sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

my favourite blogs!

kyllä vain, nyt ne sit tulee, eli mun lemppariblogit! näitä oli toivottu, mutta en ollu ihan varma oliks tarkotus tehä postaus vaan mun lempiblogeista joita luen vai kenties sellanen linkittäkää bloginne-postaus? tää on nyt kuitenki niistä blogeista joita oon lukenu jo aika kauan ja tuun varmasti lukee jatkossaki! voin kyllä tehdä (ja luultavasti teenkin) sellasen linkittäkää bloginne myöskin, koska uusia kivoja blogeja on aina kiva löytää :-) tänää kuitenki vasta näistä pitempi aikasista suosikeista! tästä lähtee:
ps en osannu tehä noista kuvista linkkejä sillai hienosti, joten koittakaa kestää :-( ja ainii nää ei oo missää järjestyksessä!




Siirin blogi oli ekoja blogeja joita iha tosissaa aloin tossa syksyn mittaa lukee, ja itseasiassa blogin löydettyäni luin lähes kerralla kaikki postaukset läpi ja tykästyin heti! :-D ensinnäki Siirin blogista tekee mielenkiintosen se, että tyttönen on vaihdossa Ruotsissa, joka on tälläsestä sveamamma-fanista iha mahtava juttu! vaihdon plussista ja miinuksista ja muista kommelluksista on hauska lukee, mutta sen verran mathava Siirin blogi on muutenkin että oon aivan varma että jatkan lukemista, jos hän vaan jatkaa kirjottamista Suomeen palattuaan :-)

tykkään Siirin kirjotustavasta, jutuista, sekä tyylistä! musta on myös kiva et blogi todella käsittelee asioita laidasta laitaan, ei pelkästään tyylijuttuja tai pelkästään vaihtoon liittyviä juttuja. vaikka molemmat Tampereella ollaan asuttu kauan, ei olla koskaan ajauduttu samoihin piireihin eikä sillai tutustuttu, mutta ihan vaan  bloginkin perusteella Siiri vaikuttaa kauheen mukavalta tyypiltä, jonka juttuja on oikeesti kiinnostava lukee ja ne herättää ajatuksia :-) suosittelen tätä blogia ihan kaikille!


Juulin blogi on myös yks niistä joiden postauksia eniten odotan! tätä blogia oon lukenu jo niiltä ajoilta ku en löytäny miten sen lukijaks pystyy liittyä, jollon Juulilla oli ehkä 5 postausta. tykästyin tähänki silti aikalailla samantien ja siitä asti oon Juulia ahkerasti seuraillu! tykkään yleensäki kaikkein eniten blogeista joiden kirjottajilla on joko jotain yhteistä mun kanssa (ikä, paikkakunta, tyyli yms) tai jotka jollain tapaa tunnen/tiedän. Juuli on yks niitä ihmisiä jotka aikoinaan pääsi todistaa mun ja Hellan maailman epäonnisinta ja turhinta jalkapallouraa, ja siitä lähtien ollaan sillon tällön törmäilty Tampereella esim. Sarkun kautta. tiedän siis Juulin iha in real life ja jostain syystä mun mielestä sillo blogeja on hauskempi lukee :-D

Juuli kirjottaa monipuolisista asioista: tyylistä, ruoasta, kavereista, juhlimisesta, shoppailusta, musiikista yms, ja kirjottaa niistä vieläpä mielenkiintosesti :-) niinpä munki mielenkiinto kyseiseen blogiin on säilyny! en oikein osaa sanoo blogista enempää, jotenki mä vaan tykkään siitä hirmusesti! menkää siis ehdottomasti tsekkaan, varmasti tykästytte :-)



mun kolmas suosikki eli Tuulin blogi ei oo ehkä mikää omaperäsin valinta, mutta yli 400 lukijaa todistaa et tässä blogissa vaan on sitä jotain :-D Tuulin blogi lukeutuu myös näihin blogeihin joita alunperin oon alkanu lukee iha vaa siks, että tunnen/tiedän kirjottajan. Tuulin kanssa ollaan oltu muutamia vuosia samassa joukkueessa ja ku molemmat Tampereella asutaa ni törmäämisiltäkää ei voi välttyä. joltain joskus syksyllä kuulin Tuulin blogista ja kävin sit iha mielenkiinnosta kattoo ja tykkäsin heti!

Tuulin blogi tuskin kauheesti vaatii esittelyä, mut ite siinä tykkään siitä, että Tuuli kirjottaa sillai hyvin ja mielenkiintosesti, että pitkiäki tekstejä jaksaa lukee. Tuulin kuvat on myös kivoja ja tyylistä tykkään! :-) kaikki hyvän blogin ainekset siis. ja ainii ei tietenkää sovi unohtaa Tuulin anonyymi-kommentteja :-D ahahahaa, uskon että ne varmasti ärsyttää useemmin ku joskus, mutta luulen että Tuuli itekki ottaa suurimman osan niistä samalla asenteella ku mä: naurettavaa, oikeesti repeilen joskus ääneen sille miten - hmm en keksi mitään kauniimpaa sanaa ni sanotaan sitte suoraa: tyhmiä - ihmiset voi olla :-D joskus ku on oikein tylsää meen vaa Tuulin blogii lukee idiootti-anonyymien kommentteja ja ku ne pääsee vauhtii on naurussa pidättelemistä. mut siis älkää käsittäkö väärin, tykkään Tuulin blogista ihan ilman näitä anonyymejäki, vaa siks et se sattuu oleen tosi hyvä :-)

siinä on aika lailla mun top tre blogit, vaikkakaa ei järjestyksessä koska noi kolme on aika tasoissa! muitaki blogeja luen, kuten tosta bloggerin jutusta huomaatte, ja kaikista tietty tykkään, mutta noi on sellaset mitkä ehkä nousee eniten tuolta. mä en oo koskaa ollu enkä tuu koskaa olee sellane bloggaajien palvoja, jota kiinnostaa joka ikinen asia heidän elämässään ja joka stalkkaa näitä bloggaajia joka reiästä, mut jos olisin ni nää ois varmaa ne blogit joita palvoisin :-)

siinä niitä nyt sitte ois! valitettavasti joudun toteen, että tänää tuskin on tulossa enää mitää muuta postausta, koska seuraavaks oon lähössä vihdoin sinne äänestään jonka jälken jippikayjey, Rami tulee kotiin ja meen sinne pelailee PES:iä (:-D) ja huolehtiin et herraki käy suorittaa kansalaisvelvollisuutensa! loppu ilta meillä varmaan kuluu täällä iskän ruokapatojen ääressä, mutta sitä aikaa en aio tuhlailla postailuun, joten, nyt huomiseen :-)

EDIT: nonniin, hienointa! tää blogger vissii protestoi mun ajastuksia vastaa, eli tääkin postaus tulee nyt tälläi pikkasen jäljessä!

5 kommenttia:

  1. whaaaaaaaaat:D ou nou, kiitos paljon!!!:) ihanasti kirjotettu! ja toi on just totta että on kiva lukee tollasia blogeja joiden kirjottajat on samalta alueelta tai samanikäsiä yms, mutta hei thanks vielä:)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Veera oon otettu :) Ja ehkä mekin joskus Tampereella törmätään, kun täytän 18 niin alan liikkuunkin siellä, heh!

    VastaaPoista
  3. Juuli: iha vaa itelles kiitos ku kirjotat tollasta blogia mitä on kiva lukee! :) niinpä, jotenki ne vaa kiinnostaa enemmän ku jotku iha randomit jostai toiselta puolelta suomee :D

    Siiri: samat sanat sulle eli kiitos vaa itelles tosta blogista:) hahaa, totta, joo onhan tää tampere sen verran pieni paikka et väkisinki tulee törmättyä ku palaat :)

    VastaaPoista
  4. kiitoskiitos ja et oo ainoo ketä noita tulee lukee ihan vaa noita kommentteja, jos niillä on tylsää hahaa :D

    VastaaPoista
  5. samat sanat ku muillekki eli kiitos sulle:)
    joo oon kans kuullu :D mut joskus noi vaan on maailman hirveimpiä ja turhimpia ni ei voi olla nauramatta :D

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...