torstai 14. huhtikuuta 2011

different all the time

huhhuh onpas taas ollu rankka mutta kiva työpäivä! kello on puoli seittemän ja oon ehtiny vasta syödä ja vaihtaa vaatteet töiden jälkee, mutta oli ihanaa olla pienten puolella hoitamassa vauvoja :-) jos joku ei viä siis tienny et rakastan vauvoja yli kaiken ja oon iha vauvahullu :-D Ramiki kysy vähä pelokkaana että en kai varastanu sieltä ketää vauvaa itelleni! en sentää, vaikka mieli ois tehny, niin lutusia ne oli siä temmeltäessään :-)

kuten sanottu päivään ei oo kuulunu mitään sen ihmeellisempää, mut seuraavaks suunnittelin lähteväni tonne ihanaan aurinkoiseen kevätsäähän kävelylle/kauppaan! tekee mieli herkkuja, miks vaikka ei oo enää kaamos-aika? sain myös sellasia hyviä/huonoja uutisia että mulla on myös koko ens viikko töitä! hyviä siks että mun palkkasaldo alkaa pian lähennellä kolminumeroista lukua (Hennes ja Gina täältä tullaan :-D) ja siks et tykkään tosta työstä! huonoja uutiset oli siks, että se tarkottaa tyttöjen Kypros fiilistelyillan siirtämistä parilla päivällä, sekä aivan liian vähäistä Ramin näkemistä :( mistä tuliki mieleeni et voisin avautua (kaikki jotka elää kaukosuhteessa ja näkee parhaassa tapauksessa n. viikon välein, älkää lukeko paria seuraavaa lausetta!) eli siis kuten kerroin nii Rami lähti tiistaina mökille eli ei olla nähty sen jälkee, ja nyt kävi ilmi että hänen täytyy olla siä sunnuntaihin asti, koska hän toimii lentokenttätaxina :-D eli apua kamalaa hirveetä, voidaa nähä vasta sunnuntaina! varmaa pisin aika ku ollaa oltu näkemättä... tiän oon ihan kamala ku pystyn valittaa jostai parista päivästä mut silti! :-D kesää odotellessa...

sitte ilosempii asioihi, eli päivän asuun, joka tuleeki olee tän postauksen ainoo järkevä kuvitus:


asu näytti siis tältä ja se oli sillai ihan jees! ehkä oisin tykänny hivenen enemmän jos ois ollu farkut + vyö (ylläri taas..) mutta töissä on tyydyttävä joustavampii vaatteisii :-D toi paita on kyllä nii ihanan värinen et sen kanssa tykkään mistä vaa! harmi että se on oikeesti Hellan..
  • tpaita H&M
  • farkkulegginsit Vila
  • toppi Gina Tricot


mä en nyt oikein tiä oliks tässä postauksessa päätä eikä häntää, mutta tulipahan taas kirjoteltua :-) mulla on tänää vielä kauheesti kone asioita, vaalikoneita, yo-mekon kattelua/tilausta ja just tässä pähkäilin et uskaltaisinko jo laittaa Hennesin tilauksen menee vaikken vielä tarkkaa tiedä koska palkkani saan ja minkä suurunen se tarkalleen tulee oleen.. :-D sen verran himottais noi kesävaatteet (Kyprokseenki on enää kuukausi jepajee!) että ehkä sorrun, kyllähän se palkka sieltä tulee ennen ku lasku kalahtaa postilaatikkoo! nyt kuitenki sinne kauppaa ja asioille, eli huomiseen :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...