torstai 7. huhtikuuta 2011

some girls play the game

giiiiiiirls night's are the best! eilen meiän tytöillä oli yks näistä lukuisista ja kuten lupasin nii tulin nyt kertoilee siitä, vaikka musta tuntuu että nää mun tyttöjen ilta postaukset on aina samanlaisia, vaikka meiän illat on ihan erilaisia joka kerta :-D mut aina yhtä hauskoja (ootte varmaa nii kyllästyny kuuleen tota) valitettavasti kuitenki eilisillan kuvasaldo jäi hävettävän pieneks, mutta näillä mennään!



tärkee kollaasi.. :-D


vaikka noissa hienoissa kuvissa näkyy vaan Hella, Sarkku ja mä, oli Laura ja Saaraki kuitenki mukana! illan ohjelma alko jotenki yllättäen kauppareissulla, josta hamstrattii vähä kaikkee herkkuja ja mentiin Saaran keittiön pöydän ääree syöpöttelee ja juoruaan. juttua riitti, sillä koko porukalla tapaamisesta oli taas ehtiny vierähtää jonkin aikaa ja meille ku tunnetusti sattuu ja tapahtuu aina :-D millon ihmissuhdeongelmia tai iloja, millon yo-tuloksia ja työpaikkoja! puheenaiheet pyöri siis paljolti yo-tuloksissa, kesässä ja sen tapahtumissa, niissä ihmissuhteissa ja lahjojen suunnittelussa, unohtamatta tietenkää näitä perus Salkkarit, politiikka, yms :-D


en tiä miks mut aina ku vietetää iltaa Saaralla, joku laittaa kynsiä :-D niin siis eilenki, Saaralla on ihanimmat kynsilakat ikinä ja tein itelleni tollaset kynnet! okei tossa kuvassa ne näyttää tosi lameass, mut oikeesti ne on tosi kivat! asiasta sadantee, ilta veny taas jotenki yllättäen liian myöhäsee, normaalisti noiden tyttöjen kanssa ei voi koskaa olla liian myöhään, mutta tän aamusen kello 7 herätyksen takia ois voinu saapua kotii vähä aiemmin ku 12.. mut anyway hauskaa oli ja maanantaina nähdään taas!

tänää mun pitäis vielä ehtiä pakkaan sillä huomenna suunnataan kohti Keuuruta ja Allia jeeeeeeeeee <3 ihan paras viikonloppu tulossa taas kerran! lisäks oon lähössä vielä Ramille yöks, vihdoin pääsen tsekkaan sen uuden kämpän :-) tai siis oonha mä siellä ennenki käyny kyläilee Ramin kämppisten luona sen kanssa, mut oha se eri juttu nähä se ekaa kertaa ihan Ramin talona! nyt taidanki nostaa perseeni tästä koneelta ja lähtee hoitaa kaikkia hommia. viikonlopun aikana on tulossa näillä näkymin vaan yks ajastus, koska mulla ei yksinkertasesti oo aikaa tehä enempää :-( mutta niitä teiän toivepostauksia on tulossa, älkää pelätkö! sunnuntaina sit kunnon juttua taas, lupaan ottaa paljon kuvia! heippa ja hyvää viikonloppua joka mulla alko nyt! :-)

4 kommenttia:

  1. siis onks ton yhen nimi oikeesti hella

    VastaaPoista
  2. :D ei. vaik jos et tienny ni Hella on iha oikeesti nimi! mut siis meiän Hellalla se on pelkkä lempinimi koska joskus 7. luokalla oltii Hellan kaa sitä mieltä et sen oikee nimi on ruma :-D
    ei Sarkunkaan oikee nimi oo Sarkku?

    VastaaPoista
  3. miks sulla on toi orava päässä sisällä, ruma (sisällä ja ulkona)

    VastaaPoista
  4. kuten tossa edellisessä postauksessa lukeeki ni laitoin sen sisälle siks koska en halunnu asusta liian kesästä ku on kuitenki vielä kevät :D ja mitä sen rumuuteen tulee ni musta se on täydellinen tykkään iha sikana :)

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...