lauantai 16. huhtikuuta 2011

she puts on her make-up, we go to a party

mitä mä teen lauantai-iltana kymmeneltä? :-D toivepostausta teille! noo, onhan tässä tullu oltua menossa pari viime viikonloppua ni iha kivaa vaihtelua, älkää käsittäkö väärin :-) juhlameikistä oli siis toivottu postausta, ja vaikka oon sitä mieltä että tässä ei kauheesti mitää nähtävää oo, ni päätin teiän mieliks kuitenki toteuttaa tän! en jaksanu iha alusta asti lähtee taas kuvaileen, koska mun arki- ja juhlameikissä vaihtuu ainoastaan silmämeikki, joten jatkoin siitä! jos toi muu meikki muuten kiinnostaa ni sen voi tsekata tästä.

nyt kuitenki tähän juhlavampaan meikkiin! huomautan vielä että älkää vaan ottako multa mitää vinkkejä, koska kuten tosta arkimeikistäki tulee ilmi, teen kaiken yleensä just väärin päin ja vaikeimman kautta :-D mut väliäkös tuolla jos oon tyytyväinen lopputulokseen:


ripsarin laiton jälkee jatkan juhlameikkiä yleensä näillä: Dermosilin rajauskynä ja Maybellinen mönjärajausjuttu (:-D) saatan kyllä myös käyttää sitä Rimmelin GlamEyes eyelineria ja Lyran meikkikynää, jos haluun ruskeet eli pehmeemmät rajaukset! tänää kuitenki käytin näitä.






ensin siis Dermosilin kynällä pehmeemmät rajaukset. juhlameikissä yritän yleensä häivyttää tota rajaa vähä enemmän, et meikistä tulis sellane "utusempi" :-D (vihaan näitä meikkiselityksiä ku ne kuulostaa ainaki mun suusta ihan hirveen luonnottomilta ja vammasilta, onneks en tehny tätä videona!!)






pehmeen rajauksen jälkeen laitan "kovemman" rajauksen, eli tässä tapauksessa ton Maybellinen. pari sanaa muuten tosta Maybellinen voidemaisesta rajauksesta (se se sana oli!) Vilma osti sen muutama kuukausi sitte ja aluks ku testasin sitä, ni se olu musta iha kamala enkä osannu käyttää yhtää, mut nyt ku oon pari kertaa lainannu sitä just tollai jos oon halunnu vähä enemmän meikkiä, ni oonki tullu siihen tuloksee et itseasiassa se on iha jees ja pysyy iha sairaan hyvin! seuraavana aamunaki on viä rajaukset silmissä vaikka ois pessy meikit :-D



rajausten jälkee siirytää sit tähä glitteröivämpään osioon, eli luomiväriin ja tohon Hennesin glitter eyelineriin! ja joo tiedän, luomiväri kuuluis kaikkien ohjeiden mukaan laittaa ennen ripsiväriä, mut mun päähän ei vaa mahu et miten ne tahrat, joita ainaki mun ripsien mittasilla ripsillä tulee yläluomelle väkisinki, saa pois tuhrimatta sitä luomiväriä? :-D mut kai se näinki käy, eli eka ripsari ja rajaukset ja sit luomiväri!



mä oon siis oikeesti maailman huonoin luomivärien kanssa ja yleensä jos ne onnistuu ni se on iha tuuria! tänää mulla ei ollu sellasta tuuria ja tuntu muutenki et toi meikki on iha järkky :-D saatuani sen valmiiks tulin myös siihen tuloksee että ois ehkä kannattanu valita ne ruskeet rajaukset ruskeiden luomivärien kanssa, mutta no jaa! en siis omista muuta ku ton yhen Dermosilin ruskeen luomivärin (kertoo jo vähä siitä kui paljo niitä käytän :-D) mutta mun on kyllä pakko opetella käyttää niitä ja ostella lisää värejä, aion nimittäin tehä mun yo-juhlameikin ite, uskokaa tai älkää.. :-D

tein siis noi luomivärit iha vaa sillai et koko luomelle tota vaaleeta ja sit tonne nurkkiin tota tummaa, ei sen kummempia kikkailuja! näkyy kyllä tossa kuvassa kamalan huonosti :-( tota Hennesin eyelineriä käytän lähinnä sillai et laitan sitä ripsii iha vähä, et tulee kimallusta. ennen käytin sitä iha rajauksena, mut oon huomannu et se kirveltää mun silmiä kamalasti ja jotenki tekee mun muutenki pienistä possun silmistä entistä pienemmät.

huulimeikistä vielä sen verran että yleensähän käytän vaan huulirasvaa, tavallista Blistexin ja sit välillä sitä Labellon Sun huulirasvaa tekee huulista vähä nudemmat, juhlissa kuitenki jopa laitan joskus huulikiiltoo ja sit mulla on sellane iha loistava Avonin hoitava huulipuna, joka on sellasta kultasta/nudee, ja se vie myös punasuutta pois huulista, joten tykkään siitä! inhoon nimittäin mun punasia huulia yli kaiken :-D



ja tässä vielä lopputulos! ei nyt välttämättä kauheen näyttävä tai juhlava meikki, mut ite tykkään. kuten taisin tossa toisessaki meikkipostauksessa sanoo, ni oon sitä mieltä et jos mä laitan liikaa silmämeikkiä ni näytän iha kamalalta :-D mun silmät ei näy ja naama näyttää kaks kertaa pulleemmalta, niinpä oon iha vaa tyytyny tälläsee hivenen kevyempää juhlameikkiin! yleensä kyllä jos lähen ihan oikeesti juhliin sillai big time, ni ostan irtoripset, niillä saa aika kivasti juhlavuutta!

huhhuh, nyt on taas toivepostauksia hetkeks aikaa, ens viikolla tai kenties jo huomenna sit se lempiblogit postaus ja jossai vaiheessa voisin alkaa miettii sitä koulupostaustaki ku toi valmistuminen alkaa lähenee kovaa vauhtia! nyt lähen kuitenki metsästää sitä eduskuntavaaliehdokasta itelleni, huomiseen ja hauskaa lauantaita ja erityisesti, muistakaa äänestää huomenna! :-D

3 kommenttia:

  1. oijjoi ku superkaunis olet viimeisessä kuvassa! hyvin käy hiukset kiharaalla:)

    VastaaPoista
  2. "ja joo tiedän, luomiväri kuuluis kaikkien ohjeiden mukaan laittaa ennen ripsiväriä, mut mun päähän ei vaa mahu et miten ne tahrat, joita ainaki mun ripsien mittasilla ripsillä tulee yläluomelle väkisinki, saa pois tuhrimatta sitä luomiväriä"

    joo mulla on toi ihan sama ongelma toi on niin ärsyttävää!:D mutta ite ainakin teen niin että kastan jonkun vanupuikon tai ihan pienen paperipalan tai vanulapun kulman vaan silmämeikinpoistoaineeseen ja sit koitan pyyhkii vaan siitä kohasta missä sitä sotkua on ja sit lisään uutta luomiväriä siihen päälle niin onnistuu aika hyvin, ei tarvi pistää koko meikkiä uusiks:) selkee selitys... ja jostain oon lukenu et voi peittää luomivärit jollain tyyliin paperinpalalla kun levittää ripsarit mutta toi on hirveen hankalaa ja mää en ainakaan osaa!

    VastaaPoista
  3. anonyymi: voi kiitos! :)

    Juuli: aa, ymmärsin kyl sun selityksen ja vois olla ihan fiksu idea!! :D käytän meinaa noita vanupuikkoja aina muutenki ripsarin puhdistuksee, ni vois koittaa :) kiitti vinkistä!

    VastaaPoista

kiitti kommenteista, niitä on aina huippua lueskella! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...