maanantai 11. huhtikuuta 2011

"what happens in keuruu stays in keuruu"

älkää säikähtäkö, en oo todellakaa tehny mitään tyhmää, toi otsikko oli vaan joku huono läppä :-D mutta nyt siis viikonlopun kuulumisia Keuruulta!

matkaan lähettiin perjantaina, mut ja Hellan tuntien noin tuntia alkuperäsestä aikataulusta jäljessä, mutta se ei haitannu mitään! matka suju Ramin navigaattorin avulla varsin lepposasti muutamia paniikkiakohtauksia lukuunottamatta. saavuttii Keuruu cityyn siinä puol seittemän aikoihin ja mentii tutkii Allin talo läpikotaisin :-)






matkaan lähin tälläsessä asussa, rento mutta nätti :-) (kuulostipa tyhmälle..) oli muuten aivan ihana ku pärjäsin koko viikonlopun pelkällä nahkatakilla ku oli nättiä ja kaunista ja aurinkoista!
  • paita H&M
  • farkut H&M
  • vyö Pieces
  • nahkatakki Only
  • huivi H&M
  • tennarit Reebok


aika pian Allille saapumisen jälkeen lähettiin mihinkäs muuallekkaa ku syömään :-D meiän perinneruoka Allin kanssa on jo kauan ollu siivet, eikä tästä perinteesta voitu tinkiä vaikka Spiikkariin ei päästykää! napattiin Anna mukaan lähettiin siis Keuruun ainooseen (?) siipipaikkaan Bella Seraan syömään ja ai että ku oli taas hyviä! ruoka ja seura oli parasta, joten illan hauskuus oli taattu. alettiin heti kuulla Keuruun uusimpia juoruja ja kertoilla Allille Tampereen kuulumisia, monen kuukauden näkemättömyyden jälkeen juttua ja naurua riitti pitkälle yöhön! Bella Serassa istuttii sulkemisaikaan saakka, jonka jälkeen lähettiin Keuruu-kierrokselle Allin Nissanilla. ajeltiin ympäri Keuruuta ja vierailtiin tietysti myös legendaarisella Keuruun ABC:llä. illan lopuks palattiin Allille, höpistiin pari tuntia ja käytii nukkumaa!



anteeks näistä kiusallisen näkösistä asukuvista :-D vaikka olin kuullu vahvasti juorua Keuruun tuulipukukansasta, päätin silti vaihtaa iltaa varten päälle jotain fiinimpää ja tykkäsin kyllä (taas kerran)
  • pitsipaita H&M
  • farkut H&M
  • toppi Gina Tricot
  • vyö Gina Tricot







lauantaipäivä alko piiitkään nukkumisella ja herkkuaamiaisella nam! sen jälkee oliki jo aika lähtee kauppaa ostaa tarpeita iltaruokaa (tortillat nami) ja juomaa varten :-) kaupassa vierähtiki vähä pidempää ja laittautumisaika jäi minimiin, mutta lopulta oltiin kaikki ajoissa valmiita, keilaukseen! kyllä uskokaa tai älkää Keuruullaki on keilahalli jossa voi jopa hohtokeilata! oon maailman huonoin keilaaja, mutta hyvässä seurassa sekin oli aivan superhauskaa :-D jäin tietysti lopulta häviölle, mutta eipä sekää ny haitannu, ihme kyllä! keilauksen jälkee lähettii sitte takas Allille kokkkaan niitä tortilloja jotka onnistu hyvin, johtuen varmaa siitä et delegoitiin toi jauhelihan paistaminen Allille :-)



keilaan olin fiksuna tytynä valinnu tälläsen astetta ihonmyötäsemmän asun, mutta väliäkö tolla, huono olisin ollu joka tapauksessa ja ainaki näytin hyvältä! :-D (omasta mielestä!)
  • housut H&M
  • paita Gina Tricot
  • vyö Gina Tricot
ps. oon näköjää ihastunu tohon farkut+vyö+paita x yhdistelmään, tuntuu siltä että muuta mun päällä ei nykyään nähäkkää! pitää alkaa keksii vähä jotai muutaki välillä ku oon kauheen tylsä! :-D



en tiä kui hyvin tosta kuvasta erottaa, mut tarkotuksena oli siis kuvastaa tota mun keilaustaitoo :-) Hellalla ja Allilla tollaset 30 pistettä ja Veralla (ne tykkäs vissii et mulla on tälläne venäläistaustanen nimi, ehkä näytin eksoottiselta jei!) huimat 1 piste :-D no onneks en loppujen lopuks hävinny ku 10 pistettä!





parikymmentä senttiä pituuseroo, mutta ilmeisesti keilauksessa lyhyydestä oli hyötyä koska Alli oli ihan tulessa tuolla! :-D



hieno toi valo tuolla hallissa! :-D



savukone oli myös kiva!





noiden maittavien tortillojen syömisen jälkeen alko kunnon laittautuminen ja tyttöjen saapumisen odottelu! suunnitelmaan kuulu siis suunnata Keuruun yöelämään Allin tyttökavereiden kera :-) aloteltiin ja jutskailtiin Allilla ensin muutama tunti, jonka jälkeen suunnattiin Red Bikeen, mahtavaan baariin :-D vaikka paikassa ei sinänsä näihin Tampereen yökerhoihin verrattuna ollu kauheesti kehumista, teki alhaset hinnat ja loistava seura tehtävänsä ja ilta oli mitä mahtavin! terkkuja kaikille teille Keuruun tytsyille jotka luette tätä, teiän kans oli huippuhauskaa ja treffataan ehdottomasti uudestaan heti ku ollaan seuraavan kerran maisemissa <3 Biken pilkun jälkee matka jatku Grillin kautta Allille, jossa jatkettiin juttua vielä myöhään yöhön kunnes kaikki oli niin väsyneitä että oli vaan pakko nukkua :-D tosiaan Bikesta mulla on tasan yks julkasukelponen kuva, nauttikaa siitä!


illan asu oli suht rento, mutta silti juhlavahko, koska en vaa osaa mennä baariin liian perusasussa!
  • farkkushortsit MicMac
  • toppi H&M
  • pitsipaita Gina Tricot




Bikessa oli 80's bileet ja sain tollasia hienoja laseja testiin :-D



jotta tää postaus nyt ois vielä vähän pidempi ni kerrotaan vielä että sunnuntai suju aikalailla rentoillessa ja lööfföillessa heti sängystä ylös päästyämme! kotiin lähettiin ajaa hieman haikeissa tunnelmissa siinä viiden maissa jotta ehin sinne kuukausipäivä-illalliselle kultani kanssa :-) viikonloppu oli aivan mahtava ja on ikävä Allia jo nyt ! <3 tuu pian tänne :-)


sunnuntain asu oli päivänsä mukaan rento, ja noi sukat on maailman epäsopivimmat tohon :-D anyway tykkäsin kyllä ja tein tollasen hienon letinki! kauheen kiva toi hennespainotus asussa :-D
  • chinot H&M
  • tpaita H&M
  • huivi H&M
  • vyö Pieces


se viikonlopusta ja loppuun vielä tiedotusasiaa! mulla on kauheesti postauksia nyt rästissä sillä oon tässä viimesen neljän vuorokauden aikana ollu kotona valehtelematta 5 tuntia.. huomenna ja keskiviikkona mulla on lomaa ja luultavasti rentoudun vaan kotona joten saatte kuulla niin eilisillasta, tän päiväsestä tyttöjen treffeistä ku uusista hiuksistaki ! mahdollisuuksien mukaan väsään myös meikkipostauksen ja alan kokoomaa sitä hius/kampauspostausta :-) hiustenhoitopostauksen teen sitte ku tiedän kuinka näitä uusia astetta vaaleempia hiuksiani hoidan, mutta sekin on tulossa! nyt kiiruhdan kuitenki taas bussiin ja suuntaan kohti keskustaa nähdäkseni Ramia viä vähä ennen ku se suuntaa mökkeilemään paikalle kokoontuneen perheen kanssa, toivottavasti joku jakso lukee tän postauksen ja toivottavasti teilläkin on ollu hauska viikonloppu ! palaillaan huomenna, heippa hei :-)

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!:) ja toi banneri on tosi hieno:) ihanat ripset!
    käy kurkkaan mun blogia jos haluut (:
    http://www.shokingpink.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiitos kiitos kiitos! :))
    ja ehdottomasti käyn tsekkaamassa :)

    VastaaPoista
  3. ehottomasti pitää treffailla joskus taas! lauantaina oli tosi kivaa :)

    R

    VastaaPoista
  4. todellakin! :) meilläkin oli tosi hauskaa!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...