi väsyny ja uupunu, lisäks tilannetta ei helpottanu yhtää se että ulkona sataa räntää ja parin tunnin päästä pitäs lähtee pikkulasten kanssa ulos.... no kyllähän siitä työpäivästä selvittiin iha kunnialla, ja tarkotuksena oli että tälläki hetkellä olisin kahvittelemassa Sohvin ja Vilman kanssa, mutta kuinka voi suvulla olla näi huono tuuri, vihdoin ku tapaaminen oli buukattu ni eikös joku tietysti sairastu :( harmittaa, mutta toivotaan että pidennetyn viikonlopun aikana saadaa sovittua uus kahvittelu!

periaatteessa toi kaupunkihengailun peruuntuminen tältä päivältä oli iha hyvä juttu, sillä mulla on paaaljon hoidettavia asioita ja haluisin vihdoin ja viimein ottaa ne päikkäritki! joten ehkä lähen noihin puuhii nyt ja huomiselle on luvassa pientä ajastelua, sillä mulla on taas sen verran kiireinen (mutta mahti!) päivä luvassa, että reaaliajassa en ehi mitään päivitteleen, palaillaa huomisen tapahtumiin siis perjantaina, nyt hejdå ja hauskaa keskiviikkoa! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...